skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

هلدینگ تکنولوژی امارات نیمی از سهام زیرمجموعه اوبر در خاورمیانه را خریداری کرد

۲۱ فروردین ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

هلدینگ تکنولوژی e& که پیشتر با نام اتصالات شناخته می‌شد با خرید ۵۰.۳ درصد از سهام ابر اپلیکیشنی متعلق به زیرمجموعه اوبر در خاورمیانه (Careem) موافقت کرد. کریم ابر اپلیکیشنی مستقر در دوبی است که در ۱۰۰ شهر و ۱۲ کشور خاورمیانه‌، آفریقا و آسیای جنوبی فعالیت دارد.

به گزارش پیوست، براساس مستنداتی که روز دوشنبه (۱۰ آوریل) منتشر شد هلدینگ تکنولوژی اماراتی سهام اکثریت این شرکت (۵۰.۳ درصد) را به قیمت ۴۰۰ میلیون دلار خریداری کرده است. کریم تکنولوژی (Careem Technologies) مالک یکی از بزرگترین ابراپلیکیشن‌های فعال در خاورمیانه است که خدمات متعددی از جمله هم‌سفری و تحویل غذا را در اختیار کاربران می‌گذارد. این ابر اپلیکیشن در ادمه روند خود توسط مدسر شیخ و مگنوس آلسون، بنیان‌گذاران کریم، مدیریت خواهد شد.

گفتنی است که کسب‌وکار همسفری کریم همچنان به طور کامل متعلق به اوبر است. اوبر در سال ۲۰۱۹ این شرکت را به قیمت ۳.۱ میلیارد دلار خریدارید کرد.

با این حال کریم تکنولوژی (Careem Technologies) روی توسعه «ابر اپلیکیشن» این شرکت که خدمات آن چیزی فراتر از همسفری است تمرکز خواهد کرد. از جمله دیگر خدمات این اپلیکیشن می‌توان به تحویل خرید در کمتر از ۱۵ دقیقه، تحویل غذا، پرداخت دیجیتال و انتقال حواله، اجاره دوچرخه، خدمات شستشو و پاکسازی و حتی خرید بلیط اشاره کرد.

سخنگوی این شرکت در مصاحبه‌ای با CNBC گفت: «خدماتی به جز هم‌سفری که تحت مالکیت کریم قرار دارد در آینده به مالکیت شرکت کریم تکنولوژی درآمده و توسط این شرکت اداره می‌شود.» خدمات شخص ثالث از جمله بازارگاه‌ و فروش بلیط نیز به همان روال سابق و توسط شرکت‌های شخص ثالث به کار خود ادامه خواهند داد.

با وجود فروش سهام حداکثری اوبر، این شرکت همچنان نقش پررنگی در آینده کریم ایفا می‌کند. به گفته سخنگوی کریم: «اوبر در شرکت جدید نیز سهام‌دار است اما این شرکت مستقل بوده و ساختار مالکیت متفاوتی دارد.»

شرکت اماراتی می‌گوید از آنجایی که اوبر یک شرکت عمومی است این موضوع محدودیت‌هایی را برای جذب سرمایه ایجاد کرده بود و درنتیجه راه‌اندازی یک سازمان مستقل منطقی به نظر می‌رسید.

هلدینگ تکنولوژی e& که پیشتر تنها در حوزه ارتباطات فعالیت داشت خرید سهام حداکثری این شرکت را حرکتی به سمت توسعه فعالیت و سرمایه‌گذاری‌های تکنولوژی خود می‌داند. اتصالات به عنوان یک شرکت ارتباطات که در سال ۲۰۲۰ به عنوان سریع‌ترین اپراتور موبایلی انتخاب شد و سهام عمده آن را دولت امارات در اختیار داشت، در ژوئن سال ۲۰۲۲ نام و برند خود را به e& تغییر داد و قرار است تمرکز خود روی سرمایه‌گذاری برروی تکنولوژی‌های بین‌المللی را افزایش دهد.

منبع: Reuters, CNBC

https://pvst.ir/el3

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو