skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

همکاری برنامه توسعه سازمان ملل با هم‌آوا برای حل چالش‌های توسعه‌ای از طریق نوآوری

۲۳ اسفند ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

برنامه توسعه سازمان ملل متحد با همکاری شرکت کارخانه نوآوری هم‌آوا، رویدادهای چالش نوآوری را با هدف پیشرفت و توسعه زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی برگزار کرد. این برنامه در قالب سه رویداد در حوزه‌های «مدیریت پسماند»، «زنجیره تامین کشاورزی» و «افزایش بهره‌وری ‌آب» برگزار شد.

به گزارش پیوست، در رویداد Demo Day (نوآوردروز) سه استارت‌آپ برگزیده با حضور سرمایه‌گذران در محل شرکت هم آوا، در کارخانه نوآوری گرد هم آمدند و به معرفی دستاوردهای استارت‌آپ‌های خود پرداختند.

سهیل عباسی، معاون نوآوری و کارآفرینی شرکت هم آوا درباره این رویداد توضیح داد: در تابستان امسال ما در مناقصه ای که توسط دفتر سازمان ملل متحد در ایران برگزار شده بود شرکت کردیم. طرح ما برنده شد. هدف اصلی ما این بود که با همکاری و حمایت برنامه توسعه سازمان ملل، کمک کنیم که در مناطقی از کشور که اکوسیستم نوآوری توسعه چندانی پیدا نکرده، برنامه‌ای برای پیشرفت اکوسیستم بوجود بیاوریم. ما با همکاری برنامه توسعه سازمان ملل سه شهر کاشان، چابهار و ارومیه  را برای حل چالش‌های مهم و اثرگذار در کشور به کمک استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان به عنوان پایلوت انتخاب کردیم. تلاش ما این بود بازیگران محلی بخش دولتی و خصوصی به صورت حداکثری وارد فعالیت اکوسیستم شوند. مثلا در کاشان ۶۲ شرکت کننده داشتیم که از بین اینها چهار تیم بالا آمدند.

در این سه رویداد بیش از ۱۰۰ صاحب ایده شامل دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و فعالان استارت‌آپی حضور داشتند که از میان آن‌ها ۱۲ تیم وارد دوره شکل‌دهی (پیش‌شتابدهی) و ۳ تیم منتخب، وارد دوره شتابدهی شدند. همچنین هفت مربی و منتور این چالش‌های نوآوری را هدایت کردند.

در برگزاری این رویدادها پارک علم‌وفناوری دانشگاه کاشان، دانشگاه کاشان، شهرداری کاشان، پارک علم‌وفناوری آذربایجان غربی، دانشگاه ارومیه، سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربی، دانشگاه بین‌المللی چابهار، پارک علم‌وفناوری استان سیستان و بلوچستان و سازمان منطقه آزاد چابهار مشارکت داشته‌اند.

نیک ونچرز، نوار، شبکه نوآفرینی پلنت، تست‌وتایپ، از دیگر حامیان این رویدادها بود.

آشنایی با موضوعات تیم‌سازی، طراحی ارزش‌پیشنهادی، لین استارت‌آپ و طراحی مدل کسب و کار، اعتبارسنجی فرضیات کلیدی و MVP، نحوه ارائه به سرمایه‌گذار و همچنین بهره‌گیری از تجربیات مربیان کسب‌وکاری و فنی از جمله آموزش‌های ارائه شده در رویدادها و دوره‌های شکل‌دهی و شتابدهی این برنامه بود.

در پایان دوره شکل‌‌دهی مبلغ سرمایه‌گذاری پیش‌بذری در قالب گرنت برای ساخت نمونه اولیه محصول (MVP) و ورود به دوره‌شتابدهی به تیم های منتخب ارائه شد.

در انتهای این برنامه، در رویداد نوآوردروز (Demo Day) سه استارت‌آپ سیب پک، ویرا و توسعه سازان به ترتیب از شهرهای ارومیه، کاشان و چابهار به معرفی و توضیحات تکمیلی درباره استارت‌آپ خود پرداختند و سپس در جلسات کافه سرمایه، به مذاکره با سرمایه‌گذاران علاقمند اقدام کردند.

https://pvst.ir/eg9

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو