فیلترینگ یوتیوب را بردارید، مردم خودشان انتخاب میکنند
محمدجواد شکوری، مدیر گروه صبا ایده به اظهارت شب گذشته رسول جلیلی عضو حقیقی شورای…
۳۰ آبان ۱۴۰۳
۲۱ اسفند ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
سامانه پنجره واحد مدیریت زمین بعد از راهاندازی در ۲۴ استان، در تهران نیز در دسترس عموم قرار گرفت. این سامانه جزو ۲۳ پروژه اولویتدار دولت الکترونیکی است که از سال ۹۷ در دستور کار دولت دوازدهم قرار گرفت و اکنون بعد از چهار سال در دولت سیزدهم به بهرهبرداری رسیده است. استاندار تهران میگوید این سامانه میتواند از زمینخواری پیشگیری کند.
به گزارش پیوست، علیرضا فخاری، استاندار تهران، در مراسم آغاز به کار سامانه پنجره واحد مدیریت زمین در تهران گفت: جای خالی این طرح در میان دیگر طرحهای دولت احساس میشد. این سامانه میتواند با پایش و پالایش اراضی کشور و منابع دولتی، کنترل داراییهای مردم در قالب بیتالمال را ممکن کند. همچنین سامانه مدیریت زمین میتواند از زمینخواری پیشگیری کند و صیانت از حریم و محدوده شهرها و روستاها را تحقق بخشد.
استاندار تهران افزود: این سامانه میتواند رفتارهای سازمانی و عملکرد آنها را به شکل مستقیم ارزیابی کند و مسیرها و فرایندهای اداری را کوتاه کند. در مجموع این سامانه میتواند به شفافیت عملکردی کمک کند.
در ادامه مازیار مباشری، مدیر پروژه سامانه پنجره واحد مدیریت زمین، گفت: امروز سامانههای دولت الکترونیکی با ۱۰ سال گذشته تفاوت دارد و دولت الکترونیکی تنها به حذف کاغذ و خدمات غیرحضوری ختم نمیشود. در فرایند توسعه دولت الکترونیکی باید به ابزارهای ITC و فضای نوآوری توجه کرد.
مباشری در توضیح علت تاخیر در راهاندازی این سامانه گفت: سامانه زمین با عقبماندگی روبهرو بوده و علت اصلی تحقق نیافتن این پروژه تاکنون، مساله داده در کشور بوده است.
او درباره دستگاههای درگیر در این پروژه توضیح داد: در سال ۹۷، ۴۷ دستگاه ذینفع مشخص شدند و ۱۷ دستگاه موظف شدند داده و اطلاعات پایه این سامانه را تامین کنند. همچنین پنج دستگاه بر تخلفات این حوزه نظارت خواهند داشت و ۲۱ دستگاه نیز استعلامهای خود را به این سامانه خواهند فرستاد. در حال حاضر، تمام دستگاههای مکلف به جز پنج دستگاه به این سامانه متصل شدهاند.
مباشری در پاسخ به پرسش پیوست مبنی بر اتصال این سامانه به درگاه ملی مجوزها گفت: سامانه پنجره واحد مدیریت زمین به درگاه ملی مجوزها متصل شده است و در حال حاضر در ۶ حوزه مجوزدهی با درگاه ملی مجوزها اتصال دارد.