skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

۸۲.۷ درصد مشتریان ازکی‌وام خوش‌حساب بوده‌اند

سمانه سمیع تحریریه

۱۵ اسفند ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۲ اسفند ۱۴۰۱

مدیرعامل ازکی‌وام اعلام کرد معادل ۸۲.۷ درصد از کاربران ازکی وام که وام گرفته‌اند بسیار خوش‌حساب بوده‌اند یعنی حتی زودتر از سررسید ماهانه،اقساط تسهیلات خود را پرداخت کرده‌اند. همچنین در سال گذشته این پلتفرم ۴۰۰ هزار درخواست تسهیلات را بررسی کرده و حجم اعتبار ارائه‌شده در ازکی‌وام نسبت به سال ۱۴۰۰ شانزده برابر شده است.

به گزارش پیوست، مهدی مومنی مدیرعامل ازکی‌وام در رویداد رونمایی از محصول جدید ازکی‌وام (جست‌وجو و امکان مقایسه هوشمند کالاها) گفت: معادل ۸۲.۷ درصد از کاربران ازکی وام که وام گرفته‌اند خوش‌حساب بوده‌اند. ما در سال گذشته با ۱۶۰ پذیرنده و فروشگاه تراز اول برای خرید اعتباری نیز قرارداد بسته‌ایم.

مومنی همچنین گفت: ازکی‌وام فعالیت خود را از سال ۹۹ آغاز کرد و ما در دو سال گذشته تلاش زیادی کردیم تا با خلق ارزش بیشتر بتوانیم اتفاقات خوبی را در حوزه اعتباردهی رقم بزنیم. حقیقتاً کار پیچیده‌ای بود و ما رقبای زیادی داشتیم. اما حالا خوشحالیم که توانسته‌‌ایم در این صنعت با استفاده از تکنولوژی و هوش مصنوعی و همکاری با لیزینگ‌ها و بانک‌ها شبکه کاربران و پذیرندگان خود را گسترش دهیم و حتی در حوزه‌های خاصی مثل خرید ابزارآلات موسیقی وارد شویم. با مجموعه تالی از گروه توسن نیز دامنه همکاری‌هایمان را گسترش داده‌ایم تا در زمینه BNPL حضور پررنگ‌تری داشته باشیم.

او همچنین گفت: ما در سال گذشته بیش از یک میلیون تماس پشتیبانی و مشاوره‌ای داشتیم و ۴۰۰ هزار درخواست اعتبار روی ازکی‌وام را بررسی کرده‌ایم و این خود نشان از پتانسیل‌ پلتفرم‌های اعتباری می‌دهد. میانگین مبلغ این درخواست‌ها هم مبلغ ۱۵ میلیون تومان است.

مومنی به موضوع اعتبارسنجی هم اشاره کرد و گفت: ما در زمینه خدمات اعتباری نیاز به فرهنگ‌سازی بیشتری داریم و باید روی آن تمرکز کنیم اما همین که به مرزی رسیده‌ایم که بدون ضامن و تنها با سفته الکترونیکی می‌توانیم تسهیلات پرداخت کنیم اتفاق خوبی است.

ما شاهد عصر اوبریسم در صنعت بیمه نخواهیم بود

حامد ولی‌پوری، مدیرعامل ازکی، به موضوع نیاز به جست‌وجو و مقایسه هوشمندانه در خرید اعتباری محصولات اشاره کرد و گفت: ما در ازکی تلاش کردیم مقایسه را امکان‌پذیر کنیم. برای یک بیمه شخص ثالث مدل‌های بسیاری وجود دارد و ارزش افزوده ازکی این است که انتخاب را آسان‌تر کند. ما در ازکی پنج میلیون کاربر داشتیم و مطمئن بودیم همان‌طور که برای خرید بیمه نیاز به مقایسه وجود دارد این امکان مقایسه می‌تواند به سایر بخش‌ها نیز اشاعه یابد و به کاربران کمک کند.

ولی‌پوری همچنین زمین بازی اینشورتک‌ها را متفاوت با صنایعی مثل حمل‌ونقل دانست و گفت: حوزه فعالیت صنعت بیمه با کسب‌وکارهایی مثل اوبر یا اسنپ فرق دارند و تغییر در آنها آهسته‌تر صورت می‌گیرد.‌ اما این صنعت به دلیل دامنه گسترده و تنوع محصولات بسیار جذاب است.

محصول جدید ازکی‌وام امکان جست‌وجو و مقایسه است

محمود میرزایی مدیر ارشد محصول ازکی‌وام هم درباره محصول جدید ازکی‌وام گفت: یکی از دغدغه‌هایی که در حوزه لندتک نادیده گرفته شده بود امکان مقایسه برای خرید بود و ما بر اساس این نیازسنجی، امکان مقایسه و جست‌وجوی هوشمندانه را فراهم کردیم.

ما لیستی از فروشگاه‌ها را برای مقایسه کاربران قرار دادیم تا دریابند که چه خدمت و محصولی را تهیه می‌کنند.

موتور جست‌وجوی ازکی وام را به کمک هوش مصنوعی توسعه دادیم و این فرایند هشت ماه طول کشید. سرچ باکس سایت ازکی‌وام به کمک جست‌وجوی کلیدواژه کاربران به آنها در زمینه انتخاب و خرید اعتباری محصول کمک می‌کند.

بزرگ‌ترین بیم، بیم انزواست

در بخش دیگری از این رویداد پنل تجارت الکترونیک و فناوری‌های مالی در سال ۱۴۰۲ برگزار شد. مهدی فاطمیان، رئیس هیات مدیره انجمن فین‌تک، از نبود استارت‌آپ‌های حوزه رگ‌تک صحبت کرد و گفت نباید رگولاتور به عنوان متصدی و مجری وارد زمین بازی کسب‌وکارها شود. تهدیدهای کسب‌وکار ما هر روز بیشتر می‌شود. نداشتن رفتار درست از جانب رگولاتور و اینترنت طبقاتی نمونه‌ای از این تهدیدهاست‌.

امیرحسین داودیان، معاون مشتریان بانکداری شخصی بانک تجارت، نیز به فاصله بین رفع درد و نیاز و خلق ارزش اشاره کرد و افزود: فاصله زیادی بین رفع نیاز و ایجاد ارزش افزوده وجود دارد. ما در زمینه اعتبارسنجی و بحث اعتباردهی ضعیف بوده‌ایم و باید بیشتر روی آن متمرکز باشیم.

همچنین پشوتن پورپزشک به موضوع فرار مغزها در کشور اشاره کرد و توضیح داد: به نظر من حسن اتفاقات اخیر این بود که دست از امیدهای واهی بکشیم و متوجه باشیم تنها خود اکوسیستم است که می‌تواند به خود کمک کند.

امید ترابی، مدیرعامل دیار دیجیتال، نیز بزرگ‌ترین ترس در شرایط اقتصادی فعلی را موضوع بی‌ثباتی شرایط عنوان کرد و گفت: بزرگ‌ترین ترس ما این شده که هیچ چیز قابل پیش‌بینی نیست. بزرگ‌ترین بیم، انزواست و انزوایی که هر روز بیشتر می‌شود. گرچه امیدواریم شرایط بهتر شود اما واقعیت این است که شرایط به شدت سخت شده است و امیدواریم بتوانیم از لابه‌لای تهدیدها فرصت‌ها را دریابیم.

https://pvst.ir/ed8
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو