skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

وزیر ارتباطات: سهم اقتصاد دیجیتال از درآمد سرانه کشور افزایش یافته است

۲۶ دی ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

وزیر ارتباطات عیسی زارع پور می‌گوید: سهم اقتصاد دیجیتال از درآمد سرانه کشور افزایش یافته و از ۶.۴ به ۷.۲ درصد رسیده است و این میزان تا سال ۱۴۰۴ باید به ۱۰ درصد برسد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، جلسه ارتقای بهره‌وری بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و میثم لطیفی رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور در وزارت ارتباطات برگزار شد و در این جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده در جهت ارتقای بهره‌وری بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات ارائه شد.

عیسی زارع‌پور در این جلسه گفت: «سهم اقتصاد دیجیتال در درآمد سرانه کشور افزایش یافته و از ۶.۴ به ۷.۲ درصد رسیده است و این میزان تا سال ۱۴۰۴ باید به ۱۰ درصد برسد. به نظرم در افق ۱۰ ساله می‌توان آن را با برنامه ریزی به ۳۰ درصد هم رساند. علاوه بر اینکه استفاده از فناوری‌های نوین ارتباطی و اطلاعاتی و هوشمندسازی می‌تواند به ارتقا بهره‌وری بخش‌های گوناگون منجر شود.»

مطابق این گزارش، بر اساس برنامه ششم توسعه، رشد کلی عوامل تولید بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات باید به ۶.۵ درصد می رسید که بر اساس ارزیابی های صورت گرفته تاکنون این شاخص به میزان ۱۳.۳ درصد محقق شده که دو برابر میزان تعیین شده بوده است.

وزیر ارتباطات در این جلسه با برشمردن اهمیت استفاده از فناوری‌های جدید ارتباطی و اطلاعاتی همچون اینترنت اشیا در بخش‌های گوناگون کشور،خواستار در نظر گرفتن شاخصی برای تعیین میزان هوشمندسازی حوزه‌های مختلف چون اقتصاد، کشاورزی و آموزش در برنامه هفتم توسعه شد و توضیح داد: «این روزها بهترین فرصت است تا در برنامه هفتم توسعه برای توسعه ICT در بخش های مرتبط با دستگاه های اجرایی برای هوشمندسازی شاخصی در نظر گرفته شود. چرا که ICT می تواند پیشران توسعه و ارتقای بهره وری در حوزه های مختلف باشد که به نظرم باید برای دستگاه های اجرایی تکلیف شود.»

وزیر ارتباطات با ارائه پیشنهادی به نقش جدید پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برای شناسایی فناوری های نوین اشاره کرد و افزود: «فناوری های جدید می‌تواند باعث تحول بقیه بخش‌ها شود. بنابراین پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌تواند فناوری‌های نوین را به سرفصل و دوره برای مدیران و کارکنان بخش های مختلف تبدیل و رویداد آن‌ را نیز برگزار کند بطوری که تا سال آینده حداقل ۱۰ دوره برای مدیران و کارکنان بخش های مختلف برگزار شود.»

میثم لطیفی رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور نیز در این جلسه با اشاره به تاکید رئیس جمهوری مبنی بر ضرورت افزایش بهره‌وری در کشور، گفت: «ایشان تقریبا در همه جلسه‌ها بر افزایش میزان بهره وری تاکید دارند و متاسفانه این موضوع در سال های گذشته مورد غفلت قرار گرفته بود.»

لطیفی همچنین با انتقاد از تعدد دستگاه های نظارتی تصریح کرد: باید نسبت به اصلاح فرایندهای متعدد مربوط به اعطای مجوز، عقد قرارداد و نظارت اصلاح صورت بپذیرد و در این حوزه می توان از ICT به عنوان پیشران توسعه کشور استفاده کرد و باید به سمت هوشمندسازی برویم.»

https://pvst.ir/dye

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو