skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

طرح طراوت سلامت اعتبار ۳۰ میلیون تومانی برای خدمات سلامت ارائه می‌کند

الهه صالحی الهه صالحی نویسنده میهمان

۱۳ دی ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۴ دی ۱۴۰۱

طرح طراوت سلامت با همکاری انجمن گردشگری سلامت استان تهران، جهادکالا و دکتر نکست برای خدمات سلامتی که تحت پوشش بیمه نیستند تا سقف ۳۰ میلیون تومان اعتبار با بازپرداخت یک تا سه‌ساله اعطا می‌کند.

به گزارش پیوست، در این طرح متقاضیان استفاده از خدمات درمانی، زیبایی و ارتقای سبک زندگی می‌توانند با دریافت تسهیلات مناسب و با مراجعه به مراکز و کلینیک‌های مشارکت‌کننده در طرح از خدمات سلامت این حوزه استفاده کنند.

خدمات سلامت در ۱۴ دسته‌بندی عبارت‌اند از: پوست و مو، جراحی پلاستیک و زیبایی، تغذیه، خدمات درمانی و زیبایی دندان، طب سنتی، تندرستی و سبک زندگی، طب فیزیکی و فیزیوتراپی، روان‌پزشکی و خدمات مشاوره روان، گوش و حلق و بینی و شنوایی‌سنجی، کار درمانی و گفتاردرمانی، چشم‌پزشکی، باروری و ناباروری و ترک اعتیاد.

این طرح دسترسی به مراکز و کلینیک‌های معتبر و دریافت خدات متنوع و دریافت تسهیلات بانکی بلندمدت تا سقف ۳۰ میلیون تومان را برای متقاضیان فراهم خواهد آورد.

آرمین شهریاری‌زاد، بازرس اصلی انجمن گردشگری سلامت استان تهران، در رویداد معرفی این طرح، با اشاره به اینکه تمرکز طرح طراوت سلامت بر ارائه و معرفی خدماتی است که مردم نیاز دارند اما مشمول پوشش بیمه نمی‌شوند گفت: «با مکانیسم‌هایی که تعریف شده است، مردم با استفاده از این طرح می‌توانند خدمات را دریافت و به صورت اقساطی آن را بازپرداخت کنند. دریافت این تسهیلات در کوتاه‌ترین زمان ممکن اتفاق خواهد افتاد و مردم می‌توانند در یک بازه یک تا سه‌ساله این هزینه را بازپرداخت کنند.»

او ادامه داد: «تمرکز ارائه خدمات در این طرح بیشتر محدود به خدماتی است که تحت پوشش بیمه نیستند یا عمدتاً خدماتی هستند که گران‌قیمت‌ترند؛ ذی‌نفعان اصلی این طرح نیز افراد جامعه هستند. مراکز ارائه‌دهنده خدمات، بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها یا حتی پزشکان به صورت انفرادی می‌توانند در این طرح عضو شوند و خدمات ارائه کنند.»

به گفته شهریاری، در حال حاضر بانک آینده به صورت عملیاتی در این طرح همکاری می‌کند.

بر این اساس افراد با ثبت‌نام و دریافت اعتبار، یک کارت اعتباری فیزیکی دریافت می‌کنند و سپس از طریق پلتفرم دکترنکست مراکز و کلینیک‌هایی را که در این طرح عضو هستند برای دریافت خدمات مد نظرشان انتخاب و به صورت آنلاین نوبت خود را رزرو می‌کنند. در مرحله پرداخت با استفاده از این کارت اعتباری و دستگاه‌ کارتخوان مخصوص هزینه در لحظه به پزشک و کلینیک مربوطه پرداخت می‌شود و مدیریت بازپرداخت نیز به وسیله بانک انجام می‌شود و کلینیک وارد فرایند مدیریت اقساط نخواهد شد و بهای خدمات ارائه‌شده را به صورت مستقیم از بانک‌ دریافت خواهد کرد.

بازارگاهی برای ارائه خدمات سلامت

سعید طاهری، مدیرعامل و بنیان‌گذار دکترنکست، نیز در ادامه این رویداد با توضیح فعالیت‌های این مجموعه و قابلیت‌های پلتفرم دکتر نکست گفت: «ما از اوایل هفته آینده بازارگاه دکترنکست را راه‌اندازی خواهیم کرد. این پلتفرم چیزی شبیه دیجی‌کالاست که خودش تامین‌کننده نیست، بلکه پلتفرم واسطی است بین بیمارانی که به دنبال یک خدمت خاص هستند و کلینیک‌ها و مجموعه‌هایی که این خدمات را عرضه می‌‌کنند.»

او ادامه داد:‌ «در این خدمات سلامت که سرویس‌های آن تعریف‌شده هستند، ممکن است کلینیک‌های مختلفی برای ارائه سرویس اعلام آمادگی کنند و قیمت‌گذاری خودشان را انجام بدهند. فرد نیز می‌تواند با ورود به این بازارگاه از بین ارائه‌دهندگان یک خدمت سلامت، کلینیک مد نظر خود را انتخاب کند.»

طاهری در پایان توضیح داد: «اگر از منظر اقتصادی این موضوع را بررسی کنیم، زمانی که قدرت خرید کاهش پیدا می‌کند تمایل برای انجام چنین خدماتی نیز کم می‌شود. امروز ما به واسطه این اعتباری که اختصاص می‌دهیم کمک می‌کنیم تا افراد به این خدمات دسترسی پیدا کنند و هزینه آن را در یک بازه سه‌ساله بازگردانند. البته این آغاز مسیر است و این بازارگاه گسترده‌تر خواهد شد و امیدواریم در سال‌ آینده بتوانیم با خدمات بیشتر و حجم اعتباری بیشتر در این حوزه فعالیت کنیم.»

 

https://pvst.ir/dv3
الهه صالحی
الهه صالحینویسنده میهمان

    روزنامه نگاری یعنی رشته‌ای که آن را با جان‌ودل انتخاب کردم، برای من از دانشکده عزیز ارتباطات علامه شروع شد و در همان ماه‌های اول به نگارش یادداشت‌های طنز برای «بی‌قانون» رسید؛ با این حال معتقدم که اولین قدم‌های روزنامه‌نگاری را با کارآموزی برای مجله محبوب دوران نوجوانی‌ام، چلچراغ برداشتم و بعد از مدتی به تحریریه خبرآنلاین و سرویس اجتماعی آن پیوستم؛ در این زمان، علاوه بر خبرآنلاین به صورت پروژه‌ای با چندین رسانه در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی همکاری کردم؛ یکی از این رسانه‌ها هفته‌نامه شنبه بود که مرا با جهان جذاب استارت‌آپ‌ها و فناوری آشنا کرد و در ادامه راه من به پیوست رسید.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو