skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

کسب‌و‌کار

تحریریه پیوست

رسانه قطبنما: حدود ۱۵ درصد استارت‌آپ‌های حوزه سفر تعطیل شده‌اند

تحریریه پیوست

۷ دی ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

حدود ۱۵ درصد کسب‌وکارهای حوزه گردشگری پس از اختلال در اینترنت و فیلترینگ‌های اخیر به حالت تعطیل یا تعلیق درآمده‌اند.

رسانه قطبنما با ۴۰ استارت‌آپ سفر، گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی گفت‌وگو کرده است تا وضعیت آنها را پس از مشکلات اخیر در حوزه اینترنت و مشکلات اجتماعی پیش‌آمده، بررسی کند. این بررسی‌ها نشان می‌‌دهد از میان این ۴۰ استارت‌آپ، ۶ استارت‌آپ به‌طور کامل تعلیق یا تعطیل شده‌اند؛ ۱۰ استارت‌آپ به‌صورت نیمه‌فعال به کار خود ادامه می‌دهند و ۲۴ استارتاپ نیز همچنان فعال هستند اما در بخش‌های مختلف دچار چالش‌ها و مشکلات عدیده‌ای شده‌اند.

از میان استارت‌آپ‌هایی که «رسانه قطبنما» مورد بررسی قرار داده است، «توریسم سلامت مبین»، «اوبا»، «تهران ایمیجز»، «خط ۱۱»، «تورلین» و «ره‌بوم»، استارت‌آپ‌هایی هستند که فعالیت خود را متوقف کرده‌اند. البته آنها امیدوارند بتوانند با بهبود وضعیت گردشگری و شرایط اجتماعی کشور دوباره به میدان برگردند؛ اما در حال حاضر، به دلایل مختلف کار خود را متوقف کرده‌اند.

در واقع حدود ۱۵ درصد از این استارت‌آپ‌ها به حالت تعلیق درآمده‌اند یا تعطیل شده‌اند. ۲۵ درصد از آنها نیز با نیمی از ظرفیت خود و به صورت نیمه‌فعال کار می‌کنند. همچنین، در مصاحبه‌های عمیق با مدیران این کسب‌وکارهای نوپا، ۶ دلیل اصلی برای تعطیلی برخی از آنها استخراج شده و ۱۰ چالش جدی آنها در سه ماه اخیر مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

بررسی‌های «قطبنما» نشان می‌دهد به ۶ دلیل اصلی، برخی استارت‌آپ‌های گردشگری ایرانی دست به تعطیلی کار خود زده‌اند. در قطبنما به این دلایل اشاره شده است: بحران‌های زنجیره‌وار در سه سال اخیر، کاهش تقاضای سفر، نبود امنیت عمومی، فیلترینگ و اختلال در اینترنت، نبود چشم‌انداز روشن از آینده اکوسیستم استارت‌آپی گردشگری در ایران، ناتوانی در تامین بودجه.

چالش استارت‌آپ‌های سفر

در قطبنما به ۱۰ چالش‌ استارت‌آپ‌های سفر پس از تحولات اجتماعی اخیر در ایران هم اشاره شده است. کاهش تقاضا، فروش و درآمدها، فیلترینگ و اختلال اینترنت، کند شدن فرایندهای اداری، کاهش همکاری با پارتنرها و همکاران داخلی و خارجی، تعلیق یا تعدیل نیروهای انسانی، نبود حمایت‌های دولتی، مهاجرت نیروی انسانی و کمبود نیروی متخصص، اختلال در فرایندهای بازاریابی، تامین بودجه و جذب سرمایه بخشی از چالش‌هایی است که در گزارش قطبنما آمده است.

https://pvst.ir/dry

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو