skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

طبق گزارش top10vpn:

هزینه قطعی اینترنت در دنیا ۴۰ میلیارد دلار برآورد شد

۲۱ آذر ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

هزینه قطعی اینترنت

هزینه قطع اینترنت و اعمال محدودیت از سال ۲۰۱۹ تا ۲۳ نوامبر ۲۰۲۲ در جهان حدود ۴۰ میلیارد دلار اعلام شد.

به گزارش پیوست، top10vpn از وب‌سایت‌های مستقل که وی‌پی‌ان‌ها را از نظر امنیت بررسی می‌کند و محتوای تحقیقاتی در مورد امنیت و اینترنت منتشر می‌کند، در به‌روزرسانی جدید گزارش «شاخص هزینه جهانی قطع اینترنت»، تاثیر اقتصادی خاموشی‌های عامدانه و بزرگ اینترنت و همچنین شبکه‌های اجتماعی را در سراسر دنیا بررسی کرده است.

طبق این گزارش، برخی از کشورهای دنیا در ۲۰۲۲ بزرگ‌ترین خاموشی‌ها و اعمال محدودیت‌ها و در پی آن تاثیرات منفی اقتصادی را شاهد بوده‌اند. روسیه، میانمار و ایران در صدر لیست قرار دارند که به‌ترتیب هزینه‌های ۱۸ میلیارد دلار، ۸۲۷ میلیون دلار و ۶۱۳ میلیون دلار را متحمل شده‌اند.

قطع عمدی اینترنت در سراسر جهان هر ساله میلیاردها دلار هزینه و زیان به اقتصاد جهانی تحمیل می‌کند. top10vpn به کمک ردیاب خود که در واقع ابزاری است که نت‌بلاکس توسعه داده، پیامدهای مالی این اقدامات را به طور همزمان در مناطق مختلف نظارت می‌کند، و همچنین مدت‌زمان و گستره قطعی اینترنت و شبکه‌های اجتماعی را می‌سنجد.

جدول قطعی اینترنت
۱۰ کشور برتر در زمینه قطعی اینترنت و برآورد خسارت احتمالی از قطعی اینترنت برآن کشورها

 

تعطیلی شبکه‌های اجتماعی، خاموشی اینترنت و همچنین اعمال محدودیت به ISPها در این گزارش مدنظر قرار گرفته‌اند. خاموشی اینترنت زمانی است که دسترسی کلا بسته است و اعمال محدودیت زمانی است که سرعت در حد 2G پایین می‌آید و فقط پیغام‌های متنی و تماس‌های صوتی ممکن است. این شکل از دسترسی به اینترنت را نیز می‌توان نوعی خاموشی دانست که در دنیای دیجیتالی امروز، نوع شدیدی از سانسور در نظر گرفته می‌شود؛ سانسوری که فقط حقوق شهروندان را زیر سوال نمی‌برد، تاثیرات منفی اقتصادی را نیز به جامعه وارد می‌کند.

بزرگ‌ترین تعطیلی اینترنت در سال ۲۰۲۲ در روسیه و در پی حمله به اوکراین رخ داد که طی آن دسترسی به اینستاگرام، فیس‌بوک، توییتر بسته شد. در این میان تقاضا برای وی‌پی‌ان‌ها در این کشور افزایش قابل‌توجهی یافت.

دسترسی به اینترنت موبایل در قزاقستان نیز در پی اعتراضات مردم به مدت تقریبا یک روز کامل در چهارم ژانویه قطع شد. باید اشاره کرد قزاقستان و ازبکستان در رتبه چهارم و پنجم قرار دارند. هند جایگاه ششم را از آن خود کرده است و بعد از آن نوبت اتیوپی، نیجریه، کوبا، ترکمنستان، ترکیه و سودان می‌رسد. دلیل اعمال محدودیت در هند بنا بر گزارش‌ها، امتحانات سراسری ذکر شده است. می‌توانید اینجا جزئیات بیشتری در مورد مدت‌زمان، علت و هزینه محدودیت اینترنت را ببیند.

تکنیک‌های مختلفی در راستای قطع اینترنت در کشورهای متفاوت به کار گرفته می‌شود، از کاهش شدید سرعت تا خاموشی سراسری. در این میان، آی‌اس‌پی‌ها مجبور می‌شوند روش‌های مختلفی را برای قطع دسترسی به کار بگیرند، مثلا تعطیلی شبکه که با راه‌اندازی internet kill-switch رخ می‌دهد. روش دیگر BGP یا Border Gateway Protocol است. در واقع BGP امکان سفر داده از منبع به مقصد را فراهم می‌آورد. مسدود کردن آی‌پی و Protocol  ، فیلترینگ DNS نیز از دیگر روش‌هاست.

منبع: top10vpn

https://pvst.ir/doz

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو