skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

شرکت‌های B2C در شرایط اقتصادی فعلی بهتر می‌توانند رشد کنند

سمانه سمیع تحریریه

۱ آذر ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

معاون امور فناوری پارک علم و فناوری پردیس معتقد است در شرایط اقتصادی فعلی، کسب‌وکارهای «B2C» که با کاربران نهایی در ارتباطند، وضعیت بهتری برای توسعه دارند و از آنجا که منابع‌شان زودتر به آنها بازمی‌گردد، توجه سرمایه‌گذاران را نیز بیشتر به خود جلب می‌کنند.

معاون امور فناوری پارک علم و فناوری پردیس سیدعلی هزاوه در هفتمین رویداد نونمایی  اعلام کرد: کسب‌وکارهای «B2C» نسبت به کسب‌وکارهای «B2B» چون با کاربران نهایی در ارتباطند منابع‌شان زودتر به آنها بازمی‌گردد و به همین خاطر توجه سرمایه‌گذاران را نیز بیشتر به خود جلب می‌کنند و شرایط بهتری برای رشد و توسعه دارند.

او فلسفه سلسله رویدادهای «نونمایی» را توسعه تجارت محصولات دانش‌بنیان و فناور عنوان کرد و افزود: نونمایی با هدف توسعه بازار محصولات ‌و به منظور معرفی درست آنها به جامعه مخاطب طراحی و اجرا شده است و در هفتمین رویداد، محور اصلی معرفی محصولات فناورانه صنعت برق بوده است.

هزاوه معتقد است شرکت‌های دانش‌بنیان نقش اساسی در تامین نیازهای کاربردی جامعه دارند.

هزاوه همچنین در گفت‌وگو با پیوست به نقش جدی شرکت‌های استارت‌آپی در تامین نیازهای جامعه اشاره کرد و گفت: پارک فناوری پردیس هم از لحاظ فیزیکی و جغرافیایی و هم به لحاظ محتوایی و تنوعی رو به توسعه است و پابه‌پای آن نیز کسب‌وکارها با برآیندی مثبت و رو به جلو در حال حرکت هستند.

شرایط اقتصادی کشور برای B2Cها بهتر است

هزاوه همچنین در مورد کسب‌وکارهایی که با رشد بیشتری روبه‌رو شده‌اند توضیح داد: با توجه به شرایط اقتصادی جامعه، به طور کلی کسب‌وکارهای «B2C» زودتر توسعه پیدا می‌کنند و بیزینس‌هایی که با کاربران نهایی در ارتباطند، منابع‌شان زودتر برمی‌گردد و در کوتاه‌مدت رشد بیشتری می‌کنند. به تبع همین شرایط، رشد شرکت‌های پارک فناوری پردیس هم در این قاعده جای می‌گیرد.

هزاوه همچنین درباره معضل اختلال اینترنت و تاثیر آن بر شرکت‌های فعال حوزه فناوری در پارک پردیس نیز تشریح کرد: هر موضوع اقتصادی و اجتماعی‌ای که شرایط جامعه و شرکت‌های کشور را تحت‌الشعاع قرار دهد، شرکت‌های داخل پارک فناوری پردیس را به عنوان گزیده‌ای از شرکت‌های داخل کشور تحت تاثیر خود قرار می‌دهد. با این تفاوت که شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های فناورانه زودتر به راه‌حل‌ها می‌رسند.

هزاوه در ادامه گفت‌وگو به نقش رویداد نونمایی در توسعه کسب‌وکارها اشاره کرد و افزود: رویداد نونمایی رویدادی بیزینسی است که در هر فصل یک بار برگزار می‌شود. هفتمین دوره به حوزه فناوری فناوری‌های کاربردی صنعت برق پرداختیم و ملاک برای انتخاب این شرکت‌ها پتانسیل و میزان نوآوری آنها در حوزه کاریشان بوده است. رویداد نونمایی در حقیقت مکانیسمی برای توسعه بازار و دسترسی به بازار جدید محصولات فناورانه است و شرکت‌ها پس از آن طی جلسات B2B با یکدیگر قرارداد می‌بندند.

۲۹ سند همکاری

به گفته هزاوه، در شش دوره گذشته ۲۹ سند همکاری بین عرضه‌کنندگان و متقاضیان فناوری امضا شده و دو رویداد نونمایی دیگر تا پایان سال ۱۴۰۱ برگزار می‌شود. او همچنین یادآور شد زیرساخت‌های فاز پنجم پارک فناوری نیز در حال آماده‌سازی و واگذاری به متقاضیان است.

رویداد نونمایی همزمان با بیست و دومین نمایشگاه صنعت برق برگزار شد و شرکت دانش‌بنیان شایان فعال در حوزه ماشین‌آلات زنجیره مکانیزاسیون تونل‌سازی و استخراج معادن زیرزمینی و شرکت تحقیقات الکترونیک فطروسی فعال در زمینه طراحی انواع یوپی‌اس، رکتیفایرهای سبک و سنگین و شرکت فنی و مهندسی البرز تدبیرکاران فعال در زمینه ایجاد سیستم‌های CM در هفتمین رویداد «نونمایی» معرفی شدند.

https://pvst.ir/dk7
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو