«کافهبازار» موفق به اخذ پذیرش در فرابورس شد
کافهبازار پس از تلاش چهارساله بالاخره موفق به اخذ پذیرش در فرابورس شد. به گزارش پیوست،…
۲۶ آذر ۱۴۰۳
۱ آذر ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
معاون امور فناوری پارک علم و فناوری پردیس معتقد است در شرایط اقتصادی فعلی، کسبوکارهای «B2C» که با کاربران نهایی در ارتباطند، وضعیت بهتری برای توسعه دارند و از آنجا که منابعشان زودتر به آنها بازمیگردد، توجه سرمایهگذاران را نیز بیشتر به خود جلب میکنند.
معاون امور فناوری پارک علم و فناوری پردیس سیدعلی هزاوه در هفتمین رویداد نونمایی اعلام کرد: کسبوکارهای «B2C» نسبت به کسبوکارهای «B2B» چون با کاربران نهایی در ارتباطند منابعشان زودتر به آنها بازمیگردد و به همین خاطر توجه سرمایهگذاران را نیز بیشتر به خود جلب میکنند و شرایط بهتری برای رشد و توسعه دارند.
او فلسفه سلسله رویدادهای «نونمایی» را توسعه تجارت محصولات دانشبنیان و فناور عنوان کرد و افزود: نونمایی با هدف توسعه بازار محصولات و به منظور معرفی درست آنها به جامعه مخاطب طراحی و اجرا شده است و در هفتمین رویداد، محور اصلی معرفی محصولات فناورانه صنعت برق بوده است.
هزاوه همچنین در گفتوگو با پیوست به نقش جدی شرکتهای استارتآپی در تامین نیازهای جامعه اشاره کرد و گفت: پارک فناوری پردیس هم از لحاظ فیزیکی و جغرافیایی و هم به لحاظ محتوایی و تنوعی رو به توسعه است و پابهپای آن نیز کسبوکارها با برآیندی مثبت و رو به جلو در حال حرکت هستند.
هزاوه همچنین در مورد کسبوکارهایی که با رشد بیشتری روبهرو شدهاند توضیح داد: با توجه به شرایط اقتصادی جامعه، به طور کلی کسبوکارهای «B2C» زودتر توسعه پیدا میکنند و بیزینسهایی که با کاربران نهایی در ارتباطند، منابعشان زودتر برمیگردد و در کوتاهمدت رشد بیشتری میکنند. به تبع همین شرایط، رشد شرکتهای پارک فناوری پردیس هم در این قاعده جای میگیرد.
هزاوه همچنین درباره معضل اختلال اینترنت و تاثیر آن بر شرکتهای فعال حوزه فناوری در پارک پردیس نیز تشریح کرد: هر موضوع اقتصادی و اجتماعیای که شرایط جامعه و شرکتهای کشور را تحتالشعاع قرار دهد، شرکتهای داخل پارک فناوری پردیس را به عنوان گزیدهای از شرکتهای داخل کشور تحت تاثیر خود قرار میدهد. با این تفاوت که شرکتهای دانشبنیان و شرکتهای فناورانه زودتر به راهحلها میرسند.
هزاوه در ادامه گفتوگو به نقش رویداد نونمایی در توسعه کسبوکارها اشاره کرد و افزود: رویداد نونمایی رویدادی بیزینسی است که در هر فصل یک بار برگزار میشود. هفتمین دوره به حوزه فناوری فناوریهای کاربردی صنعت برق پرداختیم و ملاک برای انتخاب این شرکتها پتانسیل و میزان نوآوری آنها در حوزه کاریشان بوده است. رویداد نونمایی در حقیقت مکانیسمی برای توسعه بازار و دسترسی به بازار جدید محصولات فناورانه است و شرکتها پس از آن طی جلسات B2B با یکدیگر قرارداد میبندند.
به گفته هزاوه، در شش دوره گذشته ۲۹ سند همکاری بین عرضهکنندگان و متقاضیان فناوری امضا شده و دو رویداد نونمایی دیگر تا پایان سال ۱۴۰۱ برگزار میشود. او همچنین یادآور شد زیرساختهای فاز پنجم پارک فناوری نیز در حال آمادهسازی و واگذاری به متقاضیان است.
رویداد نونمایی همزمان با بیست و دومین نمایشگاه صنعت برق برگزار شد و شرکت دانشبنیان شایان فعال در حوزه ماشینآلات زنجیره مکانیزاسیون تونلسازی و استخراج معادن زیرزمینی و شرکت تحقیقات الکترونیک فطروسی فعال در زمینه طراحی انواع یوپیاس، رکتیفایرهای سبک و سنگین و شرکت فنی و مهندسی البرز تدبیرکاران فعال در زمینه ایجاد سیستمهای CM در هفتمین رویداد «نونمایی» معرفی شدند.