ترامپ در اولین تماس با شی جینپینگ درمورد تیکتاک صحبت کرد
گزارشی از فایننشال تایمز میگوید دونالد ترامپ، رئيس جمهور منتخب آمریکا، اولین تماس خود را…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۲۸ آبان ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۳۰ آذر ۱۴۰۱
توییتر به کارکنان خود اطلاع داده است که تا روز دوشنبه ۲۱ نوامبر حق ورود به ساختمانهای شرکت را ندارند. تا زمان نگارش خبر، دلیل مشخصی برای این کار ارائه نشده است.
به گزارش پیوست، بیانیه جدید توییتر پس از آن منتشر شد که بسیاری از کارکنان به دنبال تغییر سیاستها و ساعات کاری طولانی و فشار بالای کاری مد نظر ماسک، از این شرکت خارج شدهاند.
توییتر در پیامی به کارکنان گفت: «لطفاً به سیاست شرکت احترام بگذارید و از بحث در مورد اطلاعات محرمانه شرکت در شبکه اجتماعی، اخبار یا جای دیگر خودداری کنید.»
اتحادیهها به گزارشهای منتشرشده واکنش نشان دادهاند و پراسپکت (Prospect)، اتحادیه کارکنان تکنولوژی، از توییتر انگلستان درخواست دیدار کرده است.
مایک کلنسی، مشاور ارشد پراسپکت، با اشاره به تصمیم توییتر مبنی بر تعدیل نیرو و جایگزینی آنها با کارکنان آژانس گفت: «ما خواستار جلسه فوری با واحد انگلستان توییتر هستیم تا در مورد تعدیل نیروی گسترده برای تضمین فرایند منصفانه و شفاف مشاوره کنیم و از انجام تعهدات قانونی در رابطه با کارکنان، به ویژه آنهایی که نیازهای ویژه دارند، اطمینان حاصل کنیم.»
او افزود: «پراسپکت اقدامات لازم برای پشتیبانی از اعضایش در توییتر را اجرایی میکند. غولهای تکنولوژی ورای قانون نیستند و ما توییتر را در صورت نیاز مجبور به اجرای قانون خواهیم کرد.»
به نظر میرسد تعداد زیادی از کارکنان با رد شرایط جدید ایلان ماسک از سمت خود کنارهگیری کردهاند.
یکی از کارکنان سابق توییتر به شرط گمنامی در مصاحبه با بیبیسی میگوید: «پس از فرو نشستن گرد و خاکها، احتمالاً چیزی کمتر از دو هزار نفر در توییتر باقی میمانند.» او مدعی است که تمام افراد تیمش اخراج شدهاند.
به گفته او، «مدیر این تیم که مدیریت او را بر عهده داشت اخراج شده است و سپس مدیر مدیرش هم اخراج شد. بالاتر از او هم یکی از مدیران ارشدی است که او هم اخراج شد و در نتیجه هیچکس از زنجیره مدیریتی باقی نمانده است».
شخص دیگری هم میگوید با وجود آمادگی برای کار بلندمدت از سمت خود استعفا کرده است.
او میگوید: «دوست نداشتم برای کسی کار کنم که چندین بار با ایمیل ما را تهدید کرده و میگوید فقط کارکنان استثنایی امکان کار دارند و این در حالی است که من برای ۶۰ تا ۷۰ ساعت کار آمادگی داشتم.»
توییتر هنوز به درخواست اظهارنظر در این باره پاسخی نداده است.
بروس دیزلی، نماینده سابق توییتر، در مصاحبه با BBC میگوید برخی از مهندسان سابق توییتر مدعی شدهاند این شبکه اجتماعی «تا همین دوشنبه» نابود میشود.
او توضیح میدهد: «برای بسیاری از قابلیتها حضور مهندسان ضروری است. اگر این مهندسان شرکت را ترک کنند، محصول به طور کلی با مشکل مواجه می شود و در نتیجه بسیاری به دنبال جایگزین هستند.»
ماسک این هفته به کارکنان اعلام کرد یا با ساعات کاری طولانی و سخت کنار بیایند یا این شرکت را ترک کنند. مالک جدید توییتر در ایمیلی به کارکنان گفت، اگر تمایل به ادامه همکاری دارند باید تعهد خود را اعلام کنند.
آن دسته از کارکنانی که تا روز ۱۷ نوامبر ایمیل خود را تایید نکنند، همکاری خود را با دریافت سه ماه حقوق پایان میدهند. توییتر پیش از این بیش از حدود نیمی از کارکنان خود را تعدیل نیرو کرد.
با وجود آشوب حاکم بر این شرکت، ماسک روز جمعه در توییتی نوشت: «و… ما یک بار دیگر رکورد استفاده توییتر را جابهجا کردیم.»
پیش از انتقال مالکیت توییتر به ایلان ماسک، این شرکت حدود هفت هزار و ۵۰۰ کارمند داشت. این شرکت به صورت غیرمستقیم نیز با هزاران پیمانکار در ارتباط است که تا امروز به همکاری با تعداد زیادی از آنها پایان داده است.
به نظر نمیرسد ثروتمندترین مرد جهان و مالک جدید توییتر نگران فروپاشی توییتر باشد. او در توییتی گفت: «بهترین کارکنان باقی ماندهاند و من چندان نگران نیستم.»
منبع:BBC