بانک مرکزی شرایط بازشدن درگاههای پرداخت برای صرافیهای رمزارزی را اعلام کرد
بانک مرکزی شرایط بازشدن درگاههای پرداخت برای کارگزاریهای رمزارزی یا صرافیهای رمزارزرا اعلام کرد. به…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۲۰ مهر ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
«تعیین اطلاعات بودجه در سامانه ستاد و تعامل با سامانه جامع بودجه» با هدف شفافسازی و تسهیل در امور معاملات الکترونیکی فراهم شد.
به گزارش پیوست، امین کلاهدوزان رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، در جلسه رونمایی اضافه شدن امکان «تعیین اطلاعات بودجه در سامانه ستاد و تعامل با سامانه جامع بودجه» گفت: سامانه تدارکات الکترونیکی در راستای شفافسازی معاملات تلاش کرده تا از زمان راهاندازی، انجام معاملات الکترونیکی تا استعلام و تحویل کالا و پرداخت در امر الکترونیکی کردن و شفافسازی آن نقش داشته باشد و در این زمینه به اولویتهای کشور توجه کند. کلاهدوزان همچنین تعیین اطلاعات بودجه در سامانه را از اولویتهای مهم دولت، حاکمیت و کسب و کارها خواند.
او در ادامه تعیین اطلاعات بودجه در سامانه ستاد و تعامل با سامانه جامع بودجه را خروج از فضاهای تاریک و رانتی در کشور دانست و توضیح داد: در ابتدای راه نیستیم و تا حد زیادی کار انجام شده، اما در واقع در اوسط این مسیر قرار داریم. به نظر میرسد باید سریعتر عمل کنیم تا بخش بزرگتری از فضای معاملات در کشور را تحت لوای این سامانه قرار دهیم.
کلاهدوزان معتقد است پس از استفاده سازمانهای دولتی از این سامانه و امکاناتی که هر روزه به روز رسانی میشود به طور حتم بانکها و شرکتهای غیر دولتی نیز تمایل خواهند داشت که از زیرساختهای این سامانه استفاده کنند.
آرش عسگری، مدیر سامانه تدارکات الکترونیکی دولت نیز در این نشست با ارائه جزییات کار با این سامانه در اسلایدهایی طبقهبندی شده به توضیح فرآیند کار در آن پرداخت و افزود: سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در جهت حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانیست و آیین نامه فعالیت آن مصوب وزیران عضو کارگروه تجارت الکترونیکیست.عسگری در ارائهای به خلاصه وضعیت تحلیل طراحی و راهاندازی سامانه تا پانزدهم مهر ماه پرداخت و تشریح کرد: حدود چهارده هزار و ۱۷۴ دستگاه یا نهاد دولتی و عمومی و حدود ۳۸۵هزار فعال بخش خصوصی در سامانه ثبت نام کردهاند. او تعداد کل کاربران سامانه را حدود ۴۷۵هزار نفر اعلام کرد و یادآور شد که مرکز تماس و پشتیبانی سامانه به طور متوسط روزانه به ۱۸۰۰ تماس و ۶۶ تیکت پاسخ میدهد.
او در ادامه توضیح داد: تاکنون یک میلیون و ۴۲۷هزار فقره معامله به ارزش ۹۵۸ هزار میلیارد تومان در سامانه ثبت شده است. عسگری همچنین شروع پلن تعیین اطلاعات بودجه را از تیر ماه ۱۴۰۱ و نصب تعیین اطلاعات بودجه را از شهریور ۱۴۰۱ اعلام کرد.
در پایان این رویداد سازمانهایی که از این سامانه استفاده کرده بودند به نقد و تشریح مزایا و چالشهای این سامانه پرداختند و کلاهدوزان تاکید کرد مرکز تجارت الکترونیک برای بهبود و به روزرسانی این سامانه آماده و شنوای نظرات فعالان این حوزه است.