skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران روزانه ۸ هزار فقره وام می‌دهد

سمانه سمیع تحریریه

۲۱ شهریور ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران می‌گوید روزانه حدود ۹ هزار نفر در این بانک، حساب  باز می‌کنند و روزانه حدود ۸ هزار فقره تسهیلات پرداخت می‌شود و این بانک در زمینه ارائه وام به شرکت‌های دانش‌بنیان نیز پیشرو بوده است.

به گزارش پیوست در نشست رسانه‌ای بانک قرض‌الحسنه مهر و توسعه فناوری‌های نوین که با هدف ارائه عملکرد این دو نهاد در ارائه تسهیلات قرض الحسنه به شرکت‌های متقاضی دانش‌بنیان و فناور برگزار شد. سعید شمسی‌نژاد، مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران اعلام کرد: روزانه حدود ۹ هزار نفر در بانک قرض‌الحسنه مهر افتتاح حساب می‌کنند و روزانه حدود ۸ هزار فقره تسهیلات پرداخت می‌شود. او همچنین اعلام کرد بانک مهر دارای بالاترین رشد منابع در یک سال اخیر بوده است و آنها در این مدت ۳۷ تا ۴۰ درصد رشد منابع داشته‌اند.

محمدرضا اخوان، رئیس اداره کل اعتبارات بانک قرض‌الحسنه مهر نیز در این رویداد به عملکرد وام‌دهی بانک مهر پرداخت و گفت: بانک مهر به کمک صندوق توسعه فناوری‌های نوین در طی ۶ ماه اخیر ۹۳ طرح دانش‌بنیان را ارزیابی کرده‌ و در کمتر از دو ماه ۲۰۱ میلیارد ریال تسهیلات به شرکت‌ها تسهیلات پرداخت کرده است.

اخوان ارائه تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش‌های مختلف عنوان کرد و توضیح داد: ارائه این تسهیلات ارزبری از کشور را تا جای ممکن کاهش داده‌اند و تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان برای کشور صرفه‌جویی ارزی به ارمغان آورده است. اخوان در ادامه تشریح کرد: تا کنون ۱۷۰ فقره تسهیلات  نیزبه شرکت‌های معرفی شده از معاونت فناوری ریاست جمهوری در رابطه با شرکت‌های دانش بنیان پرداخت شده است.

تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان راهکاری در مقابل تحریم‌هاست

محمد کلاهی، مدیر اعتبارات و تجاری‌سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین نیز تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان را راهکاری برای شرکت‌هایی دانست که تحریم‌ها شرایط آنها را سخت کرده است. کلاهی همچنین در ادامه به تنوع وام‌‌دهی صندوق توسعه فناوری‌های نوین که زیر نظر بانک مهر به شرکت‌های دانش‌بنیان وام می‌دهد، اشاره کرد و توضیح داد: نگاه ما در بحث ارائه تسهیلات نگاهی صرفا تجاری نیست و با هدف گره‌گشایی و امکان رشد برای کسب و کارها، وام‌های قرض‌الحسنه را به شرکت‌های دانش‌بنیان فناورانه پرداخت می‌کنیم.

روح الله میرامینی، مدیرعامل صندوق توسعه فناوری‌های نوین نیز عملکرد بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و صندوق توسعه فناوری‌های نوین را در جهت تحقق شعار سال و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور
عنوان کرد و تشریح کرد: گرچه شعار امسال حمایت از دانش‌بنیان‌هاست اما ما سال‌هاست در این راستا فعالیت می‌کنیم. در واقع بانک قرض الحسنه مهر و صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تلاش هستند تا با سه روش ارائه خدمات تامین مالی و وام‌های خرد، خدمات بانکی به شرکت‌ها و ارائه خدمات زیرساختی امکان رشد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان را فراهم کنند.

بانک مهر
تنوع فعالیت‌های تسهیلات‌دهی به شرکت‌های دانش‌بنیان توسط بانک مهر

صبوری تا چرخه سودآوری

در بخش دیگری از این رویداد تعدادی از شرکت‌‌هایی که از بانک قرض‌الحسنه مهر تسهیلات دریافت کرده‌بودند ضمن تقدیر از همکاری بانک با آنها، از مدیران بانک و صندوق خواستند ظرفیت وام و مدت تنفس ادای وام را بیشتر کنند. موضوعی که شمسی‌پور نیز با تایید آنها توضیح داد: فلسفه وام قرض‌الحسنه لزوما عددها و مبالغ کلان نیست و بیشتر به هدف تسهیلگری فرآیند انجام می‌شود. اما او وعده داد با مجوزهای لازمه از بانک مرکزی مبلغ وام گام به گام ممکن است تا دو میلیارد تومان افزایش پیدا کند.

اعتبارسنجی

کلاهی نیز در پاسخ به پیوست مبنی بر اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان چگونه برای دریافت تسهیلات اعتبار سنجی می‌شوند توضیح داد: ما شرکت‌ها را صرفا با توانمندی مالی ارزیابی نمی‌کنیم. توانمندی تیم اجرایی، تیم فنی، زیرساخت، سابقه فروش ارزیابی می‌شوند و ما با اعتبار سنجی هوشمندانه تسهیلات پرداخت می‌کنیم. نحوه کار به این شکل است که ما در بخش صندوق پژوهش و نوآوری ریسک را می‌پذیریم و خودمان ضمانت نامه تعهد پرداخت را به سیستم بانکی می‌دهیم و به این صورت سیستم بانکی اگر نگران بازپرداخت باشد در اصل به ما اعتماد می‌کند. ضمن اینکه در کارنامه ۱۵ ساله ما نرخ نکول و معوقات به شدت پایین است و همین عامل هم باعث شده است ۱۵ بانک بخواهند با ما همکاری کنند و از دانش ارزیابی ما استفاده کنند.

https://pvst.ir/d68
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو