skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

ابراهیم درستی به اتحادیه مخابرات می‌آید رییس اتحادیه لوازم صوتی و تصویری پس از چهار دهه از صنف مادری خود رفت

امید اعظمی عضو تحریریه

۱۶ شهریور ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

ابراهیم درستی

ابراهیم درستی بعد از نزدیک به چهار دهه ریاست بر اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه‌های صوتی، تصویری و تلفن همراه و لوازم جانبی از این اتحادیه خارج شده و اعلام کرد قصد دارد در انتخابات اتحادیه رقیب یعنی صنف دستگاه‌های مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی شرکت کند.

به گزارش پیوست، ابراهیم درستی علاوه بر ریاست صنف صوتی و تصویری از چهره‌های شناخته‌شده فعالان صنفی ایران است و بارها در انتخابات اتاق اصناف ایران رأی اول را کسب کرده است. او نماینده پنج وزیر بازرگانی در اتاق اصناف بوده و عضویت در هیات رئیسه این نهاد صنفی را هم در کارنامه خود دارد.

درستی که پیش‌بینی می‌شود حضورش در انتخابات یک صنف جدید خالی از چالش نباشد توضیح داد: اتحادیه مخابرات یک اتحادیه مستقل است و با توجه به پتانسیل‌هایی که دارد، می‌تواند از خروجی‌های به مراتب بیشتری نسبت به وضعیت فعلی خودش برخوردار باشد. اتحادیه باید منافع بیشتری برای اعضای تحت پوشش خود ایجاد کند.

درستی در خصوص سال‌های حضور و فعالیت در اتحادیه صوت و تصویر نیز گفت: سال‌های زیادی در این اتحادیه حضور داشتم، تمام تلاشم این بود که فروشندگان و مصرف‌کنندگان نهایی به حق و حقوق خود برسند. به دلیل قانون سقف دو دوره دیگر امکان شرکت به عنوان کاندیدای هیات‌مدیره این صنف را ندارم اما وظیفه خود می‌دانم تمامی تجاربی را که طی سال‌ها حضور و فعالیت در این اتحادیه به دست آورده‌ام با اعضا به اشتراک بگذارم.

گذر از نفع شخصی

رئیس سابق اتحادیه صوتی و تصویری با اشاره به مشکلات حاکم بر اتحادیه صنف دستگاه‌های مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی اعلام کرد: بسیاری از اعضای قبلی هیات مدیره اتحادیه متاسفانه به ظن من فقط به فکر منافع شخصی خود بودند. اگر کسی بخواهد در اتحادیه به نفع خود و نزدیکانش کار کند، قطعاً کمتر می‌تواند به نفع مردم کار کند.

درستی که با توجه به سوابق خود، شاید بانفوذترین چهره زنجیره خرده‌فروشی گوشی موبایل در ایران باشد در مورد برنامه‌هایی که بعد از ورود به اتحادیه مخابرات دارد توضیح داد: اولین و مهم‌ترین اقدام، اصلاح رسته‌های موجود در این اتحادیه است.

او به اختلاف‌ها و مشکلات متعدد رسته تعمیرکاران اشاره کرد و گفت باید در چارچوب قانون، رسته‌ها اصلاح شوند و تعرفه مالیات رسته‌های مختلف به‌خصوص تعمیرات کاهش یابد. درستی همچنین به رسته‌های مختلفی که به دلیل مشکلات فراوان منحل شده و در اتاق بازرگانی به‌ صورت جداگانه به فعالیت خود ادامه می‌دهند اشاره کرد و گفت: باید این رسته‌ها به اتحادیه مخابرات برگردد و از تمامی پتانسیل موجود این صنف استفاده شود.

درستی در پاسخ به این سوال که اعضای قبلی اتحادیه مخابرات نسبت به حضور او در این اتحادیه چه واکنشی نشان دادند نیز توضیح داد: در ظاهر امر ابراز خرسندی و رضایت می‌کنند اما در باطن نگران‌اند؛ چراکه می‌دانند حضور من و تاکید بر شفافیت، منافع شخصی آنها را به خطر می‌اندازد.

جنگی در کار نیست

ابراهیم درستی تاکید کرد در صورت ورود به اتحادیه مخابرات، می‌تواند رابطه‌ای دوستانه با اتحادیه سابق خود یعنی صوت و تصویر برقرار کند چه بسا بسیاری از منافع اعضا و کسب‌وکار‌های این دو اتحادیه مشترک است.

او برنامه دارد در چارچوب قانون و در صورت امکان اتحادیه صوت و تصویر را با اتحادیه مخابرات ادغام کند. درستی در این باره توضیح داد: حتی اقدامات اولیه این موضوع هم انجام شده اما فعلاً قرار بر این است تا پایان انتخابات نه اتحادیه‌ای ادغام و نه رسته‌ای جابه‌جا شود.

رئیس پیشین اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه‌های صوتی و تصویری و تلفن همراه و لوازم جانبی در مورد صحبت‌های رواج‌یافته درباره حضورش در انجمن موبایل نیز توضیح داد: فعلاً برنامه‌ای برای حضور در انجمن موبایل ندارم اما رابطه‌ خوبی با اعضای انجمن دارم. در گذشته اتحادیه صوت و تصویر و انجمن موبایل روبه‌روی هم بودند اما با حل شدن سوءتفاهم‌ها خوشبختانه رابطه سازنده‌ای با آنها شکل گرفته است.

درستی در خصوص مشکلات تخصیص ارز به واردکنندگان موبایل نیز گفت: بعضی از دوستان قانونی را مصوب می‌کنند که گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار تخصیص ارز نگیرد. این در حالی است که بسیاری از گوشی‌های خاص در بازار موبایل تخصیص ارز می‌گیرند و وارد می‌شوند. او در مورد علت واردات برخی مدل‌های مختلف برند موتورولا، برند لاکچری ورتو و برخی دیگر از گوشی‌های کمیاب پرسید و اینکه چرا در صورت عدم تخصیص ارز به گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار، این گوشی‌ها همچنان وارد می‌شوند.

مورد دیگری که درستی به آن اشاره کرد باز بودن واردات مسافری در عین عدم تخصیص ارز برای واردات تجاری گوشی‌های موبایل است. به عقیده او این کار باعث افزایش دوباره قاچاق و خرید پاسپورت خواهد شد و اندوخته‌های طرح رجیستری را زیر سوال می‌برد.

همان‌طور که آخرین گزارش سامانه همتا نیز نشان می‌دهد اگر مشکل تخصیص ارز حل نشود، کمبود و گرانی گوشی در بازار موبایل قطعی است.

https://pvst.ir/d4y
امید اعظمیعضو تحریریه

شاید هیچ‌وقت صفت ماجراجو را در توصیف خودم به‌کار نبرده‌ باشم. اما وقتی به مسیری که آمدم نگاه می‌کنم، چیزی جز ماجراجویی نمی‌بینم. از تحصیل در رشته مهندسی نرم‌افزار و یک سال تجربه برنامه‌نویسی گرفته تا تجربه برگزاری استارت‌آپ ویکند بیرجند و سه سال مدیا مانیتورینگ در حوزه روابط‌عمومی و حالا تجربه جدیدی در پیوست و حوزه خبرنگاری. اما برای من ارزشمند‌تر از هر تجربه‌ای، دوستان خوبی بودند که در این مسیر پیدا کردم.

تمام مقالات

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو