مدیرعامل شب: میانگین رزرو سفرها از ۲۷ روز به ۹ روز رسیده است
مدیرعامل «شب»، پلتفرم فعال در حوزه گردشگری و رزرو اقامتگاه معتقد است شرایط اقتصادی و…
۲۶ دی ۱۴۰۳
۱۵ شهریور ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
مدیرعامل هلدینگ صباایده با انتشار یک ویدئو از تصمیم این هلدینگ برای تعطیل کردن آپارات گیم از ۱۸ شهریورماه خبر داد. او در این ویدئو توضیح داده است که تا پایان سال میلادی جاری، آپارات گیم یک ماژول از یک پورتال گیم عربی خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی صباایده، محمدجواد شکوریمقدم، مدیرعامل هلدینگ صبا ایده، در پی حواشی و هجمههای واردشده به سرویس آپارات گیم طی دو ماه گذشته، با انتشار یک ویدئو به ارائه توضیحاتی درباره این سرویس پرداخت و گفت: با توجه به تجربه ۱۹ ساله ما در اکوسیستم دیجیتال کشور، این بار از اینکه بخواهیم انرژیمان را صرف توضیح دادن و جنگهای رسانهای متفاوت کنیم خسته شدهایم و میخواهیم نوع مواجههمان را با این چالش تغییر دهیم. این میدان را به خودشان واگذار میکنیم. میتوانند روی تلوبیون، سرویس استریمینگ راهاندازی کنند. به رغم میل باطنی و در نهایت تاسف و ناراحتی، آپارات گیم از روز جمعه ۱۸ شهریور برای همیشه خاموش میشود.
او با اشاره به اینکه آپارات گیم از سال ۹۶ آغاز به کار کرد و طی پنج سال با تلاشهای شبانهروزی بهترین اعضای تیم فنی به توسعه پرداخت ادامه داد: در یک سال گذشته، ۷۱ هزار گیم استریمر منحصربهفرد داشتهایم که برای نزدیک به ۲.۴ میلیون مخاطب تعاملی محتوای آنلاین گیم تولید کردهاند.
شکوری مقدم در ادامه توضیح داده است محتویات این سرویسها در کانالهای کاربران حفظ خواهند شد و تمامی پرداختها بابت اشتراک و خرید روبی (اعتبار درون برنامهای برای حمایت از استریمرها) تا پایان شهریورماه به طور دقیق بازپرداخت خواهند شد.
او در ادامه تاکید کرد: ما از کار کردن دست برنمیداریم اما زمین بازیمان را عوض میکنیم. تقصیر ما نیست اگر اینجا درک درستی از این پدیدههای جدید وجود ندارد. سرویس آپارات گیم تا انتهای سال میلادی جاری یک ماژول از یک پورتال گیم عربی خواهد شد. برند جدایی نخواهد داشت اما همچنان به توسعهاش ادامه خواهد داد.
مدیرعامل هلدینگ صباایده در ادامه دلیل این چالشها را در ناآشنایی رگولاتور و تنظیمگران با چیستی و چگونگی پدیدههای جدید دانسته و افزوده است: صداوسیما مطابق با تفاهمات مبهمی با وزارت ارشاد به ظاهر تنظیمگر مبهم این حوزه هستند که به اندازه کافی در سازمانهای خودشان مساله دارند. پرداختن به این پدیدههای جدید، نیاز به افراد آگاهتری دارد که ممکن است در بنیاد ملی بازیهای رایانهای یا شورای عالی فضای مجازی باشند.
او مسئولیت چنین تصمیماتی را بر عهده کسانی دانسته است که بدون آگاهی و تخصص وارد حوزهای میشوند و قبل از شناخت، تصمیم میگیرند و از بخش خصوصی برای مشورت و راهنمایی بهره نمیبرند. شکوریمقدم در پایان ضمن عذرخواهی از کاربران، از اینکه از مهاجرت کاربران و نخبگان به مهاجرت سرویسها و شرکتها رسیدهایم ابراز تاسف کرد.