skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

کسب‌و‌کار

یگانه جعفری معین نویسنده میهمان

ویلی‌بوک می‌خواهد شبکه اجتماعی کتابخوان‌ها باشد

یگانه جعفری معین
نویسنده میهمان

۶ شهریور ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

ویلی‌بوک استارت‌آپ‌ حوزه کتابخوانی می‌خواهد شبکه اجتماعی افراد اهل مطالعه باشد تا کاربران بتوانند کتاب‌های مورد علاقه‌‌شان را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و در تعامل با یکدیگر نظرات خود را هم‌رسانی کنند.

به گزارش پیوست، ویلی‌بوک پلتفرمی نوپا در حوزه کتاب و کتابخوانی است که بستری را برای کاربران اهل مطالعه و علاقه‌مند به حوزه کتابخوانی فراهم کرده تا بتوانند کتاب‌های مورد علاقه‌‌شان را با دیگران به اشتراک بگذارند و در تعامل با یکدیگر نظرات خود را هم‌رسانی کنند.

علی نظری‌دوست، هم‌بنیان‌گذار ویلی‌بوک، در این باره می‌گوید: لذت پیشنهاد دادن کتاب به یکدیگر و صحبت کردن درباره آن و همچنین تبادل کتاب باعث شد احساس نیاز به وجود چنین پلتفرمی برای تیم ویلی‌بوک ایجاد ‌شود و ما با هدف افزایش سرانه مطالعاتی کشور به فکر تاسیس ویلی‌بوک افتادیم. به طور کلی می‌خواهیم افراد کتابخانه شخصی خود را در این پلتفرم بسازند، مدیریت کنند و کاربران، افراد هم‌سلیقه خود را پیدا کنند و باهم به تعامل در زمینه کتاب‌ها بپردازند.

تامین مالی ویلی‌بوک

طبق گفته نظری‌دوست، در مرحله تست نسخه بتا، بیش از هزار کاربر در مدت‌زمان یک هفته از طریق فراخوان جذب شده‌اند و این پلتفرم با رضایت بیش از ۹۰ درصد مواجه شده است. او در ادامه توضیح داد: بخشی از هزینه‌های این استارت‌آپ به صورت وام و بخش دیگر از طریق هم‌افزایی معنوی با شرکت‌ها و افراد مختلف تامین شده است.

او همچنین درباره زمان دقیق پیاده‌سازی و اجرای ویلی‌بوک گفت: حدوداً زمستان سال ۱۴۰۰ نسخه MVP به منظور بررسی، سنجش و همچنین رفع باگ‌های نرم‌افزار منتشر شد که باعث ایجاد تغییرات و طراحی مجدد نرم‌افزار شد. نسخه بتای ویلی‌بوک حدوداً یک‌ ماه پیش با هدف دریافت بازخورد و رفع باگ در اختیار تعداد محدودی کاربر قرار گرفت و بعد از گذشت این مرحله، ویلی‌بوک به صورت عمومی انتشار پیدا می‌کند.

او همچنین افزود: بعد از گذر از نسخه بتا و انتشار رسمی، اقدام به جذب سرمایه‌گذار خواهیم کرد.

علی نظری دوست

نظری‌دوست از سویی با اشاره به چالش‌های موجود در راه‌اندازی این پلتفرم توضیح داد: کمبود امکانات، منابع انسانی و مالی و همچنین سرانه پایین مطالعه در کشور از چالش‌های ما هستند و ما می‌خواهیم با فرهنگ‌سازی کتابخوانی و مطالعه، کمی از این چالش‌ها را کم کنیم.

برنامه‌های پیش‌رو

نظری‌دوست درباره برنامه‌های پیش روی ویلی‌بوک گفت: توسعه امکانات ویلی‌بوک، بر اساس نیاز کاربر که از طریق گزارش‌ها به ما اعلام می‌شود صورت می‌گیرد. ویلی‌بوک با شعار «به بهانه کتاب دور هم جمع شویم» شروع به کار کرد و تمام تلاش تیم محقق کردن این اهداف بوده و هست.

او در پایان افزود: در جهت رشد فعالیت‌های ویلی‌بوک بیزینس‌پلن‌های مختلفی وجود دارد که اکنون در حال بررسی آنها برای کاربران هستیم و به زودی فعالیت‌های مارکتینگی خود را نیز توسعه می‌دهیم.

https://pvst.ir/d2f

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو