skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مدیرعامل اسنپ‌پی: قرارداد انحصاری با پذیرندگان نداریم

آرش برهمند تحریریه
الهه صالحی الهه صالحی نویسنده میهمان

۵ شهریور ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۱۹ دقیقه

شماره ۱۰۴

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۴ شهریور ۱۴۰۱

مجید حسامی مدیرعامل اسنپ‌پی
اسنپ نامی آشنا در فضای استارت‌آپی ایران است. مجموعه‌ای که در دوران فعالیت خود توانست یک واژگونی تمام‌عیار را حداقل در دو حوزه درخواست آنلاین خودرو و سفارش غذا رقم بزند. اسنپ در سال‌های اخیر، برای تبدیل شدن به یک ‌سوپراپلیکیشن، فعالیت در حوزه‌های مختلفی را آغاز کرده که BNPL یکی از آنهاست و به نظر می‌رسد در همین مدت کوتاه فعالیت خود، توانسته است سهم مناسبی از بازار را در اختیار گیرد. با این ‌حال همواره یک انتقاد مشخص از سوی کسب‌وکارهای رقیب نسبت به حوزه‌های مختلف کاری گروه اسنپ وجود داشته: نگرانی از رفتارهای انحصارگرایانه. حالا مجید حسامی، مدیرعامل اسنپ‌پی، در گفت‌وگو با پیوست از زوایای مختلف این کسب‌وکار می‌گوید و البته، تاکید می‌کند که این مجموعه هیچ‌گونه قرارداد انحصاری‌ای با پذیرندگان خود ندارد. معیار تخصیص ارقام مختلف اعتبار به افراد مختلف چیست؟ چون این اعتبار حتی برای برخی از افراد فعال هم نشده است. یکی از مسائلی که در زمان شروع به کار ما وجود داشت، این بود که در ایران موضوع اعتبارسنجی به آن شکل رایج در دنیا و کشورهای توسعه‌‌یافته، مرسوم نیست. به همین دلیل است که حوزه BNPL و لندتک در ایران عقب‌تر از سایر نقاط دنیاست و ما برای راه‌اندازی چنین سرویسی تنها به اطلاعات اسنپ دسترسی داشتیم؛ به همین دلیل فرض ما این بود که اگر ما با اطلاعات اسنپ، مدل و الگوریتمی بسازیم که رفتار بازپرداخت کاربر را پیش‌بینی کنیم، می‌توانیم این کسب‌وکار را جلو ببریم. در پاییز و زمستان ۹۹ محصول را به صورت آزمایشی راه‌اندازی کردیم و به حدود چند صد هزار نفر به صورت تصادفی اعتبار تخصیص دادیم که ریسک بزرگی محسوب می‌شد؛ چراکه هیچ پیش‌بینی و سابقه‌ای وجود نداشت. ما اطلاعات محدودی از کاربران داشتیم و صرفاً شماره تلفن و کد ملی کاربر را با سامانه شاهکار چک می‌کردیم. نتایجی که در نهایت حاصل شد این بود...

شما وارد سایت نشده‌اید. برای خواندن ادامه مطلب و ۵ مطلب دیگر از ماهنامه پیوست به صورت رایگان باید عضو سایت شوید.

وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

این مطلب در شماره ۱۰۴ پیوست منتشر شده است.

ماهنامه ۱۰۴ پیوست
دانلود نسخه PDF
https://pvst.ir/d0t
آرش برهمندتحریریه

    روزنامه‌نگاری را از ابراراقتصادی شروع کردم و مدت کوتاهی در شرق، همشهری نوشتم و در برنامه‌های تلویزیونی فناوری اطلاعات کار کردم. در مورد فناوری و تاثیرش بر زندگی و کسب و کار می‌نویسم و تاریخ شفاهی و استارت‌آپ‌ها از حوزه‌های مورد علاقه من هستند. معتقدم رسانه پل مهمی است میان انسان‌ها، تصمیم‌سازها و کسب و کارهای جهان امروز.

    تمام مقالات
    الهه صالحی
    الهه صالحینویسنده میهمان

      روزنامه نگاری یعنی رشته‌ای که آن را با جان‌ودل انتخاب کردم، برای من از دانشکده عزیز ارتباطات علامه شروع شد و در همان ماه‌های اول به نگارش یادداشت‌های طنز برای «بی‌قانون» رسید؛ با این حال معتقدم که اولین قدم‌های روزنامه‌نگاری را با کارآموزی برای مجله محبوب دوران نوجوانی‌ام، چلچراغ برداشتم و بعد از مدتی به تحریریه خبرآنلاین و سرویس اجتماعی آن پیوستم؛ در این زمان، علاوه بر خبرآنلاین به صورت پروژه‌ای با چندین رسانه در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی همکاری کردم؛ یکی از این رسانه‌ها هفته‌نامه شنبه بود که مرا با جهان جذاب استارت‌آپ‌ها و فناوری آشنا کرد و در ادامه راه من به پیوست رسید.

      تمام مقالات

      0 نظر

      ارسال دیدگاه

      نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

      *

      برای بوکمارک این نوشته
      Back To Top
      جستجو