معرفی کتاب «پول هوشمند»؛ شخصیتر شدن سیستمهای مالی در آینده
کتاب «پول هوشمند» نوشته کریس اسکینر در سال ۲۰۲۰ منتشر و توسط انتشارات Wiley…
۲ آذر ۱۴۰۳
۱۶ مرداد ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۸ مرداد ۱۴۰۱
همبنیانگذار آیپا پلتفرم جامع هوش مصنوعی میگوید کسبوکارها میتوانند با کمک آیپا ارزشهای مبتنی بر هوش مصنوعی را داخل خدماتشان تعبیه کنند و با سرعت بیشتر و ریسک کمتر محصولات خود را ارتقا و نرخ حفظ کاربران را تا ۱۵۰ درصد افزایش دهند.
به گزارش پیوست آیپا، پلتفرم جامع هوشمصنوعی، دارای سرویسهایی در حوزههای پردازش متن، صوت و تصویر است که به پیامرسانها، مسیریابها، VODها، رسانهها و سایر صنایع کمک میکند ارزشها و خدمات مبتنی بر هوش مصنوعی را داخل محصولاتشان اضافه کنند و تجربه کاربری هوشمند را به کاربرانشان ارائه دهند.
به گفته حمیدرضا قدمنان، امروزه یکی از سرویسهای مهم هوش مصنوعی پیشنهادهندهها هستند که با تحلیل رفتار کاربران یک سایت یا اپلیکیشن، بهترین پیشنهاد محصول یا محتوا را با توجه به علاقه مخاطبان به نمایش میگذارند. این سرویس در دنیا به عنوان ابزار مهمی برای نگهداشت کاربران استفاده میشود که در شرکتهایی مثل آمازون یا نتفلیکس هم به کار رفته است. او میگوید: اکنون این سرویس بومیشده در زبان فارسی توسط پلتفرم هوش مصنوعی آیپا ایجاد شده که در ابتدای امسال در یکی از خبرگزاریهای پرمخاطب ایرانی پیادهسازی شد و توانست نرخ نگهداشت کاربران را بیش از ۱۵۰ درصد افزایش دهد.
به گفته حمیدرضا قدمنان، سالانه بیش از چند میلیارد داده متنی، صوتی و تصویری در آیپا تحلیل و بیش از دهها میلیون درخواست روی سرویسهای متعدد آن به صورت عمومی و خصوصی فرستاده میشود.
او توضیح میدهد: به عنوان مثال مسیریابها برای اینکه بتوانند حین رانندگی به صورت صوتی مسیر را به راننده نشان دهند نیاز دارند که از روش هوش مصنوعی استفاده کنند. یکی از این روشها، روش تبدیل متن به صوت است که به طور معمول در پلتفرمهای هوش مصنوعی یا سرویسهای ابری هوش مصنوعی وجود دارد و آیپا توانسته این سرویس را برای مشتریان پیادهسازی کند. پیامرسانها و خبرگزاریها نیز میتوانند با استفاده از این سرویس، متن پیامها و اخبار را به صورت صوتی در اختیار کاربران قرار دهند.
او با اشاره به اینکه فعالیت این محصول از سال ۱۳۹۸ آغاز شده گفت: با بررسیهای دقیق صورتگرفته متوجه شدیم شرکتهای بزرگ دنیا و غولهای فناوری هم به دنبال این سرویسها و خدمات هستند. مثلاً گوگل و آمازون شرکتهای اختصاصی دیگری نیز در این حوزه بودند که AI platform ارائه میدادند. این موضوع ما را مصمم کرد که بتوانیم این محصول را در بازار اکوسیستم ایران هم عرضه کنیم و همچنین در حوزه پردازشهای زبان فارسی از جمله سرویس صوت به متن، متن به صوت یا NLP فارسی، ابزارهای کاملی را در اختیار کسبوکارها قرار دهیم.
قدمنان میگوید: هدف اصلی ما این است که محصولی باکیفیت در اختیار کسبوکارها قرار دهیم. از همین رو از سرویسهایی مانند سرویس متن به صوت، صوت به متن، احراز هویت، سرویس دستیاران صوتی و غیره استفاده میکنیم که بتوانیم نسبت به رقبایمان در بازار کیفیت مناسبی داشته باشیم.
حمیدرضا قدمنان با اشاره به چالشهای موجود در این سرویس گفت: یکی از مشکلاتی که در چند سال اخیر وجود دارد بحث فرهنگی است. در کسبوکارها اعتماد به یک مجموعه خارجی در حوزه فنی کمتر صورت میگیرد و معمولاً این سازمانها تمایل دارند صفر تا صد محصول خود را به تنهایی ارتقا دهند. در صورتی که آیپا این قابلیت را دارد که به عنوان یک بازوی مطمئن و توانمند مورد اعتماد قرار گیرد تا سریعتر و بهصرفهتر محصولات را وارد بازار کند. چالش اساسی دیگری که همه کسبوکارها با آن مواجه هستند وضعیت اقتصادی کشور است و مهاجرت هم مشکلات شرکتهای آیتی را چند برابر کرده است.
مدیرعامل آیپا درباره برنامههای آتی این سرویس گفت: اولین چشمانداز این است که بتوانیم در بحث اکوسیستم فناوری اطلاعات ایران یکی از خدماتدهندههای اصلی سرویسهای پایه هوش مصنوعی باشیم. دومین چشماندازمان این است که در میانمدت بتوانیم در بازار منطقه مخصوصاً بازارهای آسیای جنوب شرقی و اروپا به صورت سیستماتیک وارد شویم. البته اکنون نیز ورود پیدا کردهایم و با چند شرکت کارهای کوچکی انجام دادهایم اما به صورت گسترده دنبال این هستیم که آیپا را در سطح منطقه برند کنیم.