نئوبانک KAST میخواهد امکان استفاده از رمزارزهای پایدار را در سیستم پرداخت سنتی فراهم کند
فینتک KAST با حمایت دو شرکت سرمایهگذاری هندی و چینی که در کنار هم ۱۰…
۲۱ آذر ۱۴۰۳
۵ مرداد ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۷ مرداد ۱۴۰۱
سیتاد و پرداخت الکترونیک سپهر در جهت افزایش خدمات دیجیتالی و ارائه سرویسهای یکپارچه تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
به گزارش پیوست، حمزه آقابابایی، مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سپهر، در مراسم انعقاد تفاهمنامه همکاری گفت: میخواهیم با کمک مجموعه سیتاد (سامانههای یکپارچه تعاملات الکترونیکی دانا) انواع سرویسهای پایه را در بستر رسانههای مختلف ارائه کنیم.
در واقع اتفاق مهم این رویداد، همکاری یکی از شرکتهای حوزه پرداخت الکترونیکی با یکی از اپراتورهای اصلی ارائهدهنده خدمات مربوط به سرویسهای گذرگاه خدمات عمومی دولت در بستر شبکه ملی اطلاعات است.
محمدباقر پیشوایی، مدیرعامل شرکت سیتاد، نیز با اشاره به دولت الکترونیکی و خدمات اپراتور اول خدمات عمومی دولت در شرکت سیتاد گفت: گذرگاه خدمات عمومی دولت (PGSB)، سال گذشته در مزایدهای در کشور به بخش خصوصی واگذار و شرکت سیتاد به عنوان اپراتور اول گذرگاه خدمات عمومی دولت انتخاب شد و در ۶ ماه گذشته نیز عمده فعالیت کشور منوط به ایجاد زیرساخت و راهاندازی این شبکه بوده است.
او همچنین افزود: این شبکه آماده بهرهبرداری است و امروز اولین توافقمان را با مجموعه سپهر و بانک صادرات انجام دادهایم و در تلاشیم با ارائه سرویسهای دیگر دولت الکترونیکی در بستر اپلیکیشنهای بانک صادرات و شرکت سپهر بتوانیم در تسهیلگری و ارائه خدمات به بخش عمومی و مردم، نقش موثری ایفا کنیم.
پیشوایی همچنین با اشاره به برنامه تلفیق خدمات دولت با خدمات بانکداری توضیح داد: سیاست کلان کشور بر این است که عمده خدمات دستگاه اجرایی کشور به صورت غیرحضوری به مردم ارائه شود تا مردم در استفاده از خدمات دولت مجبور به حضور فیزیکی نباشند و این مساله نیازمند توسعه خدمات الکترونیکی و همکاری نزدیک شبکههای پرداختی در کشور و شبکههای بانکی کشور است. بنابراین ما میتوانیم با تلفیق بخشی از خدمات حوزه بانکداری با خدمات احراز هویت، پست و دیگر خدمات این موضوع را محقق کنیم.
مدیرعامل شرکت سیتاد به برنامههای آینده این توافق اشاره کرد و از پنلهای فروشگاهی به عنوان پروژههای مهم در مجموعه شرکت پرداخت الکترونیک سپهر نام برد.
به گفته پیشوایی، میتوان صندوقهای عمومی خدمات دولت را در سطح شهر تعبیه کرد تا مردم بتوانند بدون نیاز به حضور در دفاتر خدماتی، خدمات خود را دریافت کنند و اپلیکیشن و زیرساختهای نرمافزاری که در مجموعه بانک صادرات موجود است میتواند در پیشبرد این موضوع موثر باشد.
آقابابایی ضمن ابراز امیدواری نسبت به آینده این توافق گفت: شرکت پرداخت الکترونیک سپهر با این پروژه گام بزرگی در جهت تنوعبخشی به سرویسها و خدمات خود برمیدارد و در این راستا لازم است، سرویسها و خدماتی که ارائه میشود در بستر اپلیکیشن باز، کیف پول، درگاههای پرداخت و دستگاههای پوز ارائه شود.