سرمایهگذاری جسورانه یا ریسکپذیر(VC) چیست؟
سرمایهگذاری جسورانه یا ریسکپذیر(Venture Capital)، نوعی از سرمایهگذاری است که فرد با سرمایهگذاری مستقیم در استارتآپها…
۲۰ مهر ۱۴۰۳
دومین رویداد دمودی شتابدهنده تجارت بردار با عنوان «برآیند بردار» با معرفی ۱۴ تیم برتر به کار خود خاتمه داد.
به گزارش روابط عمومی تجارت بردار، دومین رویداد دمودی شتابدهنده تجارت بردار با عنوان «برآیند بردار» در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان برگزار شد. این رویداد با حضور فرشته امینی رئیس شورای راهبردی مرکز شتابدهنده تجارت، سیدصادق علامه دبیر شتابدهنده، اعضای اتاق بازرگانی استان، سرمایه گذاران و تامینکنندگان برای دومین بار با هدف معرفی تیمهای موفق برگزار شد.
در دومین برآیند بردار، ۱۴ تیم موفق دور دوم شتابدهنده تجارت بردار که در سه زمینه صادرات، بازاریابی و دیجیتال مارکتینگ آموزش دیده و موفق به انجام فعالیت تجاری شده یا آماده آن هستند حضور پیدا کردند. همچنین اهداف برگزاری این رویداد جذب تامینکننده، سرمایهگذار و شناخته شدن تیمها در زیستبوم صادراتی استان و کشور اعلام شد.
سید صادق علامه، دبیر شتابدهنده صادرات بردار، در این باره گفت: شتابدهنده تجارت بردار در آذر سال ۱۳۹۸ آغاز به کار کرد. با توجه به ظرفیتهای اصفهان و صنعتی شدن این استان، تلاشمان را برای تبدیل استان به یک هاب تجاری در کشور از طریق ایجاد شتابدهنده بردار آغاز کردیم.
علامه همچنین ادامه داد: ما میخواهیم کسبوکارهای خرد و کلان داخلی از مدل سنتی خارج شوند و به بازارهای خارجی و بینالمللی راه پیدا کنند. این تفاوت ما با سایر شتابدهندههاست.
دبیرشتابدهنده تجارت بردار افزود: کالاهای بسیار خوبی در ایران تولید میشود که پتانسیل صادرات دارند، بنابراین هدف اول شتابدهنده صادرات تخصصی کشور افزایش صادرات از طریق تربیت افراد متخصص در چرخه صادرات بوده و ما از طریق آموزش، منتورینگ، شبکهسازی و تامین مالی در راه تحقق این هدف هستیم.
علامه «دمودی» را رویداد پایانی هر دوره شتابدهی معرفی کرد و گفت: این رویداد فرصت خوبی برای جوانان علاقهمند و مستعد تجارت است تا از این طریق خود را برای ورود به بازار حرفه ای آماده کنند، همچنین سرمایهگذاران نیز میتوانند از طریق این رویداد با تیمهای تازهنفس صادراتی آشنا شوند.
در ادامه فرشته امینی رئیس شورای راهبردی شتابدهنده تجارت بردار گفت: یکی از تفاوتهای بزرگ ما با سال اولی که کار را شروع کردیم خارج شدن از ایده تکبعدی صادرات به ایدههای چندبعدی حوزههای تجارت است. ما در این سه سال مسیر تکامل را پشت سر گذاشتیم و برای این کار برنامههای زیادی طراحی و اجرا کردیم.
او تاکید کرد: یکی از اصلیترین برنامههای توسعه ما برای سال جاری الگوی توسعه ملی است که از طرف معاونت علمی و سازمان تجارت تحت حمایت قرار گرفته است و تیمهای شتابدهنده از خدمات مشاوره تخصصی، طراحی هویت بصری، امور حقوقی، تسهیل مشترییابی بینالمللی، حضور در نمایشگاههای بینالمللی و حمایتهای مالی کوتاهمدت بهرهمند میشوند.
شرکت بهرام کو، اوژان، وندا، بتاز، نرمافزار سازان سپاهان، سبزی نو، صبور، سلطان تجارت سورنا، اکت استون، نرمافزار سازان ۲، شرکت دیجیران، شرکت اروند فراز سهند، گروه تحقیقات بازار و مشاوره بازاریابی رویش، و زیگورات تیمهایی بودند که در این رویداد به عنوان برترین شرکتها معرفی شدند و پس از اتمام ارائه تیمها، گواهینامه فارغالتحصیلی و تندیس به آنها اعطا شد و تیمها، تامینکنندگان و سرمایهگذاران مذاکرات مقدماتی در خصوص نحوه همکاری را انجام دادند.