رئیس هیات مدیره شرکت آوا: مقررات بازار نوآفرین تا حدی شرایط پذیرش را تسهیل کرده است
شرکت صنایع ارتباطی آوا اولین شرکتی بود که ۸ دی ماه روی تابلوی دانشبنیان بازار…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۳ خرداد ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تفاهمنامه بین سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران و مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری با حضور اعضای کمیسیونهای نصر تهران امضا شد. در این جلسه به الزام تلاش برای مانعزدایی از کار کسبوکارها در قالب این تفاهمنامه همکاری تاکید شد.
به گزارش پیوست، حسین اسلامی، رئیس نظام صنفی رایانهای تهران در جلسه امضای تفاهمنامه گفت: «اقتصاد دیجیتال هنوز نحیف است و ما موظف هستیم که در این راستا حرکتی جدی انجام بدهیم. ما در این راستا به عنوان یک رکن مشورتی حاضر به همکاری هستیم.»
اسلامی افزود: «هدف ما این است که پرچم اقتصاد دیجیتال روی زمین نیفتد. چرا که خیلی از افراد، کسبوکارها و مردم به این پرچم امید بستهاند و پلی بین اقتصاد دیجیتالی که تازه به دنیا آمده با اقتصاد فعلی ما برقرار شود و هنوز بسیاری از افراد آن را باور نکردهاند و ما باید برای وقوع این اتفاق کمک کنیم.»
رئیس نصر تهران در پایان تاکید کرد: «این فرصت خوبی است که اعتماد، حمایت و تصمیم سازی درستی انجام شود.»
میثم عابدی، معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری نیز در مراسم امضای این تفاهمنامه گفت: «مهمترین بخش شعار سال که توسط حضرت آقا به نام سال دانشبنیان و اشتغالزایی نامیده شد، مانعزدایی بود و اگر این مانعزدایی انجام نشود، تولید دانشبنیان و اتفاق نخواهد افتاد. این مانع در برخی موارد دیدگاههای متعصبانهای است که میخواهد سازوکار سنتی خودش را تعمیم بدهد.»
او توضیح داد که این مرکز در تلاش است که فضا را دقیقتر ترسیم کرده و با نهادها و وزارتخانههایی مانند اقتصاد یا ارتباطات با هدف تلاش برای مانعزدایی از کار کسبوکارهای این حوزه تفاهمنامههایی را به امضا برساند.
عابدی تاکید کرد: «هدف ما این است که با دریافت بازخورد برای تصمیمات، کمک کنیم تا تصمیمی که گرفته میشود به بخش خصوصی کمک کند.»
او براین باور بود که در کشوری که عادت به ثروتفروشی بوده است، فهم نرمافزارفروشی سخت است. کشورهای مشابه ما هم این مسیرها را رفتهاند، زمان میبرد اما شدنی است.
در ادامه این جلسه محمدرضا معبودیان، رئیس کمیسیون هوش مصنوعی با اشاره ۱۵ کارگروه تخصصی حوزه هوش مصنوعی، بزرگترین چالش حوزه AI را تجاریسازی خدمات و محصولات این حوزه دانست.
او در ادامه کاربرد پذیری، تسهیلگری کسبوکار در حوزه AI، شکل نگرفتن بازارگاه در این حوزه، اخلاق در AI، و اهمیت ایجاد کنسرسیومهای این حوزه در رشد و توسعه AI را از دیگر چالشهای این حوزه دانست.
این تفاهمنامه به منظور همکاری در زمینه ارتقای زیستبوم هوش مصنوعی به منظور بهبود فضای سیاستگذاری و توسعهی کسبوکارهای هوش مصنوعی در کشور توسط حسین اسلامی، رئیس هیأت مدیرهی سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران و میثم عابدی، معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری امضا شد.