skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

متا بیشترین تعداد کاربران جهان را در ۲۰۲۱ به خود اختصاص داد

فیس‌بوک، یوتیوب و واتس‌اپ محبوب‌ترین رسانه‌های اجتماعی در ۲۰۲۱ شدند

مینا پاکدل تحریریه

۲۰ آذر ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

فیس‌بوک، یوتیوب، واتس‌اپ و مسنجر (messenger) فیس‌بوک محبوب‌ترین رسانه‌های اجتماعی در ۲۰۲۱ به شمار می‌آیند. در این میان شرکت مادر متا با مجموع ۷.۵ میلیارد کاربر در چهار پلتفرم خود، پادشاه رسانه‌های اجتماعی است.

به گزارش پیوست، متا (Meta) که قبلاً با اسم فیس‌بوک شناخته می‌شد، مالک چهار پلتفرم پراستفاده از پنج پلتفرم است. بخش عظیمی از کاربران متا در واقع کاربران پلتفرم فیس‌بوک هستند که حدود ۲.۹ میلیارد کاربر در سراسر جهان دارد.

محبوب‌ترین شبکه‌های اجتماعی ۲۰۲۱
اینفوگرافی غول‌های شبکه‌های اجتماعی در ۲۰۲۱

بیشترین کاربران فیس‌بوک از نظر جغرافیا به ترتیب در هند (۳۵۰ میلیون کاربر)، ایالات متحده آمریکا (۱۹۳.۹ میلیون کاربر) و اندونزی (۱۴۲.۵) زندگی می‌کنند. واتس‌اپ پلتفرم دیگر متا است که حدود دو میلیارد کاربر دارد و در رتبه سوم پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی از نظر تعداد کاربران قرار داد. بیشترین تعداد کاربران این اپ در هند (۳۹۰ میلیون کاربر) و برزیل (۱۰۸ میلیون کاربر) هستند.

به گزارش ویژوال کپیتالیست، جایگاه دوم بعد از شرکت مادر متا را تنسنت با سه‌ پلتفرم وی‌چت، Qzone و QQ از آن خود کرده است. به طور متوسط در وی‌چت هر روز 45 میلیارد پیغام ردوبدل می‌شود.

۱۰ شبکه اجتماعی محبوب در سال ۲۰۲۱
متوسط تعداد کاربران ماهانه ۱۰ رسانه اجتماعی محبوب

آلفابت با یوتیوب در رتبه سوم قرار گرفته است. این پلتفرم پخش ویدئو که در ۲۰۰۵ تاسیس شد در حال حاضر بیش از ۵۰ میلیون تولیدکننده محتوا دارد که تقریباً در هر دقیقه ۵۰۰ ساعت محتوای ویدئویی به اشتراک می‌گذارند.

با فاصله اندک از آلفابت، Bytedance در رتبه چهارم جا گرفته است که در مجموع ۱.۶ میلیارد کاربر در دو پلتفرم خود تیک‌تاک و Douyin دارد.

در حال حاضر حدود ۴.۵ میلیارد نفر در جهان از یکی از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند؛ یعنی تقریباً ۵۷ درصد جمعیت دنیا روزانه حدود ۲.۵ ساعت را در این پلتفرم‌ها می‌گذرانند. با وجود کاربران پرتعداد شبکه‌های اجتماعی، فقط معدودی از پلتفرم‌های محبوب جهان بازار را تحت کنترل دارند.

https://pvst.ir/bfj
مینا پاکدلتحریریه

    کارشناسی ادبیات انگلیسی را که گرفتم دیگر مطمئن بودم کلمه‌ها را اگر در گفتار شفاهی کم می‌آورم، در نوشتار توی مشتم هستند و از لای انگشت‌هایم لیز نمی‌خورند. در آن سال‌ها ترجمه می‌کردم و ویرایش. در گیرودار پایان‌نامه ارشد فلسفه بودم که برای یکی از ویژه‌نامه‌های پیوست چند گزارش ترجمه کردم و قرار شد پاره‌وقت کار کنم. آن‌موقع‌ها دفتر پیوست خانه دوطبقه قدیمی‌ای بود که حیاطش درخت داشت، ایوانش بزرگ بود و آسمان معلوم. جای‌گیر شدم طبقه هم‌کف در اتاق میثم. در واقع او و مهرک بودند که به من چم‌وخم روزنامه‌نگاری را یاد دادند؛ اینکه چطور باید یادداشت و گزارش نوشت یا کنداکتور بست؛ چطور نباید ترسید و از قالب سفت‌وسخت آکادمیک بیرون آمد. حالا تقریبا ده سالی از آن روز اول می‌گذرد. در این سال‌ها با چند ماهنامه و فصل‌نامه دیگر و نشرهای مختلف همکاری کرده‌ام و همچنان و همیشه در پیوست مشغول بوده‌ام. اینجا محل کار من نیست؛ خانه من است و آدم‌هایش کسانی‌اند که تو را همان شکلی که هستی، می‌پذیرند، با همه ضعف‌ها و قوت‌ها، با همه روشنایی‌ها و تاریکی‌ها.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو