دسترسی هکرهای وزارت خزانهداری آمریکا به ۳ هزار فایل و ۴۰۰ کامپیوتر
هکرهایی که آمریکا آنها را تحت حمایت دولت چین میداند چندی پیش به وزارت خزانهداری…
۲۷ دی ۱۴۰۳
۲۱ مهر ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
بانک صادرات طرح تحول دیجیتال خود را در قالب یک برنامه چهارساله و مجموعهای از ۳۷ پروژه زیرنظر وزارت امور اقتصادی و دارایی طراحی کرده است با تکمیل این پروژهها در سال ۱۴۰۴ بانک صادرات به عنوان بانک نوآور با نگاهی به ۵ سال آینده خود شناخته خواهد شد.
به گزارش پیوست، مدیرعامل هلدینگ فناوری و نوآوری صاد، صادق فرامرزی، با اعلام این خبر گفت:« امروز (۲۱ مهرماه) سه پروژه از این ۳۷ پروژه به بهرهبرداری خواهند رسید.»
در این مراسم هلدینگ فناوری و نوآوری صاد (وابسته به بانک صادرات) «آزمایشگاه کنجکاوی صاد»، «مرکز رشد و نوآوری صاد» و «آکادمی بانکداری دیجیتال صاد» را راهاندازی کرد. در این مراسم همچنین مسابقه دانشآموزی و دانشجویی ایده برتر در سطح کشور آغاز شد.
فرامرزی گفت : «البته مهمترین موضوع روز شرکتها امروز، سرمایه انسانی است. مهمترین معضل بخش نیروهای انسانی این روزها خروج آنها از کشور است. راهحلهای مختلف در این مورد وجود دارد. یکی از راهها که در زمره مسئولیت اجتماعی ما میگنجد، تربیت نیروها است. باید نیروهای انسانی را از ابتدا که میتوان با آنها از توسعه بانکداری دیجیتال صحبت کرد، تربیت کنیم؛ از همین رو ما در حوزه دانشآموزی، کلاس هفتمیها به بالا و دانشجویان را برای آموزش و تربیت انتخاب کردیم.»به گفته فرامرزی در حوزه مسئولیت اجتماعی صاد، نقطه جدی هدفشان مناطق کمبرخوردار است.
براساس توضیحاتی که در این مراسم ارائه شد، همه دانشجویان و دانشآموزان ۶ سال دوم در سراسر کشور برای شرکت در مسابقه ایده برتر، میتوانند به سایت صاد مراجعه و در بخش ایده برتر به چند سوال درمورد بانکداری دیجیتال پاسخ دهند. خلاقانهترین پاسخها انتخاب میشوند. برگزیدگان در چند آزمون مرتبط با هوش و خلاقیت شرکت میکنند.برای ۵۰ نفر برتر در این آزمونها، دورههای آموزشی در حوزه خلاقیت و نوآوری و کارآفرینی برگزار میشود. در نهایت در یک آزمون حضوری ۵ نفر به عنوان برگزیدگان معرفی میشوند. جایزه اصلی این مسابقه عضویت برگزیدگان نهایی مسابقه در آکادمی صاد و برخورداری از آموزشهای هلدینگ صاد است.
حجت اله صیدی، مدیرعامل بانک صادرات همچنین در این مراسم با بیان اینکه یکی از عوامل رشد و توسعه کشورها، پژوهش است، گفت: «در کشورهایی که پژوهش در آنها اهمیت بیشتری دارد، توسعه بیشتر دیده میشود، پژوهش هم ارکان مختلفی چون تحقیق، آزمایش، آموزش را در برمیگیرد. اتفاقی که امروز در صاد رخ داد، همان جنبه پژوهشی است.»
او ادامه داد: «کاری که ما در صاد انجام میدهیم، باید خروجیهایی داشته باشد. در ادبیات توسعه بین محصول و خروجی با دستاورد تفاوت وجود دارد. ما نباید تنها به ارائه آمار بپردازیم بلکه باید دستاوردها را غنیتر کنیم. در بانک صادرات هم باید خروجی به دستاورد و کار تبدیل شود و از تمام کارها محصولی برای بانک ایجاد شود یا بخشی از بانک اصلاح شود. نیازی نیست در سالهای اولیه به عنوان مثال در ۳۰ رشته دانشجو جذب کنیم. بلکه اگر در ۲ دوره از آکادمی یا مرکز رشد هم دستاوردی به دست آوریم یعنی ماموریت خود را انجام دادیم.»
اکوسیستم توسعه بانکداری دیجیتال بانک صادرات، شامل ۵ بخش «مرکز رشد و نوآوری»، «شریک سرمایهگذاری VC»، «آزمایشگاه نوآوری فینتک»، «آکادمی بانکداری دیجیتال» و «رسانه تخصصی» است که امروز (۲۱ مهرماه) ۳ بخش از این ۵ بخش یعنی آزمایشگاه نوآوری، مرکز رشد و آکادمی بانکداری دیجیتال صاد رونمایی شدند و فعالیتشان آغاز شد.
آزمایشگاه نوآوری فینتک به عنوان یک سندباکس با ۲ هدف «توسعه طرحهای جدید به منظور توسعه در مرکز رشد» و «ارائه امکان آزمون و گواهیدهی طرحهای ورودی در یک محیط شبیهسازی شده بانکی» راهاندازی شد.
نقش آزمایشگاه در فرآیند پشتیبانی تحول دیجیتال از تولید ایده تا انتشار را دربرمیگیرد. این آزمایشگاه همچنین از طریق اجراییسازی طرحهای حوزه فناوریهای پیشرفته مانند بلاکچین و اینترنت اشیا در طرح تحول دیجیتال بانک نقش اساسی دارد.
در آکادمی صاد، دورههای بلندمدت، میان مدت و سمینارها و دورههای تک درس برگزار میشود. در دوره بلند مدت آکادمی، ۲ دوره DBA و MBA بانکداری دیجیتال برگزار میشود.
در دوره میان مدت، دورههای تخصصی راهبری تحول دیجیتال، بانکداری دیجیتال و زبان انگلیسی بانکداری برگزار خواهد شد. در بخش سمینارها هم بیش از ۵۰ دوره کوتاه مدت و سمینارهای کاربردی طراحی شده است.
مرکز رشد و نوآوری صاد هم مسئولیت رشد ایدههای فناورانه در حوزه بانکداری دیجیتال در بانک صادرات را به عهده گرفته است. این مرکز وظیفه جذب ایده،جذب سرمایهگذار، جذب منتور و تیم اجرایی، با توسعه مشارکتی طرحهای حوزه بانکداری دیجیتال را برعهده خواهد داشت.