دسترسی هکرهای وزارت خزانهداری آمریکا به ۳ هزار فایل و ۴۰۰ کامپیوتر
هکرهایی که آمریکا آنها را تحت حمایت دولت چین میداند چندی پیش به وزارت خزانهداری…
۲۷ دی ۱۴۰۳
وزارت ICT در واکنش به حذف برنامههای ایرانی از گوگل پلی واکنش نشان داد
در پی حذف اپلیکیشنهای ایرانی از گوگل پلی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات طی بیانیهای رسمی اعلام کرد که کمترین پاسخ معقول به تهدید و مسدودسازی صورت گرفته را توسعه و کاربردی شدن همهجانبه دستاوردهای بومی در فضای مجازی میداند.
به گزارش پیوست، طی روزهای گذشته تعدادی از اپلیکیشهای ایرانی همچون آپارات، فیلیمو و مسیریاب بلد به دلیل تحریمها از روی اپاستور گوگل حذف شدهاند که با واکنش کاربران و توسعهدهندگان اپلیکیشنهای ایرانی مواجه شد، چنانکه هلدینک صباایده با انتشار بیانیهای از وزارت خارجه و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خواست که نسبت به این موضوع واکنش نشان دهند.
در پی این اتفاق وزارت ارتباطات با انتشار بیانیه رسمی، حذف برنامههای کاربردی اقدامات اخیر شرکت گوکل در حذف برنامکهای (اپلیکیشن) موثر و پرکاربرد ایرانی، نشان از کینهتوزی با مردم ایران و اوج ناراحتی و نگرانی آنها از توسعه و کاربردی شدن کسبوکارها و پلتفرمهای بومی ایرانی است.
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، یکجانبهگرایی پلتفرمهای آمریکایی و تحریم ناعادلانه علیه زیستبوم فناوری و فضای مجازی کشور را به شدت محکوم کرده و اعلام کرده است که کمترین پاسخ معقول به تهدید و مسدودسازی صورت گرفته را توسعه و کاربردی شدن همهجانبه دستاوردهای بومی در فضای مجازی میداند.
در بیانیه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سیزدهم اعلام شده است که صاحبان پلتفرمهای ایرانی فعال در داخل و در سطح بینالمللی و توسعهدهندگان شبکه ملی اطلاعات را طلایهداران استقلال و پیشرفت فضای مجازی کشور میداند و حمایت قطعی و تمامعیار خود را از آنها اعلام میکند.
این وزارتخانه با همکاری سایر دستگاههای مرتبط از جمله مرکز ملی فضای مجازی، معاونت حقوقی ریاست جمهوری و وزارت امور خارجه، از تمامی ظرفیتها و راهکارها حقوقی و سیاسی، پیگیر حقوق پلتفرمهای ایرانی در مجامع بینالمللی مربوطه خواهد بود.
در پایان این بیانیه تاکید شده است که زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به بخشهای ذیربط، تمامی ظرفیتهای ممکن برای احقاق حقوق پلتفرمهای بومی در عرصه بینالمللی به کار خواهند گرفت.
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات معتقد است با وجود فروشگاههای برنامک ایرانی، این نوع اقدامات تأثیر حیاتی بر کسبوکارهای ایرانی ندارد و نخواهد داشت و حذف برنامههای ایرانی از گوگل پلی را ادامه این رویه را نشانه آشکاری از اعلام جنگی نوین علیه دانش و محصولات فناورانه ایرانی دانسته که همه ما ایرانیان را برای افزایش قدرت ملی در حوزه فضای مجازی مصممتر میکند.