skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مایکروسافت قصد دارد از بلاک‌چین اتریوم برای مبارزه با سرقت استفاده کند

۲۵ مرداد ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۹ آبان ۱۴۰۰

سیستم‌عامل ویندوز و محصولات آفیس همواره بهترین عملکرد را در زمینه جلوگیری از سرقت اطلاعات دارند؛ پس عجیب نیست که شرکت سازنده هر دو محصول یعنی مایکروسافت به سختی برای مبارزه با سرقت تلاش می‌کند. مایکروسافت در راستای این تلاش، قصد دارد از بلاک‌چین اتریوم برای جلوگیری از سرقت دارایی‌های دیجیتال استفاده کند.

به گزارش پیوست در مقاله جدیدی که بخش تحقیقات مایکروسافت با همکاری محققانی از علی‌بابا و دانشگاه کارنجی ملون (Carnegie Mellon) ارائه کرده، این غول حوزه نرم‌افزار، سیستمی بر مبنای بلاک‌چین را برای مبارزه با کارزارهای ضدسرقت بررسی کرده است.

همانطور که از عنوان این تحقیق «آرگوس: یک سیستم انگیزشی کاملا شفاف برای کارزارهای ضدسرقت» مشخص است، سیستم جدید مایکروسافت به شفافیت موجود در تکنولوژی بلاک‌چین وابسته است. آرگوس که روی بلاک‌چین اتریوم ساخته شده، قصد دارد در عین جمع‌آوری داده از جمعیتی ناشناس که سرقت را گزارش می‌کنند، یک مکانیزم انگیزشی بی‌نیاز از اعتماد ارائه کند.

در این مقاله آمده است: «ما این موضوع را مشکلی در سیستم توزیعی می‌دانیم. ما در مرحله اجرا بر چند مانع اجتناب‌ناپذیر غلبه می‌کنیم تا در عین شفافیت کامل، امنیت را نیز تضمین کنیم.»

آرگوس با استفاده از یک الگوریتم واترمارک که در این مقاله توصیف شده، امکان ردیابی محتوای سرقتی را تا منبع اصلی فراهم می‌کند. این الگوریتم که «گواه بر نشت» (Proof of leakage) نیز نامیده می‌شود، گزارش هر محتوای نشت کرده را به عنوان اطلاعات مخفی شده گزارش می‌دهد. با استفاده از این روش، فرد مطلع بدون مالکیت محتوا می‌تواند نسخه کپی شده و دارای واترمارک را گزارش کند.

همچنین این سیستم به فرایند کاهش پاداش مجهز است تا از گزارش یک محتوای سرقتی در چندین نوبت جلوگیری شود. در این گزارش آمده است: «با امنیت و قابلیت اجرای آرگوس، ما امیدواریم که کارزار ضدسرقت با گذار به مکانیزم انگیزشی کاملا شفاف، به طور کامل اثرگذار شود.»

این مقاله درمورد هزینه‌های شبکه اتریوم نیز توضیح داده و تیم اجرایی چندین عملیات کریپتوگرافی را بهینه سازی کرده تا هزینه گزارش سرقت کاهش یافته و با هزینه ارسال، «حدود 14 اتریوم در شبکه عمومی اتریوم» برابری کند. درصورت عدم بهینه‌سازی، هر گزارش با هزاران تراکنش برابری می‌کند.

با اینکه اقدام مایکروسافت برای مبارزه با سرقت دیجیتال تازه‌ترین اقدام از سوی یک شرکت شناخته شده است اما پیش از این هم شرکت‌های دیگری با استفاده از بلاک‌چین برای مبارزه با سرقت دیجیتال تلاش کرده‌اند.

در سال 2020 شرکت تک ماهیندرا (Tech Mahindra)، زیرمجموعه آی‌تی گروه ماهیندرا، یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های هندی، یک پلتفرم قرارداد و حقوق دیجیتال را بر اساس بلاک‌چین راه‌اندازی کرد و در اختیار صنعت رسانه و سرگرمی گذاشت.

این پلتفرم که از بلاکچین IBM استفاده می‌کند با تکیه بر پروتکل متن‌باز هایپرلجر قصد داشت به تولید‌کنندگان محتوا کمک کند تا درآمد، پرداختی‌ها و حقوق دیجیتال خود را دنبال کنند.

تک ماهیندرا، پلتفرم «سیستم قراردادها و مدیریت حقوق بلاک‌چین محور» (bCRMS) را به عنوان یک ابزار کلیدی برای جلوگیری از سرقت دیجیتال معرفی کرد.

منبع:‌ Cointelegraph

https://pvst.ir/aq3

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو