گسترش شبکه IOT در کشور میتواند آینده خدمات مالی را متحول کند
نبود زیرساختهای گسترده برای اینترنت اشیا در ایران، یکی از مهمترین موانع توسعه خدمات هوشمند…
۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۲ مرداد ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
شرکتهای فناپتک و شناسا به همراه پارک فناوری سمنان همکاری سهجانبهای امضا کردند که به موجب آن بتوانند از ظرفیتهای خود برای بهبود شرایط استارتآپهای ایرانی بهره ببرند.
به گزارش روابط عمومی و برندینگ فناپ، در نشست امروز (۱۲ مردادماه) محسن نظری، رئیس پارک فناوری سمنان گفت: «پارک فناوری سمنان، همه شاخصهای توسعه فناوری را مورد توجه قرار داده است و تلاش دارد تا از ظرفیتهای علمی موجود در دانشگاه سمنان برای بهبود بیشتر این حوزه کمک بگیرد. هرچند که استفاده از ظرفیتهای بومی به این معنی نیست که امکانات و ظرفیتهای موجود در پایتخت و دیگر استانها مورد توجه نباشد. بههمین علت سعی میکنیم تا امکانات زیرساخت مناسب برای ارتباط از راه دور با کارشناسان شهرهای دیگر را نیز فراهم کنیم.»
او ادامه داد: «پارک فناوری سمنان در حوزه ICT و مقولههای سختافزاری حوزه فناوریهای نوآورانه نیز گامهایی برداشته است و امیدوار است تا این روند در همکاری سهجانبه با شناسا و فناپتک بیشتر شود.»
حامد ساجدی، مدیر عامل شناسا، با ابراز خرسندی از اینکه مدیران پارک فناوری به حوزه ICT علاقهمند هستند، اظهار داشت: «شناسا علاقه بسیاری به توسعه جریان نوآورانه دارد و با مدل «استارتآپاستودیو» میتوان این رویکرد توسعه را مورد توجه قرار داد. یکی از نکات قابل ملاحظه و بررسی در این حوزه آن است که فعالان حوزه استارتآپی اگرچه دیدگاههای خلاقانه و نوآورانه قابل توجهی دارند، اما تجربه حضور در بازار این جوانان کم است و به کمک افراد باتجربه نیازمندند. از همین رو، معتقدیم با این همکاریهای مشترک شاهد پیشرفتهای زیادی خواهیم بود. ما معتقدیم که دوران حبابسازی و جمعهای کوچک به پایان رسیده است».
در ادامه حیدر مغنی، مدیر عامل و عضو هیات مدیره شرکت فناپتک با بیان اینکه کارخانه واقع در شهر صنعتی خرمشهر به تولید تجهیزات دیجیتالی میپردازد و در دامغان نیز کارخانه باتریسازی هلدینگ فناپ قرار دارد، گفت: «یکی از راهکارهایی که در جریان این همکاری است، اعلام نیازها از سوی فناپتک و دریافت پروژه از پارک فناوری سمنان و رفع نیاز بخش صنعت است. راهکار دیگر این همکاری نیز اعلام نیازهای استارتآپهای فعال در پارک فناوری سمنان و برطرف کردن نیازهای به لحاظ فنی و تخصصی در فناپتک است. به هر حال ظرفیتهای همکاری بسیاری وجود دارد و میتوان از این ظرفیتها استفاده کرد.»
شاهین جوانمردی، قائم مقام مدیرعامل فناپتک همچنین ضمن امیدواری به افزایش فعالیت در منطقه مرکزی کشور با همکاری پارک فناوری سمنان،گفت: «همکاری فناپتک با مجموعههایی که بر پایه تحقیق و توسعه در حوزه سختافزار عمل کردهاند، همواره از طرف مدیران مجموعه مورد استقبال قرار گرفته و نتیجه نهایی مطلوب بوده است. این همکاری نه تنها با شرکتها و استارتآپهای ایرانی، بلکه با ایرانیهای صاحب کسب و کار فناوری در خارج کشور نیز خواهد بود. مجموعه فناپ این اشتیاق را با افتتاح کارخانههایی در خرمشهر و دامغان نشان داده است».