مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
۳۰ خرداد ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
صندوق نوآوری و شکوفایی از حضور مستقل شرکتهای دانش بنیان در نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۰ حمایت میکند. به گفته مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکتهای دانشبنیان دراین دور از نمایشگاه در زمینه اجاره غرفه و غرفهسازی میتوانند از حمایت ۷۰ درصدی صندوق بهرهمند شوند.
به گزارش پیوست، صندوق نوآوری و شکوفایی در کنار برپایی پاویون شرکتهای دانش بنیان در نمایشگاه الکامپ از حضور مستقل شرکتها در این نمایشگاه نیز حمایت میکند. مرضیه شاوردی، مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان این خبر درتوضیح بیشتر این حمایت به پیوست گفت: «صندوق نوآوری هم در نمایشگاههای داخلی و هم در نمایشگاههای خارجی برای پرداخت هزینههای غرفه و غرفهسازی حمایت بلاعوض به شرکتهای دانش بنیان عرضه میکند.»
او ادامه داد: «درمورد حضور در نمایشگاه الکامپ، برای حضور مستقل، شرکتهای دانش بنیان با حمایت ۷۰ درصدی صندوق میتوانند غرفه مدنظر خود را اجاره و غرفهسازی کنند. پاویونی هم از شرکتهای دانشبنیان در نمایشگاه الکامپ داریم. در این زمینه حمایت ما ۹۰ درصدی است و غرفه و غرفهسازی برای شرکتها از سوی کارگزاری خودمان صورت میگیرد.»
به گفته شاوردی شرکتهای دانشبنیانی که معاونت علمی و فناوری ارزیابی دانشبنیانی روی آنها انجام داده و آنها را تایید و به صندوق نوآوری و شکوفایی معرفی کرده است، میتوانند از این حمایتها بهرهمند شوند.
او همچنین بیان کرد: «معمولا حمایت صندوق تاثیر مثبتی روی حضور شرکتهای دانشبنیان در نمایشگاهها دارد، در نمایشگاه الکامپ سال ۹۸ هم ۳۵ شرکت دانشبنیان با حمایت صندوق به صورت مستقل حضور داشتند.»
امسال با توجه به شرایط خاص کرونا بسیاری از شرکتها و استارتآپها اعلام کردند که در نمایشگاه الکامپ حضور نخواهند داشت. با اینحال شاوردی امیدواراست که با این حمایتها شرکتها در نمایشگاه حاضر شوند و اعلام کرد که تا الان ۲۰ شرکت برای حضور مستقل در نمایشگاه ثبتنام کردند.
او در پاسخ به این سوال که پس از ثبتنام به همه شرکتها حمایت تعلق میگیرد، گفت: «معمولا ما در نمایشگاههای داخلی ارزیابی سختگیرانه نداریم. اگر شرکتها جزو لیست سیاه و خاکستری صندوق نباشند و سقف حمایتیشان تکمیل نشده باشد چون هرسال شرکتها یک سقف حمایتی دارند و بتوانند در سامانه غزال صندوق ثبتنام کنند، از حمایت ما برخوردار میشوند. البته این شرکتها باید حوزه فناوریشان هم با نمایشگاه الکامپ مرتبط باشد یعنی شرکت حوزه مواد شیمیایی نمیتواند در نمایشگاه الکامپ شرکت کند و ما هم آن را تایید نمیکنیم.»
شاوردی در توضیح حضور مستقل شرکتهای دانشبنیان یا حضور در پاویون صندوق نوآوری در نمایشگاه بیان کرد: «منظور ما از حضور مستقل شرکتهای دانشبنیان این است که خود شرکت غرفه اجاره و غرفهسازی میکند بعد از برگزاری نمایشگاه اسناد و مدارکشان همراه با گزارشهایشان را به صندوق ارسال و سهم حمایتی خود را دریافت میکند.» او ادامه داد: «در کنار آن ما پاویون هم داریم. در پاویون اجاره غرفه و غرفهسازی را صندوق خودش انجام میدهد. ۲۰ تا ۳۰ شرکت را در فضای مشخصی در کنار همدیگر قرار میدهد.»
بیست وششمین دور الکامپ با مجوز ستاد ملی کرونا ۱۸ تیر ماه در محل دائمی نمایشگاهها برگزاری خواهد شد.