دسترسی هکرهای وزارت خزانهداری آمریکا به ۳ هزار فایل و ۴۰۰ کامپیوتر
هکرهایی که آمریکا آنها را تحت حمایت دولت چین میداند چندی پیش به وزارت خزانهداری…
۲۷ دی ۱۴۰۳
۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
سونی و دیسکورد در همکاری جدید خود میخواهند اپلیکیشن پرطرفدار چت دیسکورد در جامعه گیمینگ را با ابزارهای اجتماعی موجود در پلیاستیشن تلفیق کنند و بستر بهتری برای ارتباط گیمرها با یکدیگر فراهم کنند.
به گزارش پیوست به نقل از تکرانچ، این خبر در حالی منتشر میشود که پیشتر صحبتهایی درمورد خرید دیسکورد از سوی مایکروسافت مظرح شده بود، اما حال به نظر میرسد سونی بپیشنهاد بهتری نسبت به مایکروسافت ارائه کرده و پیش از عرضه عمومی سهام دیکسورد نیز مقدار نامشخصی سهام حداقلی در این شرکت را خریداری کرده است.
در بیانیه کوتاه منتشر شده از سوی سونی و دیسکورد صحبتی از ماهیت دقیق این همکاری نشده است. اما سایر اخبار نشان میدهد که این دو شرکت قصد دارند «دیسکورد و محیط پلیاستیشن در کنسول و موبایل را از سال آینده به هم نزدیکتر کنند» البته چنین اقدامی دور از انتظار نیست.
دیسکورد پیش از این هم با پلتفرمهای کنسول همکاری داشته که البته به نظر نمیرسد قرارداد این پلتفرم با مایکروسافت به تلفیق عمیق این دو منتهی شود. این تحول مطمئنا تنها روی کنسول PS5 پیادهسازی نخواهد شد بلکه باید به آن به عنوان یک زیرساخت جایگزین برای کسانی که از سیستم سونی استفاده میکنند نام برد. احتمالا این همکاری عمیق و در سراسر سیستم صورت خواهد گرفت و هر گاه لازم باشد که از چت صوتی استفاده شود نام دیسکورد روی بسترهای سونی مشخص میشود.
زمان بندی اعلام شده برای اوایل سال 2022 نیز نشان میدهد که این تغییر یک تغییر بزرگ خواهد بود و احتمالا با بهروزرسانی بزرگ پلتفرم سونی در برنامه مشخص شده برای PS5 همزمان خواهد شد.
در حالی که پلیاستیشن جدید در زمینه چت صوتی از نسخه قدیمی بهتر است، اما چت صوتی کیفیت مناسبی نداشت و با اینکه استفاده از دیسکورد ساده نیست اما میلیونها گیمر هرروز از این پلتفرم به جای پلتفرم سونی استفاده میکنند. همچنین اگر یک بازی منحصر به پلتفرم خاصی نباشد، بهترین گزینه استفاده از یک پلتفرم مشترک است، درنتیجه کسانی که از PS5 استفاده می کنند با دیسکورد میتوانند به راحتی با کاربران کامپیوتر خانگی ارتباط داشته باشند.
مایکروسافت از آنجایی که اکوسیستم اکسباکس و ویندوز را تحت مالکیت دارد از نوعی برتری در این حوزه برخوردار است اما این شرکت چندین مرتبه برای خرید دیسکورد تلاش کرده تا شاید بتواند تکه گم شده پازل امپراطوری گیمینگ را به دست آورد. حالا اما پرنده از قفس پرید و در حالی که طبق گزارشها مایکروسافت 10 میلیارد دلار روی دیکسورد قیمت گذاشته بود به نظر میرسد این اپلیکیشن چت گیمینگ تصمیم گرفته از راه عرضه عمومی سهام به مسیر خود ادامه دهد و به جای محدود شدن به مایکروسافت به یک پلتفرم سراسری و آزاد تبدیل شود.
سونی از لحاظ اقتصادی سهم خود را انجام داده و به تازگی در جذب سرمایه 100 میلیون دلاری دیکسورد شرکت کرد. مشخص نیست که سونی چه مقدار سرمایه به این شرکت تزریق کرده است اما با توجه به ارزشگذاری دیسکورد احتمالا این رقم از یک سهام حداقلی فراتر نمیرود.
منبع: TechCrunch