skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

۲ مدال طلا برای ایران در مسابقات جهانی نوآوری و اختراعات روسیه

بهناز توحیدی نویسنده میهمان

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تیم ایران با دو اختراع در زمینه روبات عیب یاب و پهپاد برد بلند دو مدال طلا از مسابقات جهانی نوآوری و اختراعات روسیه با عنوان مسابقات ارشمیدس سال ۲۰۲۱ کسب کرد.

به گزارش پیوست، در این دور از مسابقات ارشمیدس، یک تیم ایرانی توانست با دو اختراع  شامل روبات عیب‌یاب خودکار خطوط انتقال انرژی، بدون دخالت نیروی انسانی و پهپاد برد بلند با تأمین انرژی خورشیدی برای ساخت محصولات سفارشی در مقصد پروازی به‌وسیله چاپگرهای سه‌بعدی، دو مدال طلا کسب کند.

مسابقات جهانی نوآوری اختراعات روسیه یا مسابقات ارشمیدس یکی از رقابت‌های جهانی در حوزه اختراعات و فناوری است.

اعضای این تیم شامل احسان مرزبان، حامد مراد، حمید مراد، عارف محمودی و عرفان محمودی ایرانمهر است. این تیم پیشتر توانسته بود، برنده مدال طلای مسابقه 1idea1world که با حضور سازمان بین‌المللی حمایت از مالکیت معنوی برگزار شده بود، شود که در این مسابقات مینا کشاورزیان هم همراه این تیم بود.

پهپاد برد بلند با تأمین انرژی خورشیدی برای ساخت محصولات سفارشی

عرفان محمودی، یکی از اعضای این تیم در گفت‌وگو با پیوست در مورد مسابقه ارشمیدس و نحوه ارزیابی اختراعات گفت: «مسابقات ارشمیدس روسیه هر سال برگزار می‌شود و یکی از قدیمی‌ترین مسابقات حوزه اختراعات و نوآوری است. در ارزیابی اختراعات هم برای داوران مهم است که اختراعات را بتوان پیاده‌سازی کرد و تنها محدود به ایده‌های مفهومی نباشند. در واقع دراین جشنواره علاوه بر نوآوری باید بتوان آن ایده را عملی کرد.»

او ادامه داد: «یکی از اختراعات ما پهپاد برد بلند با تأمین انرژی خورشیدی برای ساخت محصولات سفارشی در مقصد پروازی به‌وسیله چاپگرهای سه‌بعدی است. شرکت‌های بزرگ دنیا هم در این حوزه فعالیت می‌کنند مانند ناسا و آمازون که طرح مفهومی از این پهپادها ارائه دادند.»

محمودی همچنین بیان کرد: «گرچه پهپادها به طور کلی شبیه به هم هستند؛ اما پهپاد ما نه از نظر فنی و نه از نظر ظاهری شبیه پهپاد ناسا یا آمازون نیست. در ضمن ما می‌توانیم پهپاد اختراع خود را به تولید انبوه برسانیم.»

او در ادامه صحبت‌های خود به مسابقه 1idea1world اشاره و بیان کرد: «ما در این مسابقات در بخش استارت‌آپ‌ها با یک استارت‌آپ حوزه سلامت اجتماعی شرکت و مدال طلا کسب کردیم. در بخش چالش‌های مسابقه در بین ۶۰۰ تیم شرکت‌کننده در جهان، مقام دوازدهم را به دست آوردیم. در این بخش چالشی توسط اوراکل، ناسا، گوگل و مایکروسافت مطرح شده بود و شرکت‌کنندگان باید طرح‌های خود را برای حل این چالش عرضه می‌کردند.»

به گفته محمودی استارت‌آپی که به خاطرش مدال طلا گرفتند، برنامه‌ای بود که به ازای هرقدمی که کاربر برمی‌دارد، می‌تواند از کوپن‌های تخفیفی مختلف و توکن‌ها و ارزهای دجیتال بهره‌مند شود. آنطور که محمودی می‌گوید این استارت‌آپ با استار‌ت‌آپ‌های راه‌اندازی شده در جهان بسیار متفاوت است و این نکته وجه تمایز این تیم بود.

 

https://pvst.ir/9zc
بهناز توحیدینویسنده میهمان

    سال ۸۷ به امید تغییرات بسیار در جامعه‌ام رشته علوم ارتباطات شاخه روزنامه‌نگاری را برگزیدم. به صورت پراکنده در همشهری و مجله فرهنگ وسینما می‌نوشتم. اما همواره فکر و ذکر منِ تازه‌کار پیرامون مسائل اجتماعی و سیاسی می‌گذشت. تا اینکه سال ۹۵ وارد پیوست شدم و به واسطه پیوست پا به دنیای بیکران فناوری گذاشتم و عاشقش شدم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو