skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

دستورالعمل صدور جواز تاسیس و پروانه بهره‌برداری برای استخراج رمزارز اصلاح شد

۲۶ فروردین ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۹ فروردین ۱۴۰۰

دستورالعمل صدور مجوز فعالیت استخراج رمزارز اصلاح شد و طبق اصلاحات صورت گرفته صدور جواز تاسیس واحد استخراج رمزارز در کلیه واحدهای صنعتی غیر فعال موجود امکان پذیر شد.

به گزارش پیوست در مصوبه قبلی وزارت صنعت معدن و تجارت متقاضیان جواز تاسیس استخراج رمزارز اگر متقاضی فعالیت در واحدهای غیر فعال صنعتی بودند باید از دوره غیر فعال شدن یا تعلیق فعالیت آنها ۳ سال گذشته باشد. حال در اصلاحیه جدید مدت زمان ۳ ساله از مصوبه حذف شد.

در این صورت تمامی واحدهای غیرفعال صنعتی می‌توانند برای استخراج رمزارز مورد بهره‌برداری قرار گیرند.

همچنین با تغییراتی که در دستورالعمل صدور جواز تاسیس و پروانه بهره‌برداری برای استخراج رمزارز ایجاد شده است، صدور یا اصلاح جواز تاسیس یا پروانه بهره‌برداری برای استخراج رمزارز در محل واحدهای موجود اعم از داخل یا خارج از شهرک‌های صنعتی، مجاز تشخیص داده شد.

طبق مصوبه گذشته مکان استقرار واحد استخراج کننده رمزارز دارای کاربری صنعتی و مشمول ضوابط استقرار واحدهای صنعتی بوده و صرفا در شهرک‌ها و نواحی صنعتی مصوب یا مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی امکان‌پذیر بود.

همچنین با تغییراتی که در این مصوبه صورت گرفت صدور جواز تاسیس برای متقاضیانی که جمع توان برق مصرفی تجهیزات استخراج رمزارز آنها کمتر از ۱۰۰ کیلووات باشد، ممنوع است. در مصوبه‌ای که هم‌اکنون از سوی فعالان این حوزه اجرا می‌شود جمع توان برق مصرفی تجهیزات استخراج رمزارز باید بیش از ۲۵۰ کیلووات برآورد می‌شد.

پس از ابلاغ مصوبه دستورالعمل صدور جواز تاسیس و پروانه بهره‌برداری برای استخراج رمزارز فعالان این حوزه و به صورت خاص انجمن بلاک‌چین و کمیسیون بلاکچین و رمزارز سازمان نظام صنفی رایانه‌ای خواستار اعمال تغییراتی در این مصوبه بودند. اعمال این تغییرات به پیشنهاد فعالان این حوزه بیش از یک سال است که در دستور کار وزارت صمت قرار گرفته است.

همچنین طبق تغییراتی که در این اصلاحیه صورت گرفته است صدور مجوز برای بیش از یک واحد در یک پلاک ثبتی امکان‌پذیر است و متقاضی موظف است متعهد به حفظ تولید و اشتغال واحد فعال خود باشد.

متن کامل اصلاحات صورت گرفته در دستورالعمل صدور جواز تاسیس و پروانه بهره‌برداری

http://pvst.ir/9v2

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو