skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

یک موسسه اقتصادی توصیه کرد

کسب‌وکارها به جای برنامه بلندمدت، خود را با شرایط تطبیق دهند

تحریریه پیوست

۲۳ فروردین ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۴ فروردین ۱۴۰۰

موسسه دیده‌بان کسب‌وکار در گزارشی با بررسی روندها و استراتژی های جهانی کسب‌وکار در سال ۲۰۲۱ به مدیران شرکت‌های مختلف توصیه کرده است به جای برنامه‌ریزی بلندمدت، به فکر انطباق خود با شرایط کرونایی باشند.

به گزارش پیوست، موسسه دیده‌بان در گزارشی با توجه یه شیوع کرونا کرونا در جهان و تاثیرات، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی آن، روندها و استراتژی‌های جهانی کسب‌وکار را بررسی کرده است. در ابتدای این گزارش، با توجه به گزارش دانشگاه آکسفورد گفته شده است که صنعت در سال ۲۰۲۱ روندی متفاوت در پیش خواهد گرفت و دیگر به وضعیت قبل ازکرونا باز نمی‌گردد. فناوری اطلاعات و ارتباطات و تولیدات صنعتی رشد خواهد کرد. صنعت نفت هرگز به وضعیت قبل از کووید ۱۹ باز نمی‌گردد و رشد سریع و بزرگ صنایعی نظیر دارو و پزشکی، خدمات مالی و تجارت الکترونیکی کمک خواهند کرد تا اقتصاد جهان بازسازی شود. اهمیت تولید و مصرف انرژی پاک به تولید محصولات برقی و هیبریدی کمک خواهد کرد.

در بخش ابتدایی این گزارش، روندهای جهانی در سال 2021 به صورت کلی بررسی شده‌اند که شامل ۳ روند بهبود اقتصاد جهانی، سازگاری کسب‌و‌کارها با کووید ۱۹ و اجتماعی می‌شود که هر کدام از این روند‌ها به صورت جداگانه بررسی شده‌اند که به عنوان مثال در روند سازگاری کسب‌وکارها با کرونا، به موضوع افزایش ضریب نفوذ خرید آنلاین و تغییر رفتار مشتریان اشاره شده و آمده است که افزایش بکارگیری خدمات دیجیتالی از ۸۱ درصد به ۹۵ درصد بعد از کووید ۱۹ در اروپا یکی از مواردی است که می‌تواند به عنوان چشم‌انداز روشن تلقی شود.

در این گزارش با استفاده از آمارهای جهانی، پیش‌بینی شده است میزان مصرف کالا و خدمات پس از یک دوره افت شدید، دوباره افزایش می‌یابد.

بخش دوم این گزارش به تحلیل شرایط سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فناورانه جهان با مدل PEST اختصاص دارد که در آن به صورت جداگانه، ۴ عامل سیاسی- قانونی، اقتصادی، اجتماعی و فناورانه بررسی شده‌اند که در بخش عوامل فناورانه موضوعاتی مانند شکل‌گیری بانک‌های داده بزرگ (BigData) و یکپارچه‌سازی داده‌های مشتریان، افزایش ریسک امنیت سایبری به دلیل وابستگی بیشتر شرکت‌ها به فناوری اطلاعات، سرعت گرفتن اتوماسیون، تجارت الکترونیکی و دیجیتالی‌سازی، مدیریت ریسک زنجیره تامین مواد اولیه، پذیرش اجباری فناوری‌های جدید مانند مراقبت از راه دور و شکل‌گیری مشاغل جدید مرتبط با فناوری اطلاعات اشاره شده است.

بخش سوم این گزارش، استراتژی‌های جهانی کسب‌وکار را بررسی و عنوان کرده است که بعد از شروع بحران کووید ۱۹ میزان فروش و مدل کسب‌وکار بسیاری از شرکت‌ها و کسب‌وکارها دچار آسیب و ریسک‌های متعدد شد. بنابراین برای تدوین استراتژی باید به دو عامل توجه داشت:

الف) میزان کاهش فروش یا تقاضا در صنعت در بحران کووید ۱۹

ب) میزان آسیب مدل کسب‌وکار یا منطق درآمدزایی در بحران کووید

این گزارش در انتها یک سئوال کلیدی را پیش پای مدیران کسب‌وکارها قرار داده است که آیا باید آینده کاری خود را پیش‌بینی کنند یا با وضعیت موجود منطبق شوند و در پاسخ به این پرسش آورده است که انطباق و کنترل شرایط، نیازمند چابکی بیشتر در دوره زمانی کوتاه‌مدت برای بهره‌گیری از فرصت‌های ناشی از روندهای جدید است. بحران کرونا امکان پیش‌بینی بلندمدت را محدود کرده است. باید بر کنترل و انطباق با شرایط به جای پیش‌بینی بلندمدت تاکید شود.

لینک: نسخه کامل گزارش روندها و استراتژی های جهانی کسب و کار در سال ۲۰۲۱

http://pvst.ir/9ui

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو