skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اولین رویداد جذب سرمایه آی‌فینک برگزار شد

ایجاد دوره شکل‌دهی برای استارت‌آ‌پ‌ها در مرکز نوآوری مالی شرکت خدمات انفورماتیک

امید اعظمی عضو تحریریه

۴ اسفند ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۵ دقیقه

آی‌فینک

چهار استارت‌آپ منتخب اولین دمودی (رویداد جذب سرمایه) iFinc،  با نام‌های «تضمین اپ»، پلتفرم تضمین خرید و فروش اینترنتی، «تومان کاش»، پلتفرم ارائه خدمات مالی به گردشگران عرب زبان حوزه سلامت در ایران، «ضامن»، پلتفرم وام‌دهی آنلاین با ابزار‌های مختف و «فنابا» پلتفرم صندوق سرمایه‌گذاری رمزارزی و سرمایه‌گذاری از طریق بلاکچین، ارائه‌های خود را به سرمایه‌گذارانی که توسط مرکز نوآوری مالی شرکت خدمات انفورماتیک درکارخانه نوآوری آزادی حضور یافته بودند اجرا کردند.

به گزارش پیوست، آی‌فینک (iFinc) مرکز نوآوری مالی شرکت خدمات انفورماتیک است که راهبری آن توسط شرکت فرادیس گستر کیش و شرکت کارخانه نوآوری هم‌آوا انجام می‌شود. علیرضا کیان‌پور معاون شبکه شرکت خدمات انفورماتیک به عنوان اولین سخنران این مراسم از تلاش شرکت خدمات انفورماتیک برای کمک به استارت‌آپ‌های حوزه فین‌تک گفت و با اعلام  این که آی‌فینک در سال ۱۴۰۰ کار خودش را ادامه خواهد داد افزود:‌ «آی‌فینک تنها یک نام و یک لوگو نیست و در مقایسه با سایر مراکز نوآوری خروجی‌های مشخصی داشته است. تلاش می‌کنیم تا در سال آینده حمایت بیشتری از استارت‌آپ‌های حوزه فین‌تک داشته باشیم.»

علی هاشمی اقدم، مدیرعامل شرکت فرادیس گستر در خصوص روند جذب سرمایه تیم‌ها در رویداد دمودی به پیوست گفت: «آی‌فینک اولین دوره شتاب‌دهی خود را پشت سر گذاشت و امروز اولین دمودیِ پس از شتاب‌دهی آی‌فینک است و خوشبختانه از میان ۷۰ تیم اولیه که پذیرش شدند امروز ۴ تیم را به سرمایه‌گذاران متصل کردیم.» به گفته هاشمی اقدم، آی‌فینک یک لیست ۳۰۰ نفره از سرمایه‌گذاران و صندوق‌های سرمایه‌گذاری مختلف در اختیار داشت که به دلیل مشکلات کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی تنها بخشی از این سرمایه‌گذاران را به این مراسم دعوت کنند. آنطور که هاشمی اقدم توضیح داد این سرمایه‌گذاران بیشتر از مجموعه‌های بانکی و مجموعه‌های شناخته شده‌ای هستند که پیش از این با آن‌ها همکاری مشترکی صورت گرفته بود. طبق گفته‌های مدیرعامل شرکت فرادیس گستر، بسیاری از سرمایه‌گذاران حوزه‌های بانکی در ۴ ماه آخر دوره شتاب‌دهی این مجموعه به سراغ تیم‌ها رفته و با آن‌ها نشست‌های تک به تک داشتند.

هاشمی اقدم در مورد دور جدید جذب تیم‌ها و ایده‌های استارت‌آپی در مرکز نوآوری مالی آی‌فینک اعلام کرد: «در دور جدید درهای این مجموعه روی تیم‌ها و ایده‌های استارت‌آپی باز است و در هر ۹ حوزه مرسوم فین‌تک اقدام به پذیرش تیم‌های دارای کیفیت خواهیم کرد.»

هاشمی از دوره جدیدی در شتاب‌دهنده آی‌فینک به نام «دوره شکل‌دهی» صحبت کرد و گفت:‌ «این دوره در دیگر شتاب‌دهنده‌ها وجود نداشت و با مشورت کمیته راهبری و هم‌آوا به وجود آمده است. در این دوره شتاب‌دهنده بدون دریافت سهمی از تیم‌ها و همچنین با پرداخت مقداری سرمایه اولیه روی شکل‌دهی ساختار سازمانی و ساختار حقوقی تیم‌های استارت‌آپی کار می‌کنیم و آن‌ها را برای دوره شتاب‌دهی آماده می‌کنیم.»

او افزود:‌ «جای خالی این دوره در بسیاری از شتاب‌دهنده‌ها دیده می‌شود چرا که بسیاری از تیم‌هایی که شکست خوردند به دلیل مشکلاتی در ساختار سهام‌داری یا ساختار حقوقی‌شان بوده است.»

هاشمی اقدم در خصوص سایر مزیت‌های دوره شکل‌دهی اینطور توضیح داد: «تیم‌هایی که مستقیما وارد دوره شتاب‌دهی می‌شوند دقیقا نمی‌دانند با چه اشخاصی طرف هستند و قرار است چه نوع سرویسی با چه کیفیتی دریافت کنند. اما وقتی وارد دوره شکل‌دهی می‌شوند، کیفیت خدمات، کیفیت منتور‌ها و کیفیت اصلی دوره شتاب‌دهی را لمس می‌کند و اینجاست که با اشتیاق وارد دوره شتاب‌دهی می‌شود.»

مدیرعامل شرکت فرادیس گستر از شروع دور جدید شتاب‌دهی آی‌فینک در اسفند سال جاری و فروردین سال آینده خبر داد و اعلام کرد به‌زودی در وب‌سایت iFinc فراخوان جذب تیم‌ها برای دوره جدید منتشر خواهد شد. پذیرش برای دوره جدید شتاب‌دهی تیم‌های استارت‌آپی حوزه فین‌تک بدون محدودیت از نظر تعداد خواهد بود.

در ادامه رامین سلیمانی، مدیر برنامه آی‌فینک در خصوص فعالیت‌های یک سال گذشته این مجموعه آمار و ارقامی ارائه کرد و گفت: «در یک سال گذشته ۳ رویداد برگزار کردیم، مجموعا ۷۰ تیم مورد بررسی قرار گرفتند که از این بین ۶ تیم – ایده در حوزه‌های مختلف جذب و از بین آن‌ها ۴ تیم توانست به مرحله جذب سرمایه برسد.»

به گفته سلیمانی در این یک سال مجموعا ۱/۲ میلیارد تومان سرمایه مستقیم نقدی و غیرنقدی برای تیم‌های استار‌ت‌آپی جمع‌آوری شده است. آنطور که مدیر برنامه آی‌فینک اعلام کرد هدف در این شتاب‌دهنده این بوده که تجربه چندین ساله را از طریق کارگاه‌های آموزشی، جلسات و سخنرانی‌ها، سینه به سینه به استارت‌آپ‌ها انتقال دهند.

سلیمانی معتقد است در آی‌فینک سعی شده تا استارت‌آپ‌ها از پی‌تک (Pay Tech) فاصله گرفته و وارد حوزه‌های کاری شوند. او در خصوص گسترش فضای فین‌تک در کشور گفت: «در دنیا فین‌تک‌ها زمانی رشد کردند که به صنایع مختلف متصل شدند. زمانی فین‌تک در ایران معنادار می‌شود که وارد صنایع سنتی شود.»

رضا کلانتری نژاد، مدیرعامل هم‌آوا که راهبری مرکز شتاب‌دهی آی‌فینک در کارخانه نوآوری آزادی را برعهده دارد در خصوص این رویداد اعلام کرد: «نزدیک به ۴۰ سرمایه‌گذار و نهاد سرمایه‌گذاری در این رویداد حضور دارند و ۴ تیمی که امروز ارائه دادند با توجه به گستره‌ فعالیتی که داشتند شانس جذب سرمایه بالایی دارند اما مشخصا تضمینی برای جذب سرمایه هر ۴ تیم وجود ندارد. البته خود شرکت خدمات انفورماتیک سرمایه‌گذار اصلی این رویداد و این فعالیت است و پیشاپیش علاقه‌مندی خود را برای سرمایه‌گذاری روی این استارت‌آپ‌ها اعلام کرده است.» به گفته کلانتری‌نژاد دور بعدی شتاب‌دهی بعد از تعطیلات عید آغاز خواهد شد.

http://pvst.ir/9k8
امید اعظمیعضو تحریریه

شاید هیچ‌وقت صفت ماجراجو را در توصیف خودم به‌کار نبرده‌ باشم. اما وقتی به مسیری که آمدم نگاه می‌کنم، چیزی جز ماجراجویی نمی‌بینم. از تحصیل در رشته مهندسی نرم‌افزار و یک سال تجربه برنامه‌نویسی گرفته تا تجربه برگزاری استارت‌آپ ویکند بیرجند و سه سال مدیا مانیتورینگ در حوزه روابط‌عمومی و حالا تجربه جدیدی در پیوست و حوزه خبرنگاری. اما برای من ارزشمند‌تر از هر تجربه‌ای، دوستان خوبی بودند که در این مسیر پیدا کردم.

تمام مقالات

2 نظر

  1. از مسولان شرکت خدمات انفورماتیک و ملی انفورماتیک آقایان مهندسان صادقیان و نجفی مدیران محترم و کاربلد و شریف و مردم دار خواهشمندیم به فریاد سهامداران بدبخت و ورشکست #رانفور برسند فرض کنید دست یه بچه یتیم را گرفتید…

  2. از حضرات صادقیان و نجفی مدیران محترم شرکت ملی انفورماتیک و خدمات انفورماتیک خواهشمندیم به فریاد سهامداران بدبخت و ورشکسته #رانفور برسید فرض کنید میخواید به یه بیچاره کمک کنید شرکت ۲۰۰۰ میلیارد سود انباشته دارد نه افزایش سرمایه میدین نه تقسیمش میکنید نه از سهم حمایت میکنید به خاک سیاه نشستیم مگر شما انصاف ندارید

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو