دسترسی هکرهای وزارت خزانهداری آمریکا به ۳ هزار فایل و ۴۰۰ کامپیوتر
هکرهایی که آمریکا آنها را تحت حمایت دولت چین میداند چندی پیش به وزارت خزانهداری…
۲۷ دی ۱۴۰۳
۱۹ بهمن ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
اینترنت دیگر حالت تازگی ابتدای دورانش را ندارد. حالا شرکتهایی همچون فیسبوک، آمازون و الفابیت به با ارزشترین شرکتهای جهان تبدیل شدهاند و مردم آنها را در مقابل تاثیری که در جهان واقعی دارند مسئول میدانند.
به گزارش پیوست، از ماجرای رسوایی کمبریج آنالتیکا و موضوع شفافیت فروشگاه اپلیکیشنهای اپل مشخص است که غولهای تکنولوژی بیش از پیش زیر ذره بین قرار گرفتهاند. همانطور که پیش بینی میشد نگرانی اصلی به استفاده شرکتهای تکنولوژی از دادههای شخصی برای سودجویی مربوط میشود.
اطلاعاتی که امروز در اختیار شما میگذاریم را شرکت تحقیقاتی Security Baron ارائه کرده و در اینجا اطلاعاتی که غولهای تکنولوژی در سیاستهای حریم خصوصی خود به جمع آوری آن اذعان دارند مقایسه شده و در کنار هم قرار گرفته است.
برای بسیاری از این گروهها، کاربران به صورت داوطلبانه داده خود را در اختیار شرکتها قرار میدهند. برای مثال شما مجبور به وارد کردن وضعیت رابطه خود در فیسبوک نیستید اما میلیونها کاربر این اطلاعات را وارد میکنند.
اکثر دادههای لیست شده در این جدول منطقی به نظر میرسند-مشخص است که آمازون اطلاعات کارت اعتباری شما را دریافت میکند یا گوگل میداند که از چه وبسایتی دیدن میکنید. حتی غریبهترین افراد با تکنولوژی هم این موضوع را درک میکنند.
با این حال برخی از دستههای جمعآوری اطلاعات برای بعضی افراد قابل قبول نیستند:
به یاد داشته باشید که آنچه گفته شد تنها اطلاعاتی است که شرکتها در سیاستهای حریم خصوصی خود به جمعآوری آن اذعان دارند، فکر میکنید غولهای تکنولوژی دیگر چه چیزی درمورد شما بدانند؟
منبع: Visualcapitalist