نسل آینده POSها، دستگاههای هوشمندی با امکاناتی فراتر از پرداخت هستند
نسل آینده پایانههای پرداخت الکترونیکی بانکی شامل دستگاههای هوشمندی خواهند بود که امکاناتی فراتر از…
۴ آذر ۱۴۰۳
در صورت تصویب قانون پرداخت مالیات از سوی گوگل به خبرنگاران، این غول تکنولوژی این کشور را ترک میکند:
۱۵ بهمن ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
دولت استرالیا قصد تصویب قوانینی را دارد که گوگل و فیسبوک را ملزم به پرداخت مالی به خبرنگاران و تهیه کنندگان خبر میکند. گوگل پس از انتشار این خبر اعلام کرد که اجرای این قانون غیرممکن است و درصورت تصویب آن، این شرکت خدمات خود را در استرالیا از دسترس خارج میکند. پس از تهدید گوگل مسئولان استرالیا به دنبال گزینههای جایگزین رفتند و مایکروسافت از جمله مهمترین گزینههای جایگزینی است که برای فعالیت در این کشور اعلام آمادگی کرده است. اما حزب سبزهای استرالیا معتقدند که جایگزین کردن یک غول تکنولوژی با غول تکنولوژی دیگر گزینه خوبی نیست و استرالیا باید به دنبال ساخت یک موتور جستجوی بومی باشد.
به گزارش پیوست، سیاستمداران معتقدند که جایگزینی گوگل با مایکروسافت باعث میشود که بازهم دادههای مردم این کشور در دست دیگری قرار گیرد و حالا مایکروسافت از آن سود ببرد. اگر طرح معامله رسانه خبری در استرالیا به همین شکل فعلی به قانون تبدیل شود گوگل اعلام کرده که هیچ گزینهای جز خروج از این کشور را ندارد.
اسکات موریسون نخست وزیر استرالیا و ارتشی از وزرای او مایکروسافت را به عنوان جایگزین گوگل پیشنهاد کردهاند اما حزب سبزهای استرالیا به دنبال راهحل متفاوتی است.
سناتور سارا هانسون یانگ در بیانیهای گفت: «به دنبال تهدیدهای گوگل برای قطع خدماتش در استرالیا، سبزها از دولت موریسون خواستهاند تا به دنبال ساخت یک موتور جستجو با مالکیت عمومی برای این کشور باشد».
سخنگوی رسانه و ارتباطات درمورد تهدید گوگل گفت که تهدید گوگل به تعطیلی خدمات خود در صورت تصویب این قانون نشان میدهد که غولهای تکنولوژی نه تنها در بازار بلکه در جوامع نیز بیش از حد قدرت دارند.
او گفت: «اگر موتور جستجوی گوگل از دسترس خارج شود دولت باید برنامهای برای ادامه دسترسی استرالیاییها به اطلاعات ضروری آنلاین داشته باشد. ما به یک موتور جستجوی مستقل نیاز داریم که به نفع عموم کار کند و برای سود غولهای شرکتی نباشد».
طبق گفته او «تهدید گوگل به خروج از استرالیا نشان میدهد که ما نمیتوانیم برای تامین خدمات اساسی خود از جمله دسترسی به اطلاعات آنلاین به شرکتها تکیه کنیم. این فرصتی برای دولت است تایک موتور جستجو با مالکیت عمومی ایجاد کند که درگاهی برای دسترسی استرالیاییها به اینترنت باشد».
او گفت: در این صورت استرالیاییها میتوانند آسوده خاطر باشند که اطلاعات آنها به شرکتها و تبلیغ کنندگان فروخته نخواهد شد.
روز دوشنبه در کلوپ خبری ملی از موریسون سوال شد که آیا مطمئن است دولت گزینههای کافی برای جایگزینی گوگل در اختیار دارد. او در پاسخ گفت: «من میتوانم بگویم که مایکروسافت بسیار مصمم است. من دیروز که با ساتایا نادلا [مدیرعامل مایکروسافت] صحبت کردم میشد چنین برداشتی کرد. ببینید یک طرف شرکتهای بزرگ تکنولوژی هستند و در سوی دیگر آنچه برای استرالیا مهم است و من فکر میکنم که ما قوانین درست برای مردم را وضع میکنیم و داشتن یک محیط خبری در این کشور که پایدار و دارای پشتیبانی تجاری باشد برای دموکراسی ضروری است».
کمی پس از صحبتهای او پاول فلچر وزیر ارتباطات، امنیت سایبری و هنر نیز به تیم پشتیبان بینگ (موتور جستجوی مایکروسافت) پیوست و گفت که اگر گوگل این کشور را ترک کند انتظار سرمایهگذاری دیگر بازیگران بازار را داریم. او گفت: «ما میدانیم که شرکتهای بزرگ تکنولوژی گهگاهی تهدیدیهای اینچنین میکنند و آنرا عملی نمیکنند».
به عقیده او«این یک فرصت تجاری برای دیگر ارائه دهندگان حوزه جستجو است».
وزیرارتباطات استرالیا گفت: «آنها بازهم از دادههای مردم استرالیا سود میبرند و به نفع سهام دار عمل میکنند. یک موتور جستجوی مستقل که متعلق به عمومی باشد گام مهمی در مسیر احیای اینترنت باز و آزاد محسوب میشود. یک موتور جستجوی متعلق به عموم نه تنها در قبال سهام داران بلکه در قبال عموم مسئول است و میتواند بهترین استانداردهای حریم خصوصی را برای دادهها رعایت کند تا کاربران مالک دادههای خود باشند و روی دادههایی که از آنها جمعآوری میشود و نحوه استفاده از آن کنترل داشته باشند.».
منبع: zdnet