مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
رئیس جدید سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران:
۸ دی ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۷ دقیقه
هیات مدیره ششم سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران امروز (۸ دی) در اولین نشست خبری خود برنامهها و گامهایی که قرار است در این دور از ریاست سازمان برداشته شود را اعلام کردند. هرچند در این جلسه تمامی اعضای هیات مدیره حضور نداشتند؛ اما حسین اسلامی به عنوان رئیس سازمان نصر تهران اعلام کرد که رقابت سخت و جانانهای در این دور از انتخابات تهران شکل گرفته و حالا نزدیکی طرفین به هم نیازمند وقت و انرژی و ممارست بیشتری است. او از برنامههای آتی نصر تهران گفت که شاید اصلیترین آن تحول در ساختار و اساسنامه صنف و افزایش درآمد سازمان نظام صنفی رایانهای تهران بدون تمرکز بر حق عضویت اعضا بود. همچنین اسلامی در پاسخ به پیوست در مورد پیشبینیهایش برای به دست گرفتن ریاست کشور نیز گفت که فعلا اعلام نظر در این زمینه زود است؛ اما با توجه به تجارب گذشته، هرچقدر بین اعضای تهران هماهنگی بیشتری وجود داشته باشد، امکان حضور پررنگتر در شورای مرکزی و در نهایت قرار گرفتن در لیست ۳ نفر منتخب برای اعلام به ریاست جمهوری بیشتر است.
به گزارش پیوست، حسین اسلامی، رئیس هیات مدیره دور ششم سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران در اولین نشست خبری خود بزرگترین برگ برنده این دور از انتخابات را حضور پرشور و استقبال بالای اعضا دانست. او اعلام کرد که با حرکت جسورانه اعضای هیات مدیره دور پنجم، صنف آیتی اولین صنفی بود که در این شرایط کرونا توانست یک انتخاب موفق به صورت الکترونیکی را برگزار کند.
اسلامی در این مورد گفت: «انتخابات بسیار پرشور و پرحرارتی داشتیم که نشان از تحول در داخل صنف میداد. طی پنج دوره گذشته همیشه فرازونشیبهای جدی در خصوص اقبال عمومی به انتخابات سازمان نصر مطرح بود و به لطف زحمات تمامی ادوار، به خصوص دور پنجم زیرساختی آماده شد تا انتخاباتی متفاوت از انتخابات گذشته برگزار شود.»
اسلامی در ادامه سخنرانی خود به تشکیل شدن سه کارگروه مهم در اولین جلسه برگزار شده هیات مدیره ششم نصر تهران اشاره کرد و گفت: «در همان جلسه اول هیات مدیره دور ششم، تصمیم به تشکیل سه کارگروه گرفته شد تا تعهد خود به مخاطبان و اعضای صنف را محقق کنیم. کارگروه اول تمرکزش روی بودجه و درآمد بود. گزارشی از سمت این کارگروه ارائه شده که نشاندهنده پیشرفت فعالیتها در این زمینه است.» او مشکل جدی سازمان را در شرایط فعلی درآمد آن اعلام کرد و ادامه داد: «در داخل مجموعه نظام صنفی با مشکلات جدی درآمدی مواجه هستیم. حجم زیادی از درآمد ما متمرکز روی دریافت حق عضویت است و متقابلا درصدی از این دریافت هم برای سازمان کشور مطابق قانون پرداخت شود. من خودم به عنوان یک عضو قبل از وارد شدن به هیات مدیره همیشه این دغدغه را داشتم که در مقابل این پرداخت چه دریافتی دارم.» اسلامی میگوید که آنها متعهد شدهاند در چارچوب این کارگروه درآمدهای سازمان را متناسب با وضعیت روز و تحولات حوزه IT ارتقاء دهند و در کنار آن نیز امکان ارائه خدمات متفاوت به اعضای خود را فراهم کنند.
بازچیدمان کمیسیونها دومین کارگروهی است که براساس گفتههای اسلامی در سازمان نصر تهران تشکیل شده است. او در مورد این کارگروه گفت: «با پیشنهاد هیات مدیره دور پنجم، موضوع ریاست کمیسیونها از عضویت در هیات مدیره تفکیک شد. پیش از این روسای کمیسیونها باید عضو هیات مدیره میبودند. در دوره پنجم با نگاه توسعهای حجم زیادی از کمیسیونها تشکیل شدهاند و روسایشان را هم خودشان انتخاب کردهاند. اما با توجه به این حجم از تشکیل کمیسیونهای جدید اتصال این مجموعهها به هیات مدیره اتصال کافی نبود.» اسلامی ابراز امیدواری کرد که با بازچیدمان کمیسیونها امکان فعالیت آنها با کاریی بیشتر فراهم شود.
اما در نهایت سومین کارگروه تشکیل شده در هیات مدیره ششم مربوط به ایجاد تحول در ساختار سازمان نصر است. آنطور که اسلامی در این مورد میگوید این کارگروه برای رفع ابهامات قانون تشکیل شده است. او در این مورد توضیح داد: « ما در اساسنامه و در دستورالعملها نیازمند بازنگری جدی هستیم. این کارگروه در اسرع وقت پیشنهادها و ابهامات در این زمینه را جمع خواهد کرد و در نهایت این پیشنهادها به مجمع و شورای مرکزی با نگاه به تحول در دنیای IT ارائه خواهد شد.» او از سختیهای احتمالی در مسیر ایجاد این تحول گفت و اینکه ایجاد تحول نیازمند ممارست، پیگیری مداوم و البته گریز از حاشیهها و تمرکز در قانونی رفتار کردن است.
اما در بخش پرسش و پاسخ این نشست خبری اسلامی در واکنش به سوالهای پیوست در مورد دوقطبی بودن فضای فعلی نصر تهران اعلام کرد که در حالحاضر هیچ فضای دوقطبی در صنف وجود ندارد و اعضا بیش از گذشته با هماهنگی هم در حال حل مشکلات صنف هستند.
اسلامی در پاسخ به این سوال پیوست که با توجه به عدم یکپارچگی در هیات مدیره تهران آیا خودشان را صاحب شانس برای ریاست شورای مرکزی سازمان میدانند یا خیر گفت: «ابتدا باید ببینیم یکپارچگی به چه معنا است. اتفاقا در خیلی از موضوعات تمام اعضا همسو و همنگاه هستند. موضوع تحول، مطالبهگری و موضوع جایگاه استان تهران برای تمامی اعضا شفاف و واضح است. در مورد موضوعات درونی هیات مدیره هم رقابت سخت و جانانهای شکل گرفته است و نزدیکی طرفین به هم نیازمند وقت و انرژی و ممارست بیشتری است.» اسلامی به دو جلسه ویژه هیات مدیره دور ششم با اعضای گذشته و هیات مدیره پیشین در دورههای مختلف سازمان اشاره کرد و اینکه در این جلسهها تصمیمات جدی برای سازمان گرفته شده است. به باور وی هر سه کارگروهی جدیدی هم که در نصر تهران تشکیل شده، متشکل از تمامی افراد با افکار مختلف در هیات مدیره جدید است.
او در مورد شانس قرار گرفتن در شورای مرکزی نیز گفت: «در خصوص کشور هم تجربه چند سال اخیر نشان داده است که هرچقدر مجموعه تهران به عنوان یکی از مجموعههای تاثیرگذار رسمیت بیشتری در شورای مرکزی داشته باشد و تعداد اعضای بیشتری در شورای مرکزی حضور داشته باشند، موفقیت و سرآمدی در سازمان کشور را نیز در پیخواهد داشت.»
او در ادامه و در پاسخ به سوال دیگر پیوست در مورد اینکه چقدر او به عنوان رئیس نصر تهران فکر میکند با قرار گرفتن در لیست سه نفره پیشنهادی به رئیس جمهوری، شانس ریاست سازمان را دارد گفت: «خیلی به نظرم جلو رفتهایم و الان به عنوان اعضای هیات مدیره دوره ششم سازمان استان تهران در حال صحبت هستیم. انتخابات مربوط به شورای مرکزی در آینده اتفاق خواهد افتاد و اینکه چه کسانی از هیات مدیره تهران به عضویت این شورا برسند یک فاصله یک یا دوماه دارد.» او ادامه داد: «از سمت دیگر در شورای مرکزی در مورد افراد مختلف بحث و بررسی صورت خواهد گرفت. اینکه اصلا آن سه نفر معرفی شوند هنوز کاملا شفاف نیست. در نهایت بعد از انتخاب این سه نفر، آقای رئیس جمهور اختیار خواهند داشت از بین آنها انتخاب کنند.»
اسلامی معتقد است اینکه از الان به محاسبه این موضوع پرداخته شود که شانس چه افرادی برای حضور در لیست ۳ نفره معرفی به رئیس جمهوری بالاست، نیازمند هوشمندی بالایی است. اسلامی در ادامه گفت: «ولی من میتوانم یک چیز را بگویم و آن این است که اگر همدلی در داخل تهران و کشور وجود داشته باشد و نگاه اصلی هم نگاه به صنف و برد اصلی صنف باشد، هر کسی که معرفی شود تجربه نشان داده که رئیس جمهوری هم نظر صنف را تایید خواهد کرد. در واقع انتخاب این افراد بسیار بستگی به اتفاقهایی دارد که در یک تا سه ماه آینده رخ خواهد داد. ارائه درصدی شانس در این زمینه خیلی منطقی نیست. »
اسلامی در واکنش به سوال دیگر پیوست که به نظر همدلی در درون هیات مدیره فعلی دیده نمیشود و بیشتر فضا دوقطبی است گفت: «این موضوعی است که باید توسط کمک شما دوستان حل شود. واقعیت هیچ دوقطبی در صنف نیست. قبل از انتخابات همیشه دوقطبیها ایجاد میشود اما بعد از انتخابات و تشکیل هیات مدیره همیشه هماهنگی وجود دارد. روال جلسههای هیاتمدیره جدید هم نشان میدهد که آرام آرام به سمت هماهنگی بیشتر پیش میرویم.» به باور او مطرح شدن چنین موضوعاتی جذابیت رسانهای برای برخی دارد ما هرچقدر بیشتر به سمت پاسخگویی به سوالها و نیازهای اعضای صنف قدم برداشته شود، موضوعات حاشیهای دنبال نخواهد شد.