استفاده از کارتخوان برای مودیان معاف از صدور صورتحساب الکترونیکی الزامی شد
مودیانی که از معافیت مالیاتی صدور صورتحساب الکترونیکی استفاده میکنند باید نسبت به نصب و…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۴ دی ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
رویداد بازی جدی ۹۹ به پایان رسید و بازی «سردار» از دانشگاه تبریز با موضوع گردشگری به عنوان بازی جدی برتر سال ۹۹ برگزیده شد.
به گزارش پیوست،چهارمین دوره بازیهای جدی امروز (۴ دیماه) با معرفی برگزیدگان در سه بخش هکاتون، سمپوزیوم و بخش اصلی جشنواره به کار خود پایان داد. سه بخش این رویداد در این دوره به دلیل شرایط کرونایی کشور و لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی، به صورت آنلاین برگزار شدند.
در مراسم اختتامیه که امروز به صورت آنلاین برگزار شد، سید صادق پژمان، مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای با اشاره به توسعه شبکه همکاریهای این رویداد با ۱۸ نهاد حاکمیتی، دولتی و خصوصی و تخصیص ۷۰۰ میلیون تومان جایزه نقدی و تسهیلات تجاریسازی برای منتخبان، از برنامهریزی برای کمک به سرمایهگذاری و دانشافزایی آثار منتخب خبر داد.
او با اشاره به توسعه شبکه همکاریهای این رویداد با بخشهای حاکمیتی، دولتی و خصوصی گفت: «یکی از موضوعاتی که برای برگزاری جایزه بازیهای جدی سال ۹۹ دنبال شد، توسعه شبکه همکاریهای این رویداد بود. امسال۱۸ دستگاه و نهاد دولتی، خصوصی، علمی-دانشگاهی و مجموعههای بازیسازی برای برگزاری این رویداد با بنیاد ملی بازیهای رایانهای مشارکت کردند.»
پژمان ادامه داد: «هدف اصلی ما این بود تا دستگاههای دیگر را از ظرفیت موجود در صنعت بازیهای جدی مطلع کنیم که به نظر میرسد این روند به صورت قابل قبولی در حال طی شدن است.»
او در سخنانش با تاکید بر تلاش بنیاد برای پرداختن به موضوع سرگرمیهای جدی، گفت: «بنیاد ملی بازیهای رایانهای امسال تلاش کرد با توجه به گسترش موضوع سرگرمیهای نوین برای پرکردن اوقات فراغت در دنیا و ایران، به موضوع سرگرمیهای جدی به عنوان یکی از بخشهای جایزه بازیهای جدی۹۹ بپردازد. خوشبختانه تعداد آثاری که در این بخش به دبیرخانه رویداد ارسال شد، قابل توجه بود و خیلی از آنها دستاوردهایی را در این رویداد کسب کردند.»
به گفته پژمان امسال جوایز نقدی و تسهیلات تجاریسازی نسبت به سالهای گذشته افزایش چشمگیری داشته و این جوایز به ۷۰۰ میلیون تومان رسیده است و این موضوع نشان میدهد که دستگاههای دیگر در کنار بنیاد ملی بازیها دغدغه این موضوع را دارند.
او همچنین بیان کرد: «در این رویداد همچنین موضوعات و مسائل متفاوتی از سوی این دستگاهها ارائه شد. با بررسیهای انجام شده موضوعاتی که امکان پرداختن به آنها وجود داشت و از سوی این دستگاهها نیز مورد حمایت قرار میگرفت، به عنوان موضوعات منتخب برای هر سه بخش این رویداد یعنی جشنواره بازیهای جدی، هکاتون بازیهای جدی و سمپوزیوم بازیهای جدی انتخاب شدند.»
براساس گفتههای پژمان شرایط امروز دنیا نشان میدهد که انسان با مشکلات و مسائل جدیدی روبهرو هستند و به همین خاطر به راهکارهای جدید نیاز دارند. او تاکید کرد که تولید بازیهای هدفمند و سرگرمی میتواند یکی از راهکارهای انسان باشد.
او همچنین بیان کرد: «فعالیت ما بعد از این اختتامیه هم ادامه خواهد داشت. قرار است آثار برتر را در حوزه سرمایهگذاری و دانشافزایی کمک کنیم تا سال بعد توسعه خوبی داشته باشند و بتوانند مخاطب خوبی را جذب کنند.»
در پایان مراسم همچنین برگزیدگان جشنواره بازیهای جدی معرفی شدند. رتبه اول، دوم، سوم، چهارم، پنجم و ششم به ترتیب ٢٠ میلیون، ۶ میلیون ، ۵ میلیون،۴ میلیون،۳ میلیون و یک میلیون تومان دریافت میکنند.
با رای هیات داوران بازی «سردار» به عنوان بازی جدی برتر سال ٩۹ برگزیده شد. بازی «ویلکا» با موضوع توانبخشی رتبه دوم این بخش را کسب و بازی «تکاپو» با موضوع سبک زندگی نیز رتبه سوم را دریافت کرد. با اعلام هیات داوران همچنین بازیهای «راز متان»، «ری اکشن» و «فیروزه» نیز به ترتیب رتبههای چهارم، پنجم و ششم را کسب کردند.