skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

امکان افتتاح حساب الکترونیکی در بانک ملی فراهم می‌شود

تحریریه پیوست

۳ آذر ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۶ دقیقه

©Gilles Lambert

امکان افتتاح حساب به صورت کاملا الکترونیکی به زودی در بانک ملی فراهم می‌شود. در این صورت افتتاح کنندگان حساب برای افتتاح حساب دیگر نیازی به مراجعه به شعب بانک ملی ندارند بلکه از طریق اپلیکیشن ایوا و «نشان بانک» می‌توانند اقدام به افتتاح حساب برای خود کنند.

به گزارش پیوست،  «نشان‌بانک» بخشی در اپلیکیشن ایوا است که مشتری می‌تواند در یک شعبه مجازی، تمام خدمات موردنیاز پرداختی و امور بانکی خود را انجام دهد. شرکت پرداخت الکترونیک سداد مردادماه امسال محصول  «نشان بانک» اپلکیشن ایوا را را به عنوان شعبه مجازی  رونمایی کرد. از مردادماه تاکنون سرویس‌هایی چون «تسهیلات کرونایی»، «امضا الکترونیکی»، «موجودی کارت»،‌ «کارت به کارت» و غیره را عرضه کرده است. به زودی سرویس «افتتاح حساب» هم به این بخش اضافه می‌شود.

محمدعلی محمودزاده، مدیرعامل پرداخت الکترونیک سداد با بیان اینکه افتتاح حساب به زودی در نشان‌بانک ایجاد خواهد شد، گفت: «وقتی فردی به شعبه مراجعه می‌کند، می‌خواهد حسابی افتتاح و پس از آن براساس حساب خود کارت بانکی یا دسته چک دریافت کند. همه این موارد را در ایوا پیش‌بینی کردیم و در حال پیاده‌سازی افتتاح حساب در نشان‌بانک ایوا هستیم.»

محمودزاده درمورد خدمات دیگر «نشان‌بانک» گفت: «از مردادماه محصول «نشان‌بانک» ایوا به عنوان شعبه مجازی را در وزارت اقتصاد رونمایی کردیم. از مردادماه همچنین در این محصول اعطای تسهیلات به کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از شیوع کرونا را به صورت جدی شروع کردیم.یک ماه بعد اعطای تسهیلات با وثیقه قرار دادن سهام عدالت را در چند استان به صورت پایلوت آغاز کردیم و همچنان دوران پایلوت خود را سپری می‌کند. البته گسترش این محصول در سراسر کشور از نظر فنی مشکلی ندارد.»

او ادامه داد: «یکسال است که مطالعات درمورد طراحی بانک دیجیتال در بانک ملی را آغازکردیم، برنامه‌ریزی‌ها انجام شده، رایزنی‌ها با سازمان‌های مختلف که سخت‌ترین بخش این فعالیت بود، صورت گرفته است. البته ما زمانی که از طراحی بانک دیجیتال صحبت می‌کنیم، دو بحث احراز هویت و امضای دیجیتال اولین موضوعاتی هستند که باید به آنها توجه کرد.»

به گفته محمودزاده از مردادماه هم بحث امضای الکترونیکی را پیاده‌سازی کردند و البته این امضا با باقی امضاهای الکترونیکی تفاوت دارد. او در توضیح این تفاوت بیان کرد: «امضای الکترونیکی «نشان‌بانک» انکارناپذیر است. پیشتر اگر فردی به محاکم قضایی و سازمان‌های نظارتی مراجعه می‌کرد، می‌توانست به راحتی این امضا را انکار کند و عدله کافی برای دفاع از موضوع امضا الکترونیکی وجود نداشت. هم‌اکنون امضای الکترونیکی سداد به خاطر امنیت بالا و روش اخذ امضا جواز و تصدیق نهادهای قضایی و نظارتی را دریافت کرده است.»

محمودزاده همچنین بیان کرد: «حالا که امکان احراز هویت و دریافت امضای الکترونیکی به صورت مجازی فراهم شده است، ارائه سرویس‌های دیگر مشکل نیست. مشتری باید برای دریافت یکسری شعبه بانک مراجعه می‌کرد و اسنادی را امضا می‌کرد و احراز هویت می‌شد. حالا ما می‌توانیم این دو سرویس را به صورت غیرحضوری فراهم کنیم.»

براساس گفته‌های محمودزاده اعطای تسهیلات یکی از سخت‌ترین و پیچیده‌ترین فعالیت‌ها است که در شعب بانک‌ها انجام می‌گیرد و حالا سداد در «نشان‌بانک» این سرویس را به صورت غیرحضوری ارائه می‌دهد.

او همچنین تاکید کرد: «حتی هفته گذشته مصوبه‌ای در هیات مدیره بانک ملی صادر شد تا تسهیلات خرد به روال سابق پرداخت نشود و از طریق نشان‌بانک انجام بگیرد.»

به گفته مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیکی سداد آنها با شهرداری‌های سه استان در حال مذاکره است تا کیف‌پول آنها را به کیف پول اپلیکیشن ایوا متصل کنند.

شعبه‌های مجازی

«نشان‌بانک» شعبه‌های متعدد دیگری هم خواهد داشت که محمودزاده در مورد این شعبه‌ها به پیوست گفت: «ما این سیستم را به صورتی طراحی کردیم تا امکان ایجاد شعبه‌های متعدد «نشان بانک» در اپلیکیشن‌های مختلف بانکی وجود داشته باشد. بانک ملی هم این اختیار را به ما داده است تا این شعبه‌ها را راه‌اندازی کنیم. یعنی در فاز اول در سایر اپلکیشن‌های بانک ملی شعبه‌ای پیاده‌سازی کنیم و سپس در فازهای بعدی در اپلیکیشن‌های بزرگ و پرمخاطب که مورد تایید بانک ملی هستند امکان ارائه سرویس‌های نشان بانک را فراهم خواهیم کرد. این سیستم به شکلی طراحی شده تا سرویس‌ها را متناسب با آن بستر و شرایط اپلکیشن پیاده‌سازی کنیم. ارائه سرویس‌ها در شعبه‌ها هم در اختیار ما خواهد بود یعنی می‌توانیم سرویس‌ها را در شعبه‌ای محدود کنیم یا به برخی از اپلیکیشن‌ها سرویسی را عرضه نکنیم.»

او در ادامه اضافه کرد: «از آن رو که شعب بانک ملی درجه‌بندی دارد و همه سرویس‌ها در همه شعب عرضه نمی‌شود. در ایوا هم طراحی ما به این شکل است که امکان دارد همه سرویس‌ها را در همه شعب ایوا یا اپلیکیشن‌های مختلف ارائه نشود.» او در پاسخ به این سوال که فقط این سرویس‌ها را در اختیار مشتریان بانک ملی می‌گذارید یا مشتریان سایر بانک‌ها نیز می‌توانند از این خدمات بهره برند گفت: «در حال حاضر به مشتریان بانک ملی خدمت‌رسانی می‌کنیم و سپس به مشتریان بانک‌های دیگر هم سرویس‌های خود را عرضه خواهیم کرد.»

او در مورد تعدد اپلیکیشن‌های بانک ملی و در پاسخ به این سوال که آیا این اپلکیشن‌ها نمی‌توانستند تجمیع شوند، گفت: «فعالیت هیچ‌کدام از این اپلیکیشن‌ها موازی دیگری نیست. بلکه تمام آنها در راستای یکدیگر فعالیت می‌کنند. یک پیام‌رسان داریم که قابلیت بانکی دارد. حتی پیش‌بینی کردیم تا یک شعبه از نشان‌بانک را در بله دایر کنیم. بام بانک ملی سامانه بانکداری الکترونیکی است. قرار است یکسری از سرویس‌ها که نتوانستیم روی بام پیاده‌سازی کنیم در قالب نشان‌بانک راه‌اندازی شود.حتی در اپلکیشن شصت هم می‌خواهیم یک شعبه دایر می‌کنیم.»

محمودزاده درپاسخ به این سوال که داده‌‌های تمام این اپلکیشن‌ها در سامانه‌ای متمرکز است، گفت: «تمام سرویس‌ها به کربانک ملی وصل هستند و بانک ملی در لحظه تمام این سرویس‌‌ها را مانتیور می‌کند. این اپلیکیشن‌ها شعب مجازی بانک محسوب می‌شوند. تفاوتی ندارد که مشتری از کدام یک سرویس دریافت می‌کند.»

کیف‌پول ایوا

دی ماه سال گذشته شرکت پرداخت الکترونیکی سداد کیف پول خود را در اپلیکیشن «ایوا» فعال کرد. بانک مرکزی نیز شهریورماه ضوابط صدور کیف ‌پول الکترونیکی را ابلاغ کرد. حال مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیکی سداد در گفت‌وگو با پیوست اعلام کرد که در چند ماه اخیر کیف‌ پولشان را توسعه و براساس ضوابط مورد نظر بانک مرکزی تطابق دادند. محمودزاده همچنین بیان کرد که کیف پول ایوا هم در مجموعه «نشان بانک» وجود دارد و همراه سرویس‌های دیگر به سایر اپلیکیشن‌ها عرضه می‌شود.

به گفته محمودزاده پیشتر برخی شهرداری‌ها در استان‌های دیگر بحث کیف پول را در دستور کار خود قرار داده‌ بودند و هم‌اکنون سداد در حال مذاکره با سه استان از جمله تهران است تا کیف پول خود را به کیف پول آنها متصل کند. او همچنین افزود:«کیف پول ما قرار است به کیف پول شهرداری‌ها متصل شود و خدمات شهری هم ارائه خواهیم دادیم. حدود ۸۰ درصد از پوزهای ما قابلیت ارائه سرویس کیف پول را هم دارد تا مشتری پرداخت را به جای کارت از طریق کیف پول‌هایی که روی اپلکیشن ایوا است، انجام دهند. البته هرکیف پولی که برای پذیرندگی با ما وارد تعامل شود، روی پوزهای ما هم می‌تواند سرویس خود را عرضه کند.»
او در مورد اینکه آیا با کیف‌پول‌های دیگر وارد تعامل شدند، گفت که با کیف‌پو‌ل‌های دیگر هم تعامل کردند و در حال پیاده‌سازی هستند.

http://pvst.ir/904

4 نظر

  1. گزارشتون رو واقع گرانه ارائه بدید. میری افتتاح حساب آنلاین انجام بدی از سایت مینویسه شماره موبایلتون تو ساپتا درج نشده به شعبه باید مراجعه کنید . پس عملا نشد غیر حضوری الکی دارن میگن.
    میری شعبه باید از کل صفحات شناسنامه و کارت ملی کپی ببری. یعنی تا الانش هم این کارت ملی هوشمند به درد من یکی که نخورد. فقط بحث پولش بود که بگیرن . عملا هیچ جا به درد بخور نیست. روال همون روال چند دهه قبله چیزی به اسم الکترونیکی بودن نیست.

  2. کل مراحل رو درست طی کردم و ۱۵۰تومن هم واریز کردم و پیامک افتتاح موفقیت امیز حساب با شماره حساب هم برام پیامک شد.ولی تو خود ایوا و بام اثری ازش نیس و ب رسمیت شناخته نمیشه.زنگیدم پشتیبانی میگه برای اینکه عملا فعال بشه باید برین شعبه و احراز هویت بشین! ینی غیرحضوری و کرونا،کشک.واقعا مسخرس.کلی وقت تو اپ صرف وارد کردن اطلاعات و عکس مدارک کردم هیچ فایده ای نداشت.عملا میرفتم شعبه سریعتر انجام میشد و با هزینه کمتر.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو