skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

درخواست کسب‌وکارهای نوآور برای حضور در سند باکس به کارگروه محیط‌های آزمون ارائه شد

تحریریه پیوست

۱۶ مهر ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تعدادی از کسب و کارهای نوآور تقاضای خود برای حضور در سندباکس‌ها را به کارگروه مدیریت یکپارچه و هماهنگی میان سندباکس‌ها یا محیط‌های آزمون ارائه کرده‌اند.

علی عبدالهی، رئیس کارگروه و رئیس مرکز فناوری اطلاعات و توسعه اقتصاد هوشمند با بیان این مطلب در گفت‌وگو با پیوست در خصوص موضوعات مطرح شده در دومین جلسه کارگروه مدیریت یکپارچه و هماهنگی میان محیط‌های آزمون گفت: «در این جلسه خطوط راهبردی (guide line)  فعالیت‌های تنظیم‌گران بخشی بررسی و از سویی نحوه چگونه درخواست برای تبدیل شدن به تنظیم‌گر بخشی و همچنین نحوه درخواست کسب و کارها برای فعالیت در سندباکس‌ها نیز ارائه شد.»

علی عبدالهی تاکید کرد که اکثر اعضای حاضر در جلسه بر تشکیل هر چه سریعتر سندباکس‌های و محیط‌های آزمون پافشاری می‌کنند؛ به عقیده اعضا باید هر چه سریعتر سندباکس‌ها شکل بگیرند تا کسب و کارهای نوآور بتوانند آسوده‌تر فعالیت کنند.

عبدالهی باور دارد حوزه بورس و پس از آن بانک مرکزی آمادگی بیشتری برای تشکیل سندباکس‌های بخشی را دارا هستند. او اعلام کرد که دبیرخانه این کارگروه تا کنون جلسات مختلفی با بورس و فرابورس برای ساختارمند کردن سندباکس این حوزه برگزار کرده است. او اظهار امیدواری کرد تا هر چه زودتر تنظیم‌گر بخشی در حوزه بورس فعالیت خود را آغاز کند.

او افزود: «در این جلسه نمایندگان دادستانی و پلیس فتا نیز نسبت به تشکیل این سندباکس‌ها خوش بین بودند.» او با اشاره به گفته‌های نماینده دادستانی در جلسه گفت: «آنان با توجه به اینکه با مشکلات فعالیت بدون چارچوب برخی از کسب و کارها آشنایی دارند بسیار علاقمند به تشکیل این سندباکس‌ها و فعالیت ساختار یافته‌تر استارت‌آپ‌های نوآور هستند.»

به عقیده او بسیاری از کسب و کارهای نوآوری در یک دوره کوتاه بدون اینکه چارچوب مشخصی برای فعالیت داشته باشند شکل می‌گیرند و پس از مدتی کاربران زیادی به دست می‌آورند از همین رو محدود کردن فعالیت آنان یا قانون‌مند کردن آن بسیار مشکل می‌شود و بخش‌های مختلف کشور را با مشکل مواجه می‌کند.

عبدالهی با اشاره به درخواست‌ پلیس فتا مبنی بر تعیین الزامات امنیتی برای کسب و کارهای فعال در محیط‌های سند باکس گفت: « بسیاری از الزامات امنیتی، الزامات عمومی هستند که باید از سوی تمامی کسب و کارها رعایت شوند. الزاماتی مانند حفاظت از داده یا احراز هویت کاربران یا حفظ امنیت آنان خطوط کلی امنیتی است که تمامی کسب و کارها باید آن را رعایت کنند. از همین رو جزو خطوط و الزامات  اصلی محدود کننده فعالیت در سندباکس‌ها محسوب نمی‌شود.» او ادامه داد: «چارچوب فعالیت برای کسب و کارهای فعال در محیط‌های سندباکس باید به‌گونه‌ای باشد که کسب وکارها بتوانند به سادگی فعالیت خود را آغاز کنند.»

عبدالهی با اشاره به همکاری مشترکی که میان کارگروه سندباکس و مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری صورت گرفت افزود: «آنان پروژه‌های تحقیقاتی متفاوتی روی سندباکس‌های فعال در کشورهای مختلف دنیا انجام داده‌اند از سویی دبیرخانه سندباکس نیز در این زمینه مطالعات مختلفی انجام داده است، به منظور هماهنگی در خصوص اقداماتی که در این زمینه انجام شده است مقررشد تا همکاری مشترکی در این زمینه صورت بگیرد تا مطالعات در این دو بخش هر چه سریعتر به نتیجه برسد.»

کارگروه مدیریت یکپارچه و هماهنگی میان سندباکس‌ها یا محیط‌های آزمون براساس دستورالعمل ایجاد نظام مدیریت یکپارچه محیط‌های آزمون تنظیم‌گری کسب وکارهای نوآورانه در فضای مجازی یا سندباکس مصوب شورای عالی فضای مجازی تشکیل شده‌است.

http://pvst.ir/8rl

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو