فناپتک هزارمیلیارد تومان در کارخانه خرمشهر سرمایهگذاری کرده است
فناپتک ۱۰۰۰ میلیارد تومان جهت تجهیز زیرساختهای الکترونیک خود در کارخانه خرمشهر سرمایه گذاری کرده…
۶ دی ۱۴۰۳
۲۵ شهریور ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
استارتاپهای برگزیده ایرانی متقاضی حضور در نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۰، پس از پایان رقابت دو روزه، برای اعزام به این نمایشگاه معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی سامانه تامین مالی و سرمایهگذاری کارن، در این دوره از نمایشگاه جیتکس، یک پاد در بخش «future stars» نمایشگاه در اختیار طرحهای ایرانی قرار خواهد گرفت تا شرکتهای دانشبنیان و استارتآپهای ایرانی بتوانند تولیدات خلاقانه خود را برای جذب سرمایهگذاران بینالمللی و فرصت همکاری با شرکتهای جهانی به نمایش بگذارند.
تیمهای منتخب ایرانی که توسط صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حمایتهای ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی، کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری و صندوق توسعه صادرات و تبادل فناوری راهی نمایشگاه فناوری دبی میشوند. پس از فراخوان کارن کراد در تیر ماه سال جاری تیمها متقاضی امکان گذراندن دورههای توانمندسازی و همچنین طی چندین مرحله داوری تخصصی، در فهرست مسافران امسال نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۰ دبی قرار گرفتند.
پس از پایان دورههای آموزشی و توانمندسازی، تیمهای متقاضی، در تاریخ ۲۲ و ۲۳ شهریور ماه به ارائه نهایی طرحهای خود برای کمیته پذیرش که متشکل از نمایندگان صندوق نوآوری و شکوفایی، معاونت علمی و فناوری و سامانه تامین مالی و سرمایهگذاری کارن بود، پرداخته و امتیازات و آراء داوران را دریافت کردند.
برای اولین بار در ایران، سامانه تامین مالی و سرمایهگذاری کارن، به عنوان کارگزار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی، مامور آمادهسازی، توانمندسازی و اعزام ۲۰ شرکت دانشبنیان ایرانی به نمایشگاه جیتکس شده است.
چهلمین دوره از نمایشگاه بینالمللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک خاورمیانه موسوم به «جیتکس ۲۰۲۰» از تاریخ ۱۶ تا ۲۰ آذر ۱۳۹۹ در کشور امارات برگزار میشود.
اسامی ۲۰ شرکت دانشبنیان و استارتآپی ایران برای اعزام به نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۰ شامل شرکتهای بهینه داده پردازان رایمون، توسعه درمان سرو، معمار داده پرداز هوشمند تیبا، گشت سلامت آریا، پیشتازان امن کاوی عماد، بهین فناور آماد هوشمند، تکاپو صنعت نامی، نوید ساختار بهین، راهکار مهریاسان، موسسه دانش پژوهان، داده کاوان امیرکبیر، اردیبهشت پویای کاسپین، آینده رباتیک سبز آرسام، کامپوزیت صنعت قائم، پردازش همراه نیلین سپهر، موسسه نوا کامکار ماندگار، سامانههای دما و نور سدنا، نیوساد فارمد ماهان، مبدل انرژی پاسارگاد و شتابدهی هوشمند پیشگام سیوان است.