skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

راه اندازی سامانه پل برای انتقال وجه از طریق حساب به‌جای کارت به کارت

شرکت خدمات انفورماتیک به ازای هر سهم ۱۳۵۰ ریال سود تقسیم کرد

تحریریه پیوست

۱۹ خرداد ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۵ دقیقه

سهامداران شرکت خدمات انفورماتیک به ازای هر سهم ۱۳۵۰ ریال امروز(۱۹ خرداد ۹۹) در مجموع عمومی سالیانه این شرکت سود دریافت کردند و مدیرعامل این شرکت ارزش این شرکت که مالک شبکه یکپارچه شتاب و چهار سامانه حاکمیتی بانکداری الکترونیکی ایران است را در زمان حاضر در حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان برآورد کرد.

به گزارش پیوست، سید ابوطالب نجفی، مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک، در جلسه مجمع عمومی عادی سالانه این شرکت که تحت تاثیر کرونا با در نظر گرفتن شرایط خاص برگزار شده بود اعلام کرد که از طریق ۵ سامانه حاکمیتی این شرکت که شامل، شتاب، ساتنا، پایا، شاپرک و چکاوک در حدود ۱۰۰ میلیارد تراکنش عبور کرده است.

او با اشاره به میزان تراکنش‌های انجام شده طی سال گذشته گفت: در سال ۹۸ در حدود ۲۸۳ میلیون میلیارد ریال از طریق سامانه‌های حاکمیتی شرکت خدمات جابه‌جا شده است و این سامانه‌ها توانسته‌اند در حدود ۳۰ میلیارد تراکنش را مدیریت کنند.

طبق گزارشی که از سوی نجفی مدیرعامل شرکت ارائه شد ارزش شرکت از هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۱ به بیش از ۲۸ هزار میلیارد تومان در تاریخ ۹ خرداد ماه رسیده است.

سال گذشته بیش از ۴۱ میلیون تراکنش روی شبکه شتاب انجام شده است. تعداد تراکنش‌های انجام شده طی سال ۹۸ در مقایسه با سال ۹۷ بیش از ۲۰ درصد افزایش یافته است.

ابوطالب نجفی مدیرعامل شبکه شتاب، درآمد عملیاتی تلفیقی شرکت خدمات انفورماتیک را در سال ۹۸ بالغ بر ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد که نسبت به سال ۹۷ افزایشی ۴۰۰ میلیارد تومانی داشته است؛ همچنین سود عملیاتی یک هزار و ۱۲۰ میلیارد تومان بوده است.

نجفی با اشاره به اینکه روزانه در حدود ۳۰ تا ۴۰ میلیون نفر از سرویس‌های مختلف شرکت خدمات استفاده می‌کنند گفت: شرکت‌ خدمات در طول این دوره از فعالیت خود پلتفرم‌های یکپارچه‌ای در حوزه پولی و بانکی ایجاد کرده است و تاکنون ۴۸ سامانه حاکمیتی را اجرا و مدیریت کرده‌ایم.

تعداد تراکنش‌های انجام شده روی شاپرک در سال ۹۸ به بیش از ۵۶ میلیون تراکنش رسیده است.

نجفی با اشاره به برنامه‌های آتی این شرکت گفت: «از جمله برنامه‌های آتی این شرکت ایجاد سامانه پل یا پرداخت لحظه‌ای است.» او در توضیح این سامانه گفت: «هم‌اکنون مردم از سرویس کارت به کارت برای انتقال وجه استفاده می‌کنند این سرویس به‌جز ایران در هیچ کشوری اجرا نشده است اما مشکلات خاص خود را دارد از همین رو شرکت خدمات در تلاش است تا سامانه‌ای فراهم کند تا امکان انتقال وجه لحظه‌ای را برای مشتریان بانکی ایجاد کند اما به‌جای استفاده از شماره کارت از شماره حساب مشتریان بهره برده شود.»

نگاهی گذرا به وضعیت سامانه‌‌های حاکمیتی شرکت خدمات

نجفی از دیگر سرویس‌هایی که طی سال جاری اجرا می‌شود به تعریف کیف‌پول روی سیم کارت افراد اشاره کرد و گفت: «هم‌اکنون هر کدام از ما تعداد زیادی کارت در کیف خود داریم حال ما در حال پیاده‌سازی سرویسی هستیم تا امکان تعریف کارتهای مختلف روی یک سیم کارت فراهم شود و افراد به‌جای استفاده از رمز دوم با استفاده از رمز اول خود و از طریق سیم کارت پول منتقل کنند.»

ابوطالب نجفی مدیرعامل شرکت خدمات انفورمایتک در پاسخ به سوال پیوست که آیا سرویس های جدید مجوزهای لازم از بانک مرکزی را دریافت کرده است گفت: «این سرویس جزو سرویس‌های رقابتی ما هستند اما بی شک نیازمند مستندات پرداخت‌بانی است.»

او همچنین در توضیح تعدادی از سامانه‌های حاکمیتی این شرکت گفت: «در طول سال ۹۸ بیش از ۴۱ میلیون تراکنش روی شبکه شتاب انجام شده است که نسبت به سال ۹۷ بیش از ۲۰ درصد رشد داشته است. تعداد تراکنش‌های انجام شده روی شتاب در سال ۹۷ در حدود ۳۴ میلیون تراکنش بوده است.»

نجفی گفت: «میزان تراکنش‌های صورت گرفته روی شاپرک نیز از ۴۵ میلیون تراکنش در سال ۹۷ به بیش از ۵۶ میلیون تراکنش در سال ۹۸ رسیده است.»

رحمت الله صادقیان، مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک به عنوان ریاست مجمع و همچنین نماینده ۹۰ درصد سهام شرکت خدمات انفورماتیک در این جلسه تاکید کرد که شرکت خدمات انفورماتیک باید سعی کند که از تمامی سامانه‌های تولید شده خود به درآمد برسد. هم‌اکنون بیشترین درآمد شرکت خدمات از طریق شتاب و شاپرک است و بسیاری از سامانه‌های حاکمیتی شرکت خدمات انفورماتیک درآمدی برای این شرکت ندارد.

صادقیان گفت: برای رسیدن به این هدف باید اصلاح نظام کارمزدی در دستور کار قرار گیرد. مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک تاکید کرد که شرکت خدمات انفورماتیک در طی سال جاری باید سرمایه‌گذاری بیشتری روی شرکت‌های استارت‌آپ و فین‌تک انجام دهد.

مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک به سهامداران حاضر در این جلسه قول داد که تا ماه پنجم امسال(۹۹) سود سهام آنها به حسابشان واریز شود. پس از گزارش مدیرعامل، حسابرس و بازرس قانونی، در نهایت افزایش سرمایه ۲۰۰ درصد از محل سود انباشته به تصویب مجمع رسید.

برای خواندن گزارش‌های ارائه شده در مجمع عمومی عادی صاحبان سهام شرکت خدمات می‌توانید روی لینک‌های زیر کلیک کنید.

گزارش صورت‌های مالی شرکت خدمات انفورماتیک برای سال ۹۸ ارائه شده در مجمع عمومی سالیانه

گزارش فعالیت هیات مدیره به مجمع عمومی عادی صاحبان سهام شرکت خدمات انفورماتیک

 

http://pvst.ir/82r

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو