مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
۱۷ اسفند ۱۳۹۸
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
استارت آپ «آیقصه»، کسبوکار حوزه قصهگویی و ادبیات کودک، اولین نسخه اپلکیشن اندروید خود را منتشر کرد. در این اپلکیشن تمام داستانها و پادکستهایی که پیشتر در شبکههای اجتماعی «آیقصه» منتشر شده بود، به کاربران عرضه میشود.
به گزارش پیوست، استارتآپ «آیقصه»، بیش از یکسال است که برای کودکان داستانها را خلق، تصویرگری ، صداگذاری و سپس در شبکههای اجتماعی مانند تلگرام و اینستاگرام منتشر میکند. «شهرآیقصه»، «هزار قصه»، «آیقصه شما» و پادکستهای گوناگون از محصولات این استارتآپ است.
در جدیدترین اتفاق این استارتآپ تصمیم گرفته تا تمامی این محصولات خود را به کمک اپلیکیشن در اختیار کاربرانش بگذارد. در فاز نخست این تصمیم «آیقصه» اپلکیشن اندروید خود را راهاندازی کرده است تا تمام داستانها و پادکستهایی که تاکنون منتشر شده را در قالب یک برنامه به کاربران خود عرضه کند.
پوریا عالمی، سردبیر استارتآپ «آیقصه» در مورد امکانات این اپلکیشن به پیوست گفت: «در فاز اول اپلیکشن آیقصه این امکان وجود دارد تا بچهها به صورت کاملا رایگان داستانها و لالاییهای آیقصه را گوش کنند. در این اپلکیشن تمام محتواهای منتشرشده اختصاصی برای آیقصه است و در پلتفرمهای دیگر منتشر نشده است.»
او ادامه داد: «بچهها میتوانند در این اپلکیشن داستانهایی که دوست دارند را لایک و برای دوستان خود ارسال کنند. از طرفی آنها میتوانند نظرات خود را اعلام کنند و با نویسنده داستانها، تصویرگرها و گویندهها در ارتباط باشند.»
سردبیر استارتآپ «آیقصه» در پاسخ به این سوال که در فازهای بعدی این اپلکیشن چه امکاناتی ارائه خواهند داد، بیان کرد: «در فاز بعدی برای محتواهای جدید آبونمان در نظر گرفته میشود و تمام محتواهای آیقصه تنها در اپلکیشن ارائه خواهد شد و در شبکههای اجتماعی اعلام میکنیم که داستان یا پادکستی منتشر شده است و کاربران به اپلیکشن مراجعه کنند. دیگر محتواها روی شبکههای اجتماعی منتشر نمیکنیم.»
عالمی در مورد اینکه آیا نسخه ios آیقصه برای کاربران آیفون هم منتشر خواهد شد، گفت: «شروع به راهاندازی نسخه ios کردیم و امیدواریم تا پایان اردیبهشت نسخه وب اپ و آیفون نیز آماده شود.»
نسخه اندروید آیقصه از طریق کافهبازار و گوگل پلی در دسترس است.
*ماهنامه پیوست در شماره ۷۶ گزارشی از این استارت آپ تهیه کرده که میتوانید در این اینجا بخوانید.