انویدیا در مشارکت با MetAI، همزاد دیجیتالی مبنی بر AI ایجاد کردند
انویدیا با سرمایهگذاری در استارتآپ تایوانی MetAI که در زمینه نسخههای دیجیتالی مبتنی بر هوش…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۴ اسفند ۱۳۹۸
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۴ خرداد ۱۴۰۱
هیات دولت با اصلاح آییننامه استخراج فرآوردههای پردازشی رمزنگاری شده خواستار رفع توقیف از دستگاههای ماینینگ وارد شده به کشور در دوره زمانی قبل از تصویب این قانون شد.
به گزارش پیوست، بخشی از دستگاهها و تجهیزات ماینینگ که پیش از تدوین قانون مشخص برای استخراج رمزارز وارد کشور شدهاند، این دستگاهها یا تحت عناوین دیگری با پرداخت حقوق گمرکی متفاوت وارد کشور شده یا به دلیل نبود قانون مشخص به صورت قاچاق وارد کشور شدهاند، حال با تصویب آییننامه استخراج رمزارز از سوی دولت و صدور جواز تاسیس از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت دولت خواستار رفع توقیف و تعیین تکلیف تجهیزات وارداتی تا پیش از نهایی شدن قانون شده است.
در اصلاحیه دولت برای آییننامه استخراج فرآوردههای پردازی رمزنگاری شده، با اضافه شدن یک تبصره به ماده ۲ این آییننامه تاکید شده که در صورت پرداخت عوارض تجهیزات وارد شده به کشور قبل از تصویب قانون ماینینگ، آن دستگاهها دیگر جزو کالای قاچاق به حساب نمیآیند. طبق ماده ۲ این آییننامه، ماینینگ با اخذ مجوز از سوی وزارت صنعت معدن و تجارت مجاز شمرده شده بود.
طبق اصلاحات آییننامه استخراج رمز ارز «وضعیت حقوقی کالاهای استخراج رمزارز که پیش از مصوبه و به دلیل خلا قانونی وارد کشور شدهاند، با اخذ عوارض جرایم و حقوق قانونی دولت جهت صدور مجوز توسط وزارت صمت تعیین تکلیف میشوند.
از سوی دیگر طبق تبصره اضافه شده به ماده ۲ این آییننامه «وضعیت حقوقی کالاهای استخراج رمزارز که پیش از مصوبه و به دلیل خلا قانونی وارد کشور شدهاند، با اخذ عوارض جرایم و حقوق قانونی دولت و دستگاههای ذیربط جهت صدور قانونی مجوز توسط وزارت صنعت معدن و تجارت تعیین تکلیف میگردد.»
طبق تبصره اضافه شده به ماده ۲ آییننامه استخراج رمز ارز «وضعیت حقوقی کالاهای استخراج رمزارز که پیش از مصوبه و به دلیل خلا قانونی وارد کشور شدهاند، با اخذ عوارض جرایم و حقوق قانونی دولت و دستگاههای ذیربط جهت صدور قانونی مجوز توسط وزارت صمت تعیین تکلیف میشوند.
همچنین با اضافه شدن این تبصره به ماده ۲ آییننامه مقرر شد تا وزارت صمت در آییننامه خود مربوط به استخراج رمز ارز در بخش صدور جواز تاسیس راهکار خود اظهاری دستگاههای ماینر موجود را فراهم کند. از همین رو پیشبینی شده، تا سامانهای برای خوداظهاری دستگاههای ماینر موجود ایجاد شود. از سوی دگیر امکان پرداخت عوارض و حقوق قانونی دولت و دستگاههای ماینر نیز فراهم شود. از این رو باید امکان ارزشگذاری دستگاههای وارد شده فراهم شده و سازوکاری پیشبینی شود تا امکان پرداخت جرایم به صورت اقساط و از محل درآمد حاصل از فعالیت دستگاهها به وجود آید.
هر چند دولت بارها تاکید کرده است که باید تکلیف تجهیزات ورودی دستگاههای ماینینگ مشخص شود و نباید با وارد کنندگان این تجهیزات و فعالان این صنعت مانند قاچاقچی برخورد کرد؛ اما متاسفانه هنوز به صورت مرتب خبر از دستگیری فعالان این حوزه به جرم قاچاق کالا به گوش میرسد. رئیس سازمان فناوری اطلاعات شهریور ماه ۹۸ پس از گذشت تقریبا ۲ ماه از تصویب این قانون طی نامهای از رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز خواسته بود تا با توجه به تعیین تکلیف صورت گرفته از سوی دولت برای استخراج رمزارز دستگاههای توقیف شده برای ماینینگ را در قبال اخذ جریمه، آزاد و به صاحبان آنان برگردانند تا آنان بتوانند پس از اخذ مجوزهای لازم به فعالیت خود ادامه دهند. اما متاسفانه هیچ کدام از این نامهها تا کنون نتوانسته تکلیف دستگاههای مایننگ را مشخص کند.
وزارت صنعت معدن وتجارت نیز پیروی اصلاحات در آییننامه استخراج فرآوردههای پردازشی رمزنگاری شده طی نامهای به دبیر ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز خواستار رفع مشکل دارندگان تجهیزاتی شده که قصد دریافت مجوز دارند شده است.
در نامه مدیرکل دفتر امور طرحها و تامین مالی به دبیر ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز آمده است:« از آنجا که تعداد زیادی دستگاه استخراج رمزارز(ماینر) قبل از ابلاغ دستورالعمل به صورت قاچاق و بدون پرداخت تعرفه گمرکی و عوارض وارد کشور شدهاند مقرر فرمایید مساعدتهای لازم در رفع مشکلات آن دسته از دارندگان تجهیزات که قصد دریافت مجوز را دارند به عمل آید.»
۱۸ روز دیگه هالوینگ هست.
دستگاهیی که به زور گرفتن و بردن (از مصرف کننده) رو نه خودشون استفاده کردن نه گذاشتن صاحباشون استفاده کنن.
الان دیگه اون دستگاه ها با برق صنعتی، هم توجیه روشن بودن نداره چه برسه به صادراتی :))
کیسه ای که وزارت نیرو برای این صنعت دوخت نقش بر آب شد و رفت.