skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

کارگروه تعامل پذیری عملکرد ۱۱ ماهه خود را به دبیر شورای عالی فضای مجازی ارایه کرد

تحریریه پیوست

۲۹ بهمن ۱۳۹۸

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

در دهمین جلسه کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیکی گزارشی از اقدامات انجام شده از سوی این کارگروه به دبیر شورای عالی فضای مجازی ارایه شد.

به گزارش پیوست، در این جلسه دبیر کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیکی با توجه به اقدامات انجام شده از سوی این کارگروه به همکاری‌های انجام شده از سوی دستگاه‌های مختلف برای ارائه سرویس‌های دولت الکترونیکی اشاره و اعلام کرد که تا کنون این کارگروه ۱۴ مصوبه مختلف در ۷ بخش مختلف تصویب کرده است.

از سوی دیگر در این جلسه به پیگیری پروژه‌های مختلف از سوی این کارگروه برای استعلامات تمام الکترونیکی میان دستگاه‌های دولتی اشاره شد و همچنین روی برقرار بهتر استعلامات به صورت الکترونیکی میان دستگاه های مختلف نیز  تاکید شد.

در این جلسه دلایل همکاری نکردن برخی از دستگاه ها نیز بررسی شد. طبق گزارشی که از سوی دبیرخانه کارگروه تعامل پذیری تهیه شده بود پنهان‌سازی نقص اطلاعات، پنهان‌سازی برخی تخلفات، فقدان دانش موضوعی و تخصصی یا توقف در پارادایم مدیریت سنتی و عدم ارتباط موثر مدیران حوزه فناوری اطلاعات با مدیران کسب‌و‌کار همان سازمان و همچنین عدم همراهی مدیران ارشد برخی دستگاه‌های به دلایل غیر فنی و کارشناسی از مهمترین این دلایل عنوان شد.

در این جلسه تصویب شد تا با توجه به پیاده‌سازی سرویس تصدیق اصالت ضمانتامه بانکی در مرکز ملی تبادل اطلاعات این سرویس ظرف ۲۰ روز در اختیار سازمان بورس قرار گیرد. همچنین بانک مرکزی نیز تا ۲۰ فروردین ماه سال ۱۳۹۹ امکان صحت‌سنجی اقلام کلیدی مندرج در ضمانت‌نامه‌های بانکی را فراهم کند.

از دیگر سرویس‌های مورد تقاضای بورس از بانک مرکزی تصدیق و انطباق کد ملی اشخاص با شماره شبا حساب بانکی است. طبق گفته مدیران بانک مرکزی این سرویس هم اکنون در حال پیاده‌سازی در بانک مرکزی است و طبق گفته مدیران این بانک به محض اجرای آن امکان ارائه این سرویس به بورس نیز فراهم خواهد شد. پیش‌بینی شد که این سرویس تا ۲۰ فروردین ماه سال آینده نهایی شود و در نهایت در اختیار بیمه مرکزی بورس و خزانه داری کل کشور قرار گیرد.

از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه کارگروه، درخواست استعلام الکترونیکی عدم سوپیشینه از سوی شرکت سامانه نگار آتنا بود. این شرکت درخواست داشت تا امکان دریافت سوپیشینه به صورت کاملا الکترونیکی فراهم شود. طبق صحبت‌های صورت گرفته در این جلسه مشخص شد که مرجع اصلی صدور گواهی عدم سوپیشینه قوه قوضاییه است. همچنین مصوب شد که ارائه این سرویس در مرکز ملی تبادل اطلاعات به صورت تصدیق بلامانع است. در این جلسه مقرر شد تا امکان ارائه این سرویس به صورت آنلاین و از طریق مرکز ملی تبادل اطلاعات به شرکت آتنا که دارای موافقت اصولی از سازمان بورس و اوراق بهادار برای فعالیت در زمینه پلتفرم های تامین مالی جمعی است موافقت کرد.

http://pvst.ir/7go

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو