مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
با موافقت رگولاتوری:
۱۳ بهمن ۱۳۹۸
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
طرح توسعه اینترنتی شرکت «آسیاتک» با مشارکت مخابرات که با مخالفت سازمان تنظیم مقرارت و ارتباطات رادیویی متوقف شده بود حالا با اعمال تغییراتی در آن به اجرا گذاشته میشود.
به گزارش پیوست، مدیرعامل آسیاتک اعلام میکند که در جلسه اخیری که با مدیران رگولاتوری داشتهاند، توانستهاند با تعامل سازنده با یکدیگر موافقت این سازمان برای اجرای طرح توسعه زیرساخت ارائه سرویس FTTC (فیبرکشی تا کافوی مخابراتی) برای ارائه سرویس VDSL با مشارکت شرکت مخابرات را کسب کنند.
«محمدعلی یوسفیزاده» در مورد جزییات اجرای این طرح و تغییرات اعمال شده روی آن به پیوست گفت: «یک جلسه بسیار مفید با مدیران رگولاتوری در مورد این طرح توسعهای خود داشتیم که در نهایت با اعمال تغییراتی که به نظر ما هم بسیار مهم بود اجرای آن مجددا از سر گرفته میشود.» او ادامه داد: «سازمان تنظیم اعلام کرد که این طرح باید در شرایطی اجرا شود که مخابرات امکان اجرای اینگونه طرحهای توسعهای به شرکتهای دیگر فعال اینترنتی را بدهد و اینگونه نباشد که مخابرات فقط مدل آسیاتک را قبول داشته باشد. یعنی اگر مدل ما مدل مشارکت با مخابرات و استفاده اشتراکی از تجهیزات مخابرات است، مخابرات با طرح شرکت دیگر برای ایجاد زیرساخت به صورت مجزا و مستقل هم موافقت کند. از سمت دیگر رگولاتوری تاکید کرده که با اجرای این طرح نباید انحصاری به وجود بیاید و همه شرکتهای اینترنتی امکان استفاده از آن را داشته باشند.»
یوسفیزاده تاکید میکند که رگولاتوری اجرای این طرح را هم منوط به ایجاد زیرساختهای مشارکتی در تمامی شهرها و نه تنها در یک شهر خاص کرده است. او در این مورد گفت: «رگولاتوری تاکید کرده که اجرای این طرح مشترک ما با مخابرات نباید در یک شهر یا استان خاص و براساس تعداد مصرفکنندگان بالای یک شهر به اجرا گذاشته شود و باید در کلیه کشور به صورت یکپارچه این طرحی توسعه داده شود.» همچنین براساس اظهارات یوسفیزاده رگولاتوری برای اجرای این طرح یک پیش شرط هم برای مخابرات گذاشته است و آن هم اجرای مصوبه ۲۶۰ توسط این شرکت است.
مصوبه ۲۶۰ کمیسیون رگولاتوری به منظور رقابتی شدن هرچه بیشتر بازار، تسهیل در ارائه خدمات در حوزه ارتباطات ثابت سیمی/کابلی و ایجاد فرصت برای استفاده حداکثری از منابع و امکانات موجود در اختیار دارندگان پروانه شبکه از طریق اشتراک در بخش دسترسی و جلوگیری از هدر رفتن منافع و امکان توزیع و گسترش شبکه با سرعت بیشتر در تمام نقاط کشور تصویب شده است.
یوسفیزاده در پاسخ به زمان شروع اجرای این طرح توسط آسیاتک و مخابرات نیز به پیوست توضیح داد: «پس از تصویب و مورد قبول واقع شدن این طرح توسط رگولاتوری باید به سمت بستن قرار داد با مخابرات برویم که اصولا هم بستن قرار داد بیشتر از زمان انجام پروژه طول میکشد؛ اما این بار باتوجه به اینکه تمامی جزییات طرح را استخراج کردهایم و جلسات مختلفی هم با مخابرات داشته و با آنها هم به تعامل لازم رسیدهایم احتمالا بین ۲۰ روز تا ۱ ماه آینده قرارداد نهایی را امضاء خواهیم کرد.»
یوسفیزاده بر این باور است که از آنجا که این طرح باعث افزایش کیفیت و سرعت اینترنت و همچنین افزایش میزان مصرف و توسعه سرویس VDSL میشود سرمایهگذاری در آن کاملا اقتصادی خواهد بود.