مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
۷ بهمن ۱۳۹۸
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۸ بهمن ۱۳۹۸
زرین پال مدل کارمزدی خود را از امروز هفتم بهمن ماه به صورت رسمی تغییر داد در این مدل زرین پال از پذیرندگان خود یک درصد کارمزد تا سقف ۳ هزار تومان دریافت خواهد کرد.
به گزارش پیوست زرین پال پیش از اجرایی شدن مدل جدید کارمزدی خود، از تمامی تراکنشهای انجام شده در این بستر یک درصد کارمزد دریافت میکرد و هیچ سقفی برای آن در نظر نمیگرفت.
مدیرعامل زرین پال در دورهمی صبحانهای که به همین مناسبت برگزار شده بود هدف از تغییرات ایجاد شده در مدل کارمزدی این شرکت را کمک به رشد تجارت الکترونیکی عنوان کرد. مصطفی امیری، با اشاره به اینکه تغییر مدل کارمزدی ۹۰ درصد درآمدهای این کسبوکار را دچار لطمه و ریسک خواهد کرد، گفت: «اما این تغییرات باعث رشد تجارت الکترونیکی و کمک به کسبوکارهای کوچکتر میشود. سعی کردیم همه سرویسها را به نفع کاربرانمان بازتعریف کنیم. بخش عمدهای از درآمدهای شرکت را تحت ریسک قرار دادیم تا شاید نسل جدید کسبوکارها وارد حوزه تجارت الکترونیکی شوند.»
امیری در پاسخ به سوال پیوست در مورد اینکه برخی معتقد هستند این مدل جدید کارمزد برای تراکنشهای بالاتر از ۳۰۰ هزار تومان مناسب است و کمتراز این مقدار به پذیرنده لطمه میزند، گفت: «پیش از آن، هر پذیرندهای که به عنوان مثال ۲۰۰ هزار تومان تراکنش داشت، ۲ هزار تومان یعنی یک درصد کارمزد پرداخت میکرد. الان هم با توجه به اینکه هنوز به سقف ۳ هزار تومان نرسیده، ۲ هزار تومان را پرداخت میکند. بنابراین ضرری وجود ندارد. با این تغییرات در دیگر سرویسهای خود سعی کردهایم به کسبوکارها کمک میکنیم.»
امیری در مورد تغییرات هرکدام از سرویسهای زرینپال گفت: «هماکنون در سرویس زرینکارت نیمدرصد تا سقف ۲ هزار تومان کارمزد دریافت میکنیم که در گذشته چنین امکانی وجود نداشته است. سهشنبههای طلایی صفردرصد کارمزد را دریافت میکردیم و همچنان این روند ادامه دارد.»
او با اشاره به اینکه پیش از این سرویس زرین کارت با محدودیتهای زیادی مواجه بود افزود: «امروز با تغییرات جدید در زرینکارت، این سرویس به یک حساب بانکی تبدیل شده است و دیگر هیچکدام از محدودیتهایی که پیش از آن پذیرندهها با آن درگیر بود، وجود ندارد. کاربران میتوانند به راحتی روی زرینکارت اینترنت بانک و موبایل بانک نصب کنند. آنها میتوانند از سرویسهای پایا و ساتنا بهره ببرند.»
به گفته امیری زرینپال در راستای تغییرات خود سرویس برداشت مستقیم خود را عرضه میکند تا مشتریان به راحتی پرداختهای خود را انجام دهند. او همچنین تاکید کرد: « کسبوکارهای روی شبکههای اجتماعی بسیار شکننده هستند و در زمان قطع اینترنت بسیار ضرر میکنند. برای آنها هم تغییراتی در نحوه دریافت کارمزد ایجاد کردیم.»
او در مورد تغییرات برای کسبوکارهای روی شبکههای اجتماعی گفت: «ما برای مدل کارتبه کارت از پرداختکننده کارمزد دریافت میکنیم. در کسبوکارهای روی شبکههای اجتماعی هم از پرداختکننده تنها ۵۰۰ تومان دریافت میکنیم. حتی برای تراکنشهای بیش از یک میلیون هم کارمزد همان ۵۰۰ تومان است.»
مدیرعامل زرینپال در صحبتهای خود همچنین به تغییرات در سرویس زرینپلاس هم اشاره کرد وگفت: «برای حوزه B2C سرویسی را به نام زرین پلاس توسعه دادیم که به صورت مشخص سرویسهای بانکی و پرداختی را در آن اجرایی میکنیم. مسیری که برای زرین پلاس ترسیم کردیم این بود تا به نئوبانک تبدیل شود.»
او در ادامه افزود: «ما امروز روابط متنوعی را با بانکها داریم اما سرویسهای بانکی در دنیا متنوعتر هستند که در ایران چنین سرویسهایی توسط بانکها اجرایی نشده است. سعی داریم با معرفی زرین پلاس نقش یک نئوبانک را ایفا کنیم. بانکی که بتواند سرویسهای متنوع مالی و پرداختی را به مشتری عرضه کند.»