مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
۱۶ شهریور ۱۳۹۸
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۱ بهمن ۱۳۹۸
اولین دوره برگزاری مدرسه تابستانی فناوری اطلاعات از سری رویدادهای آموزش کارآفرینی و برنامهنویسی ویژه دانش آموزان سراسر کشور، امروز (۱۶ شهریور) در مراسمی به کار خود پایان داد. مراسمی که در آن مسئولان برگزارکننده آن تاکید کردند میخواهند با ادامه این راه به تربیت نسل آینده کارآفرینان کشور کمک کنند.
به گزارش پیوست، رشد ایدههای کارآفرینی و شکلگیری زنجیرهای از شرکتهای استارتآپی و دانشبنیان با آموزش گروهی از دانشآموزان هدف نهایی حامیان دولتی و بخش خصوصی از این پروژه است. امیر ناظمی، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات، در مراسم اختتامیه این رویداد اعلام کرد که در مدرسه تابستانی فناوری اطلاعات ۹۰۰ نفر از دانش آموزان مقطع متوسطه از استانهای تهران، سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی با کسب و کار اینترنتی آشنا شدهاند.
ناظمی با بیان اینکه تربیت انسانها تنها راه حل توسعه کشورها است، گفت:« ایجاد نوآوری تنها با تربیت انسانها شکل میگیرد و باید برای رسیدن به این هدف، انسانها را به ابزارهای نوآوری مجهز کرد. به باور او ابزار اصلی زیستن در آینده، کارآفرینی و تفکر انتقادی است که همین موضوع سرفصلهای اصلی این رویداد را تشکیل میدهد.
اولین رویداد مدرسه تابستانی فناوری اطلاعات از ۹ شهریور ماه آغاز و در نهایت امروز تا ۱۶ شهریور ماه با معرفی ۱۱ تیم از دانشآموزان تهرانی برگزیده به کار خود پایان داد. در این رویداد که تاکید آن بیشتر روی برنامهنویسی پروژه محور و با رویکرد ورود به بازارکار بود بخشی از پروژههای دانشآموزان حاضر در رویداد که عمدتا در حوزههایی مانند سفارش آنلاین غذا، کرایه خودرو ، کتاب، طراحی بازی و موضوعات امنیت سایبری بود، معرفی شدند.
صائبه سلوکی، مدیر پروژه توسعه کارآفرینی و برنامه نویسی دانش آموزان سراسر کشور نیز در مراسم اختتامیه مدرسه تابستانه فناوری اطلاعات اعلام کرد که این دهمین رویداد از پروژه توانمندسازی دانش آموزان در راستای کارآفرینی و برنامه نویسی است که از اسفند ماه گذشته شروع شده است.
به گفته او تاکنون بیش از ۹۰۰ دانش آموز با فرایند کارآفرینی در سه استان تهران،سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی آشنا شدند که در کنار این دانش آموزان ۷۰ نفر از مربیان به صورت داوطلبانه به آموزش دانش آموزان پرداختهاند.
در این مراسم علی وحدت، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری نیز بر اهمیت ورود دانش آموزان به عرصه فناوری تاکید کرد و گفت: «کشور ما به لحاظ نیروی انسانی کشوری ثروتمند است و خوشبختانه هر دوره ای که میگذرد وضع دانشآموزان بهتر می شود؛ بچه های امروز این فرصت را دارند که برای هدف درس بخوانند. یعنی این فرصت وجود دارد که علمی بیاموزند که در آینده به آنها کمک کند.»
او در ادامه افزود:«گر دانش آموزان مسیر کسب علم را به صورت هدفمند دنبال کنند، بدون شک می توانند برنده واقعی شوند. از همین رو باید از بسترهایی که برای آنها فراهم شده نهایت استفاده را ببرند.» به باور او دانش آموزان خلاق و دارای ایده میتوانند شرکتهای دانش بنیان آینده را بسازند و برای خود و کشورشان ثروت آفرینی کنند.
در ادامه این مراسم پانتهآ دری، معاون آموزش متوسطه شهر تهران نیز آرزو کرد که فرصت مدرسه تابستانه فناوری اطلاعات که برای دانش آموزان تهرانی فراهم شده به تمامی استانها تسری یابد و در کنار این برنامه به معلمان نیز آموزشهای فناورانه ارایه شود؛ چراکه به اعتقاد او برای تربیت دانش آموزان کارآفرین به مربیان کارآفرین نیاز است.
او گفت که نگاه خلاقیت محور و کارآفرین کمک میکند که دانش آموزان در آینده از این راه کسب درآمد کنند و امید است همه مسولان با مشارکت حداکثری به وزارت آموزش و پرورش و وزارت ارتباطات در این راه کمک کنند.