skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

استفاده از سامانه کشف تخلف و تقلب در سه بانک کشور

تحریریه پیوست

۱۰ شهریور ۱۳۹۸

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸

شرکت «داتین»  در حال برنامه‌ریزی برای پیاده‌سازی سامانه کشف تخلف و تقلب در ۲ بانک از بانک‌های همکار این شرکت است.

براساس خبری که روابط‌عمومی این شرکت برای رسانه‌ها ارسال کرده مدیر واحد خدمات داده شرکت داتین اعلام کرده است که هم‌اکنون این سامانه بیش از دو سال است که در بانک پاسارگارد پیاده‌سازی شده و در حال ارئه خدمات و سرویس به این بانک است.

محمدحسین برخورداری، با اشاره به اینکه سرویس دهی این سامانه هم‌اکنون طبق در خواست مشتری به دو صورت برخط و غیربرخط صورت می‌گیرد گفت: «مهمترین خصوصیت زیرساخت برخط شرکت داتین امکان اجرای محاسبات تحلیلی، هوش مصنوعی و داده‌کاوی به‌صورت توزیع‌شده و مقیاس‌پذیر است.»

پیاده‌سازی استقرار سامانه کشف تقلب تقریبا ۲ سال پیش در دستور کاری شاپرک نیز قرار گرفت. در این مدت چندین شرکت طرح‌های خود را ارائه داداند و شاپرک هنوز در حال بررسی و پیگیری این موضوع است.

برخوردار در مورد نحوه همکاری داتین با شاپرک برای اجرای این سامانه گفت: «ما در فرایند تکمیل شدن RFP شاپرک، جلسات مختلفی را با این شرکت برگزار کردیم، اطلاعاتی انتقال داده شده تا شاپرک بتواند RFP کامل‌تری را ارائه دهد.»

به ‌گفته او در مناقصه‌ای که شرکت شاپرک قرار است برگزار کند، این موضوع باید مشخص شود که نیازمندی این شرکت به تشخیص تخلف و تقلب است یا پیشگیری از آن. زیرا وقتی بخش پیشگیری به‌وجود می‌آید، باید تغییراتی هم از سوی شاپرک انجام و الزامات و قوانین صادرکنندگی و پذیرندگی تدوین و به بانک‌ها ابلاغ شود.

 

برخورداری بر این باور است که با توجه به تراکنش‌های چند ده میلیاردی سالانه شاپرک، احتیاج به زیرساخت مقیاس‌پذیر و توزیع‌پذیر وجود دارد که بتواند بر گزارش‌های شاپرک محاسبات بالایی انجام دهد.

در پایان او در پاسخ به این سوال که آیا این سامانه قابلیت توسعه در دیگر حوزه‌ها غیر از حوزه بانکی را دارد یا نه گفت: «در فاز اول جامعه هدف ما در حوزه تشخیص تقلب، بانک‌ها هستند. اما تشخیص تقلب در حوزه‌های دیگر مانند بیمه‌گری ، مخابرات و اپراتورهای تلفن همراه نیز قابلیت توسعه دارد و با وجود زیرساخت، تنها باید قوانین آن حوزه صادر و پیاده‌سازی شود تا بتوان در این حوزه نیز ورود کرد.»

http://pvst.ir/65e

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو