skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

رشد پرداخت‌های همراه در آسیا؛ چین و ویتنام در صدر

تحریریه پیوست

۲۲ تیر ۱۳۹۸

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸

پرداخت‌های همراه فرصتی بزرگ برای اپراتورهای تلفن‌همراه در کشورهای آسیا به شمار می‌روند. بر اساس گزارش GSMA (انجمن بین‌المللی شبکه‌های موبایل) در سال ۲۰۱۹ با عنوان «اقتصاد موبایل در آسیا اقیانوسیه» دو کشور چین و تایوان، به ترتیب از نظر رشد و توسعه در زمینه پرداخت‌های همراه در آسیا پیشتازند.  

به گزارش پیوست؛چین با آمار ۸۶ درصد استفاده از پرداخت‌های همراه در فروشگاه‌ها در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ رتبه اول جهان را در گزارش GSMA به خود اختصاص داده و ویتنام نیز با آمار ۳۷ درصد در سال ۲۰۱۸ و ۶۱ درصد در سال ۲۰۱۹ رتبه چهارم جهان را در زمینه استفاده از پرداخت‌های همراه کسب کرده است. 

آمار کل جهان بر اساس این گزارش در استفاده از برنامه‌های پرداخت همراه  به طور متوسط در سال ۲۰۱۸ حدد ۲۴ درصد و در سال ۲۰۱۹ حدود ۳۴ درصد بوده است.

چین، رهبر پرداخت‌های آسیا

پرداخت‌های همراه در چین در همه‌جا حضور دارند: افزایش استفاده از تلفنهمراه هوشمند و کدهای QR بر ایجاد پلت‌فرم‌هایی مانند Alipay و WeChat در این کشور تاثیرگذار بوده‌اند و  مشارکت و رشد را رقم زده‌اند. اپلکیشن پیام‌رسانی WeChat حدود ۱.۱ میلیارد کاربر ماهانه فعال دارد که ۹۰ درصدشان از پلت‌فرم پرداخت همین شرکت به نام WeChat Pay استفاده می‌کنند. Alipay نیز حدود ۷۰۰ میلیون کاربر فعال در چین دارد. این رقم در مقابل ۲۵۰ میلیون کاربر اپل‌پی (Apple Pay) معتلق به شرکت اپل در سراسر جهان، بسیار قابل توجه است.

این پلت‌فرم‌ها به مشتریان چینی امکان خرید، پرداخت قبض‌ها و بسیاری از کارهای روزمره دیگر را می‌دهند. با این رشد و استقبال حالا  Alipay  و WeChat تصمیم دارند وارد بازار جهانی شوند. 

ویتنام، توسعه‌یافته‌ترین در زمینه پرداخت

به گزارش GSMA، ویتنام پرسرعت‌ترین بازار پرداخت‌های همراه است. دولت ویتنام به روش‌های پرداخت دیجیتالی علاقه دارد و طرحی را در سال ۲۰۱۹ ارائه داد تا استفاده از فناوری‌های دیجیتالی پرداخت، سریع‌تر مرسوم شود. دولت تایوان پیشنهاد داده است که بخش‌هایی مانند بیمارستان‌ها، مدارس، سازمان‌های آب و برق، مخابرات و شرکت‌های پستی، پرداخت‌های همراه و الکترونیک را در اولویت قرار دهند و بهای خدمات خود را به صورت دیجیتالی دریافت کنند.

 از سوی دیگر، بانک مرکزی ویتنام در حال توسعه راه‌حل‌هایی است که استفاده از کیف پول‌های الکترونیک را رواج می‌دهد و از اجرای گسترده استاندارد کد QR اطمینان حاصل می‌کند. هدف از این تلاش‌ها، حذف محدودیت‌های تراکنش‌های الکترونیک است. بخش خصوصی ویتنام نیز در این زمینه، طرح‌هایی را آزمایش می‌کند.

شرکت حمل و نقل و پلت‌فرم پرداخت گرب (Grab) که مقرش در سنگاپور است، در حال همکاری با استارت‌آپ پرداخت ویتنامی به نام موکا (Moca) است تا GranPay موکا با اپلیکیشن این شرکت یکپارچه شود و خدمات مالی امن، قابل اعتماد و مقرون‌به‌صرفه را به شهروندان ویتنامی ارائه دهد. 

تنوع حرف اول را می‌زند

OTTهای آسیا شاهد استفاده روزافرزون و موفقیت در زمینه پرداخت هستند، چون توانسته‌اند پرداخت‌هایی را فراهم آورند که با پلت‌فرم‌ها و دیگر خدمات یکپارچه‌سازی شده‌اند. استارت‌آپ‌ها به نوبه خود، توانسته‌اند این رشد را تسریع بخشند. در حالی که در جنوب آفریقا اپراتورها تلاش کرده‌اند تنوع بازار را حفظ کنند، جنوب شرقی آسیا نیز احتمالا باید برای حفظ فضای رقابتی، سراغ تنوع برود. تنوع می‌تواند به معنای توسعه راه‌حل‌های پرداخت و ارائه خدمات مختلف باشد. اپراتورها همچنین می‌توانند اکوسیستمی را فراهم کنند که در آن همکاری سازمان‌های مختلف در زمینه پرداخت تسهیل می‌شود و کمک می‌کند که اشخاص ثالث نیز در غلبه بر مشکلات، وارد این فضا شوند. 

http://pvst.ir/61s

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو