skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

رئیس سازمان نصر : بیش از ۹۸ درصد هزینه الکامپ توسط بخش خصوصی تامین می‌شود

تحریریه پیوست

۱۵ تیر ۱۳۹۸

زمان مطالعه : ۵ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸

رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور امروز (۱۵ تیر) و در یک نشست خبری مشترک با رئیس سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد که بالای ۹۸ درصد سرمایه گذاری انجام شده روی بیست و پنجمین دور از الکامپ توسط بخش خصوصی و شرکت کنندگان آن انجام شده که به اعتقاد او این نشاندهنده بلوغ جامعه آیتی کشور است.

محمدباقر اثنیعشری، در واکنش به این سال پیوست که به نظر میرسد با وجود رشد حضور شرکتهای استارتآپی در این نمایشگاه، الکامپ به یک نمایشگاه ویژه برای این اکوسیستم تبدیل شده و حضور شرکتهای بزرگ و قدیمی صنعت آیتی در این نمایشگاه تخصصی کمرنگ شده است گفت:‌«من با شما هم عقیده نیستم. الکامپ انعکاسی از واقعیت جامعه است. حضور شرکتهای بزرگ، کوچک و متوسط در این نمایشگاه یک شیب آرام با سمت بالا را تجربه میکنند. در الکامپ امسال شرکتهای اینترنتی که پارسال حضور نداشتند حضور دارند و در کنار آنها شرکتهای بزرگ بانکی، هم حاضر شدهانداثنیعشری تاکید میکند که با حل شدن محدودیتهای ارزی بخشی از شرکتهای سختافزاری هم در الکامپ ۲۵ مشارکت دارند.

او با اعلام اینکه الکامپ یک نمایشگاه داوطلبانه است افزود: «شرکتهایی که احساس میکنند، حضورشان در این نمایشگاه روی کسبوکارشان تاثیر دارد، در آن شرکت میکنند. سال گذشته ۱.۲ درصد هزینه الکامپ با کمک دولت فراهم شد و ۹۸.۸ درصد توسط شرکتکنندگان آن تامین شد. امسال هم حدود ۱.۵ تا ۲ درصد هزینههای نمایشگاه توسط دولت تامین شده و بالای ۹۸ درصد سرمایهگذاری انجام شده روی این دور از نمایشگاه توسط بخش خصوصی و شرکتکنندگان انجام شده است

براساس اظهارات او بسیاری از بخشهای جدید در الکامپ مانند الکامپ جابز، الکامپ ترندز و یا بخشهایی که در چند سال اخیر راهاندازی شده به کمک نظام صنفی و سرمایهگذاری اعضای آن امکان فعال شدن و رشد را پیدا کردهاند.

در همین زمینه امیر ناظمی، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات در این زمینه به پیوست گفت: «این نکته را نباید فراموش کرد که شرکتهای بزرگی که امروز در نمایشگاه شرکت میکنند همان استارتآپهای کوچک سالهای گذشته هستند. واقعیت این است که بازیگران حوزه ICT کشور در حال تغییر هستند و از آنجا که الکامپ نیز یک نمایشگاه پویا است کامل طبیعی است که تقاضا از سمت شرکتهای مختلف برای حضور در این نمایشگاه با افزایش همراه شود

حضور ۴۰ دستگاه در سالن دولت الکترونیکی

از دیگر سالنهای نمایشگاه الکامپ که مانند هر سال بخش قابل توجه از بازدیدکنندگان را به خود جلب میکند سالن دولت الکترونیکی است. براساس اظهارات امیر ناظمی، ۲ هزار و ۵۰۰ متر از فضای نمایشگاه الکامپ ۲۵ در اختیار ۴۰ دستگاه دولتی در قالب ۲۰ غرفه قرار خواهد گرفت. او به برگزاری رویدادهای مختلف در سالن دولت الکترونیکی اشاره میکند و میگوید:‌ «مجموعه تفاهمنامههایی که قرار است بین سازمانهای مختلف منعقد شود در ۴ روز برگزاری این نمایشگاه و در سالن دولت الکترونیکی صورت خواهد گرفت. از سمت دیگر از آنجا که برای دولتیها هم بازدید از بخشهای الکاماستارز  و در جریان قرار گرفتن از روند فعالیت این اکوسیستم جالب است امسال میز کوچکی در سالن الکاماستارز در نظر گرفتهایم تا مدیران دولتی که امکان بازدید از کل غرفههای شرکتهای استارت‌‌آپی را ندارند در این سالن حضور و از طریق یک ارائه کلی از فعالیتهای این شرکتها باخبر شونداو همچنین در این نشست خبری تاکید کرد که رویکرد سالن دولت الکترونیکی معرفی خدمات به شهروندان خواهد بود نه معرفی سایت یک سازمان به بازدیدکنندگان. ناظمی در این مورد گفت:‌«رویکرد ما در سالن دولت الکترونیکی خدمات محور خواهد بود یعنی از دستگاههای دولتی خواستهایم به جای معرفی سازمان خود خدماتشان را معرفی کنند برای همین هم شعار آینده بهتر با خدمات شهروند محور را برای این سالن انتخاب کردهایمآنطور که ناظمی در این نشست اعلام میکند همچنین برای احترام به محیط زیست استفاده از بروشورهای کاغذی برای معرفی خدمات توسط دستگاههای دولتی ممنوع شده است.

مسیریابی در نمایشگاه با بلد و نشان

از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست خبر پرسش در مورد اپلیکیشن الکامپ ۲۵ بود. رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور در این مورد توضیح داد که هنوز اپلیکیشن کامل و جامع در این زمینه طراحی نشده اما سازمان با همکاری استارتآپهای فعال در حوزه نقشه ومسیریاب تلاش کرده تا به بازدیدکنندگان در مسیریابی و پیدا کردن غرفهها کمک کند. محمدباقر اثنیعشری در این زمینه گفت:‌ «دیتا نمایشگاه در اختیار دو مسیریاب نشان و بلد قرار گرفته تا بازدیدکنندگان امکان مسیریابی راحت تر در نمایشگاه را داشته باشند و به راحتی بتوانند سالنها و غرفههای مورد نظر خود را پیدا کننداو تاکید کرد که اگر سرویسهای دیگری هم امکان ارائه سرویس در این زمینه رادارند نصر کشور آمادگی همکاری با آنها را دارد.

در ادامه این نشست هم آرش برهمند، دبیر اجرایی الکاماستارز با اشاره به رشد شرکتهای استارتآپی در این دور از نمایشگاه گفت:‌ « گستره بخش الکاماستارز از ۴ سالن سال گذشته به ۱۰ سالن رسیده است. » به گفته او امسال جوایز ۲۵، ۱۵ و ۱۰ میلیون تومانی به اضافه کمک هزینه حضور در نمایشگاههای بینالمللی و دو جایزه ویژه برای نگاه نو به استارتآپها به ارزش ۱۰ میلیون تومان اختصاص داده شده است.

http://pvst.ir/617

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو