تامین اجتماعی و پلتفرمهای سلامت دیجیتال بر سر میز مذاکره نشستند
سازمان تامین اجتماعی تعامل و مذاکره با پلتفرمهای سلامت دیجیتال را آغاز کرده است و…
۱۶ مهر ۱۴۰۳
۲۵ خرداد ۱۳۹۸
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۸ دی ۱۳۹۸
سیل فروردین ماه سال جاری بیش از ۷۰۰ میلیارد ریال به زیرساختهای مخابراتی کشور، آسیب وارد کرد.
به گزارش پیوست، در جریان سیل فروردین ماه که استانهای متعددی از کشور را درگیر کرد، آسیبهای جدیای به زیرساختهای مخابراتی وارد شد که گرچه اپراتورهای مخابراتی ثابت و سیار با تمهیداتی، ارتباط مناطق سیلزده را به سرعت برقرار کردند؛ اما برگرداندن شرایط به پیش از سیل و بازسازی خسارات، صدها میلیارد ریال هزینه خواهد داشت.
شرکت مخابرات ایران اپراتور اصلی کشور در بخش ارتباطات ثابت، اکنون به پیوست اعلام میکند که سیل در ۲۴ استان کشور بیش از ۷۰۰ میلیارد ریال به تجهیزات زیرساختی این شرکت آسیب رسانده است. در این میان استان لرستان با بیش از ۲۲۶ میلیارد ریال، بیشترین خسارت را متحمل شده و استان قم با ۳۰۰ میلیون ریال، کمترین خسارت را دیده است. میزان خسارت سیل در استان تهران نیز بیش از ۱۲ میلیارد ریال برآورده شده است.
رضا خلیلی، معاون امور شبکه شرکت مخابرات ایران در این رابطه به پیوست گفت: «در جریان سیل فروردین ماه، بیش از ۶٠ مرکز شهری و روستایی دچار خسارت شدند که در بعضی از این مراکز، تجهیزات منصوبه بهطور کامل آسیب دیده بودند.»
معاون شبکه شرکت مخابرات با اشاره به بازسازی خسارتهای وارد شده افزود: «با وقوع اولین سیل و پیشبینی بارشها در سایر مناطق، کمیتههای بحران ستاد و استانها تشکیل و اقدامات پیشگیرانه در کلیه مناطق آغاز شد. بازسازی نیز بلافاصله پس از وقوع سیل توسط کمیته بحران و مناطق مخابراتی آغاز و همچنان ادامه دارد.»
به گفته خلیلی، در بخش فیبر نوری و ارتباطات، خسارتهای فراوان وارد شده و شرکت مخابرات در حال تامین فیبر مورد نیاز برای جایگزینی مسیرهای تخریب شده است. در جریان مجمع سهامداران شرکت مخابرات ایران نیز مدیرعامل این شرکت اعلام کرد پس از سیل، باید در ۵۳۲ نقطه پروتکشن (حفاظ فیبر نوری) در مسیرهای فیبرنوری این شرکت نصب شود.
خلیلی، درباره پایان عملیات بازسازی نیز گفت: «با توجه به زمانبر بودن تامین تجهیزات و اجرای فیبر و کابلکشی و همچنین تعمیرات ساختمانی پیشبینی میشود بسته به میزان خسارات، بازسازی کامل بین ۶ تا ٨ ماه به طول بیانجامد.»
او وضعیت مناطق مخابراتی را از نظر ارتباطی، نرمال خواند و اعلام کرد: «ارتباطات مورد نیاز تا تامین تجهیزات اصلی و اجرای طرحهای نهایی و استقرار آنها در مراکز تخریب شده بهصورت موقت تامین و در حال بهرهبرداری است.»