skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

گوگل، کوالکوم، اینتل در کنار ترامپ علیه هوآوی

تحریریه پیوست

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸

هوآوی هفته سختی را گذرانده است. این شرکت، بعد از قرار گرفتن در لیست سیاه ایالات متحده امریکا، امروز (۳۰اردیبهشت) با لغو قراردادهای تامین‌کنندگان امریکایی مواجه شده که با توجه به سیاست‌های دولت ترامپ در زمینه ممنوعیت همکاری با این غول چینی، اجرا شده‌اند.   

به گزارش پیوست، موسسه آلفابت گوگل، روز یکشنبه (۲۹ اردیبهشت)، همکاری خود را با هوآوی در زمینه سخت‌افزار، نرم‌افزار و خدمات فنی ( غیر از خدماتی که از طریق اپن‌سورس در دسترس عموم قرار دارند) به حالت تعلیق درآورده است. این امر می‌تواند کسب‌وکار هوآوی در بخش  تلفن هوشمند را در خارج از چین دچار مشکل کند؛ زیرا هوآوی، دسترسی‌اش برای به‌روزسانی‌های سیستم عامل اندروید را از دست خواهد داد و نسخه‌های آتی تلفن‌های هوشمند هوآوی که روی اندروید اجرا می‌شوند هم مکان دسترسی به سرویس‌های محبوبی مانند پلی‌استور، جی‌میل و یوتیوب را نخواهند داشت.

بر اساس گفته‌های سخنگوی گوگل، هوآوی صرفا به نسخه عمومی اندروید با عنوان Android Open Source Project ) AOSP) دسترسی خواهد داشت؛ نسخه‌ای که برای هر فردی که بخواهد از آن استفاده کند، قابل دسترس است.

 در این میان علاوه بر گوگل، تولیدکنندگان چیپ از جمله اینتل، کوالکوم، Xilinx و Broadcom اعلام کرده‌اند که نرم‌افزارهای حیاتی و قطعات را به هوآوی ارائه نخواهند داد و قراردادهای خود را با این شرکت لغو خواهند کرد. تا امروز اینتل، چیپ‌های سرور و پردازشگرهای لپ‌تاپ را به هوآوی ارائه داده است و کوالکوم نیز در زمینه ارائه مدوم‌ها و دیگر پردازشگرها اهمیت زیادی برای هوآوی دارد. از سوی دیگر، Infineon Technologies، تولیدکننده آلمانی چیپ نیز صادرات خود به هوآوی را به حالت تعلیق درآورده است. میزان زیان ناشی از لغو قراردادها، هنوز نامشخص است. متخصصان چیپ می‌گویند هوآوی نمی‌تواند بدون کمک امریکا به کسب و کار خود ادامه دهد.

هوآوی در واکنش به این طوفان تهاجمی، اعلام کرده است که طی چند سال اخیر، فناوری خود را تا جایی توسعه داده که اگر مانعی برای استفاده این شرکت از اندروید پیش بیاید، بتواند از فناوری خود استفاده کند.

انتظار می‌رود تاثیر این ممنوعیت‌ها و لغو قراردادها بر بازار چین ناچیز باشد. بیشتر سرویس‌های گوگل در چین ممنوع هستند و شرکت‌های چینی از جمله «تنسنت» و «بایدو» جایگزین‌هایی را به کاربران خود ارائه می‌دهند. اما اروپا به عنوان دومین کسب‌وکار بزرگ هوآوی، احتمالا تحت تاثیر تصمیم امریکا قرار خواهد گرفت. جئوف بلابر،معاون ارشد تحقیقات CCS Insight در این زمینه می‌گوید: «داشتن اپلیکیشن‌های و دسترسی به خدمات گوگل برای هواوی حیاتی است چرا که برای رقابت در منطقه‌هایی مانند اروپا دسترسی به این خدمات برای هر سازنده تلفن‌ هوشمندی حیاتی است. 

مدت زمان زیادی‌ است که دولت ایالات متحده امریکا سعی در  کنار گذاشتن و حذف هوآوی دارد. در سال ۲۰۱۸ به طور غیررسمی از ورود هوآوی به بازار تلفن همراه امریکا ممانعت شد. تشدید وضعیت فعلی، بخشی از اختلاف تجاری بین دولت چین و ترامپ است. ترامپ سعی دارد با ایجاد فشار بیشتر، مذاکره‌ای مجدد بین این دو کشور را رقم بزند.

http://pvst.ir/5y0

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو